- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Arkadaslar 3 gundur telefonun tamirdeydi o yuzden giremedim dun aksam saat 9 gbi kapi caldi esim acti kapiyi bi baktik bu gelmis yine yanindada bi tane kadin vardi neyse esim seni cagiriyolar dedi gittim benim bebegime ordugum bi battaniye vardi onu istiyolae kadin ornek cikarcakmis kadini tanimam bilmem kendi istedikleri yetmedi bi de yanina baskasini katmis gelmis ben internetten cikardm sizde jnternettn bakin surekli kullaniyorum veremem dedim komsu ver 2 gune getirir diyo kizdim yeter artk olur olmaz geliyosun bide baskalarinida getiriyosn artk esim kiziyo dedm kapiyi kapattm suratlarina ama ayri bi sinir oldum kadin artik baskalarinida getirneye basladi ya gerci dun aksamdab snra artk gelceni sanmiyornTam bir haftadır komşu yok
Geldi dun aksam geldiKonu sahibiii :)) komsun geldi mi :)
Ar
Arkadaslar 3 gundur telefonun tamirdeydi o yuzden giremedim dun aksam saat 9 gbi kapi caldi esim acti kapiyi bi baktik bu gelmis yine yanindada bi tane kadin vardi neyse esim seni cagiriyolar dedi gittim benim bebegime ordugum bi battaniye vardi onu istiyolae kadin ornek cikarcakmis kadini tanimam bilmem kendi istedikleri yetmedi bi de yanina baskasini katmis gelmis ben internetten cikardm sizde jnternettn bakin surekli kullaniyorum veremem dedim komsu ver 2 gune getirir diyo kizdim yeter artk olur olmaz geliyosun bide baskalarinida getiriyosn artk esim kiziyo dedm kapiyi kapattm suratlarina ama ayri bi sinir oldum kadin artik baskalarinida getirneye basladi ya gerci dun aksamdab snra artk gelceni sanmiyorn
Bnm komşu da elektrği kesik diye buzluğuma tavuğunu getrmişti at diye ertesi günde öğlem çıkartrmsn akşm alcm yazmşKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komkkku hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Yok artk o kadina kesinlikle taviz vermem cok sinirlendim ya baska birini almis gelmis bide kadina tanimam bilmem bizim binada falan da oturmuyo benim aptal oldugunu o kadinada ablatmis demekkiSizden pek umutlu değildim. İyi yapmışsınız. Bir kere yapabilmişsiniz, devamını getirin. Belli olmaz Gündüz gelip, "Eşinin olmadığı vakitte geldim" deyip yine bir şeyler isteyebilir. Yine yelkenleri suya indirneyin, aynı performansla devam edin.
Yok artk gelirse yine azarlicamBnm komşu da elektrği kesik diye buzluğuma tavuğunu getrmişti at diye ertesi günde öğlem çıkartrmsn akşm alcm yazmşilginç bi istekti.. Yok bnde de geç kapıyı açma
Kapıya fiyat listesi yapıştır.Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Yok gittiler baktm delikten esim ne yaptn sen oyle diyo hic beklemiyodu adamcagiz umarm bundan sonra calmazEee sap gibi kaldi mi
O kadinda gum gum kapiyi calcak yuz de var gibi geldi
Y
Yok gittiler baktm delikten esim ne yaptn sen oyle diyo hic beklemiyodu adamcagiz umarm bundan sonra calmaz
Zaten esim artk gercektn kizmaya basladi kadin gercekten arsiz yaa umarm gelmez bi daha gelirsede artik daha kotu azarlanacakEşinize söyleyin de o da vermesin. Artık gelmez diyorsunuz ama araya vakit koyup bir ay sonra yine gelebilir.
O aksamdan snra artik gelmez heralde hic gormedim deKomşunuz bugün neler istedi konu sahibi?
Merakla bekliyorum buzdolabını ne zaman isteyecek diye.
Ayy ayni benimkinden bi seyi gormeyi versn hemen istiyo sanki onlar icin aldik yok boyke yuzsuzluk yaBence de hic yuz goz olma iki uc defa reddersen vermeyi artik gelmeyecektir bu uzunda surebilir annemlerinde vardi oyle bir komsusu artik kesti ayagini babam bir iki tersleyince annem de cok bunalirdi marketten gelirdi yukari cikarken bir sey isterdi o kadar yani annem balkona sarimsak sogan koyamazdi horunce bitene kadar isterdi :)
Paradiz insanlara sozum yok parasz insan istemeye cekiniyo zaten ama bunlar parali gorgusuzbence parasız insanda çok yetiştiremeyenlerde vardır
her isteyen görgüsüz olduğunu sanmıyorum e can görüncede istiyor işte
Parasi olmayanlar genrlde gururludur istemezler zatenParadiz insanlara sozum yok parasz insan istemeye cekiniyo zaten ama bunlar parali gorgusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?