ay sende muz varmi aldin mi

ayyy hiç gelmedi mi yaaa :)
haşlar haşlamaz yazın lütfen :)

Bizim bir komşuda elektronik cihaz meraklısı her temizlikte hali yıkama robotu istiyor.en az 20 yıllık komsu bisey de diyemiyoruz bir iki bahane ettik te ya arsız yada unutuyor

önceki konusundada bi kaç gün sesi çıkmamıştı borç para isteyince kurtuldum sandı. sonra bu konu açıldı yine aynı sessizlik. kadın gelince konu sahibi yine ona bişey dememeye devam etcek. yeni konular açıp bizleri yine sinir etcek. bu konu sayfalarca fazla uzadı sanki. hayır yeni mesaj var diye merak edip bakıyorum hem başlık farklı içerik aynı konular Mune

Bu benim konsumla actigim ikinci konu hanimefendu eger ki cok rahatdiz olduysanhiz benim konularima bakmazsinz boylelikle sinir olmazsiniz ben komsuma bisey diyemekten cok mu memnunum zannediyosunuz ama bu kez kararliyim ve sonucu kesinlikle burada paylasacagim

Aksam uzeri disari ciktm kizlar gordum komsuyu pazartesi okul var kesin gelir diyordum ya megerse 2 gundur cocugu hastaymis okula gondermiyomus sanirim o yuzden gelmedj bisey istemeye

neden patlamaktan korkuyorsunuz ki, patlayın gitsin bu ne yüzsüzlük böyle ya !

Ben bekarken annemin de boyle bir komsusu vardi,
Salata yapardi kapiyi calip uzerine zeytinyagi dokmemizi isterdi
Kendisine misafir gelirdi misafiri yollardi
Misafir : "şu şekerlige şeker koyacakmissin "derdi
Annem de:" derhal efendim" derdi( bu kismi şaka)
Hic sasrmadim bu konuya
Annem nasil mi kurtulmustu
TAŞINARAK

İstedıkce verırsen böyle olur yok de her ıstedıgın de yok yok yok de sonra oda bıkacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…