- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Ayyy aklıma geldi ben küçükken sular kesilmişti evde parayı odeyememistik annemin dostu vardı evde sabahtan akşama kadar yatardı evde uyanıncada annemi eşek sudan gelesiye doverdi eğer yemek su filan yoksa annemde beni mahallenin bir ucundan öbür ucuna yollardi bir kapıdan su isterdim bir kapıdan ekmek yıllarca bırakmadı o adamı gitti birde çocuk doğurdu o adam için beni mahkemeye verdi
Neler yasamissiniz...Allah bundan sonra hep güzel günler ve anılar yaşatsin size inşallahAyyy aklıma geldi ben küçükken sular kesilmişti evde parayı odeyememistik annemin dostu vardı evde sabahtan akşama kadar yatardı evde uyanıncada annemi eşek sudan gelesiye doverdi eğer yemek su filan yoksa annemde beni mahallenin bir ucundan öbür ucuna yollardi bir kapıdan su isterdim bir kapıdan ekmek yıllarca bırakmadı o adamı gitti birde çocuk doğurdu o adam için beni mahkemeye verdi
durumları kötümü acaba belki kötüdür biraz fazla olmuş ama yinede birdaha gelirse diyin yüzüne karşı evimde size karşı hiç birşey yok diyin açık açıkKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Ne isterse istesin yok diyin zamanla istemekten vazgececek.Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Amin rabbim razı olsun hamd olsun şuan o günlere karşı yine çok iyiyim tabi stresten kanser oldum onuda şuan atlatiyoruzNeler yasamissiniz...Allah bundan sonra hep güzel günler ve anılar yaşatsin size inşallah
Canım.adam evliydi 5 tane çocuğu vardı ilk karısından bir tanede annemden oldu ben adamı karakola şikayet ettim neyse mahkemeye filan çıktık sonra herşey benim lehine ilerlerken annem herifle bir olup bana karşı dava açtı böyle oldu işteYani yuh ne kadar tuhaf vr dengesiz anneniz var. Elin adami icin evladina nasil kiyabiliyor. Dost ne demek ayrica bi anneye hic yakistiramiyorum bu tarz seyleri. Yazik cidden cok yazik
Canım.adam evliydi 5 tane çocuğu vardı ilk karısından bir tanede annemden oldu ben adamı karakola şikayet ettim neyse mahkemeye filan çıktık sonra herşey benim lehine ilerlerken annem herifle bir olup bana karşı dava açtı böyle oldu işte
Neee kız benim oğlum da 12 yaşında ayakkabı bağcıklarını fiyonk yapamiyo.Hayir canim kocasi oyle para vermicek biri degil kadin bu yaz 12 yasindaki oglunu sanayiye verdi calissn diye cocuk 1000 lira kazanmis 3 ayds adam onu bile almamis evde duruyomus para vermick adam evde para birakirmi
Bence yaz tatillerinde agir olmayan islerde calismalilar tanidiklarin yaninda.Amac para kazanmak olmamali elbette.Neee kız benim oğlum da 12 yaşında ayakkabı bağcıklarını fiyonk yapamiyo.12 yaşında çocuk çalıştırmak yasal olarak suçtur. Çocuk sömürüsüdür
Toplumun yarasi belesci insanlar :))Bu konu niye sürekli tazeleniyor ki
Topik gibi oldu geyiğe taşınsa bariToplumun yarasi belesci insanlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?