ay sende muz varmi aldin mi

senden umudu kesmiştim. helal olsun iyi demişsin

siz hergun gelis gidis yapan samimi komsumusunuz ikiniZ...eger degilse arann bozulmasindan korkma hatta aran bozulsun bu tarz arsiz biriylw..ama yok seviyoeun arkadasiz biz diceksende yok deyip geri cevir zamanla anlar

gerçekten böyle dedin mi :))
yoksa ima mı ettin
sen çok yumuşak yüzlüsün inanamıyorum bu şekilde dediğine o yüzden soruyorum yanlış anlama :)

siz hergun gelis gidis yapan samimi komsumusunuz ikiniZ...eger degilse arann bozulmasindan korkma hatta aran bozulsun bu tarz arsiz biriylw..ama yok seviyoeun arkadasiz biz diceksende yok deyip geri cevir zamanla anlar
Yok samimi bi komsum degil benim gidip gelmisligim yok bylesj cok guzel oldu

Bizimde önceki oturduğumuz evde karşı komşumuz gelirdi kızımın canı cornflakes istedi süt var mı dedi ,verdik ,bir gün bisküvi istedi kızının canı çekmiş ,biz her gün akşam yemek sonrasında çay demleriz o da bilir . hele bir gün elinde bardak ile gelmiş çay yaptınız mı bir bardak çay verir misin dediydi ben şaşırdım . Be arkadaş çay da istenir mi hiç ya .Kızı da yalnız lise öğrencisi küçük bişe değil yAni .İnsanlara ne verirsen o derece azıyorlar yani

Bu insanlar gercekten kafayi yemiss

Benimde birşey isteme huyum yokturç Ancak yeni taşındığımızda kolonyaya ihtiyacımız oldu .Kutular henüz açılmadığı için ne nerdedir bilemediğimizden yukarıdaki komşudan kolonya istedim. Bana çay bardağı getir vereyim dedim. Aşağıya inip çay bardağı aldım ve ona boşaltı az birşey. Bir daha da hiçbir şey istemedim. Buda benden olsun :) Aklımıza geldikçe güleriz.

Birde yeni gelinken aşağımda yaşlı bir teyze otururdu.İyiler iyisi bir insan kadıncağız gariban yokluk. Börek yaptım.Camdan bana börekmi yaptın dediydi. Evet dedim cahillik işte ay mis gibi koktu dediydi. Verdim ona yedi. Aynı şeyi kuru fasulye pişirdiğimdede söylemişti.Ondan sonra her pişirdiğim şeyden vermiştim teyzeye. Yoklukta başka birşey of aklıma geldi. Allah rahmet eylesin.Olmayanla paylaşmak güzel birşeydir.

olmayana vermek dünyanın en güzel şeyi
bende severim vermeyi ama bu kadın gerçekten bir garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…