ay sende muz varmi aldin mi

Aslında eşide kızıyordu kadına ama değişen birşey yoktu tabi şimdi yıllardır görmüyorum hatta halı,perde vs isterdi ki gerçekten maddi durumu çok iyi.
Maddi durumu o yüzden iyiymiş desene :halay:
Kadın maşallah eşine mutfak masrafı çıkarmıyor hiç.:rolleyes:

Kızlar bunlar böyle böyle zengin oluyorlar şaşırmamak lazım aslında:))

watsaba ne koydunuz merak ettim.bu arada elinize 2 domates 1 salatalik alin gidin komsum gelmedin kac gundur oldunmu merak ettim yoksa mumkun degil duramazdin de

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Aman ben bekarkende annemerin bir komsusu vardi sorma gitsin hergun kapimizi calardi esininde maddi durumu cok iyi ama kadin ekmek alacam para tuz seker yumurta aklina gelecek hersey isterdi ekmek alacam diye kac kez istedi para geri vermedi 50 kurus varmi vs bile derdi artik ben yok dedim annemede verme yok dersin dedim oda oyke soyledi yine giliyodu birgunde erkek kardesim acmis kapiyi ekmek alacam para veririmisin demis oda ben askere gitcem sen bana para ver demis kadin ondan sonra gelmedi :KK54:

Burdaki yorumlara soyle bir goz attimda herkesin varmis boyle bir komsusu hemde hepsinin maddi durumu iyi aceba bu bir hastalik miki birilerinden birseyler isteme

@MiuLego kaptanim saat 17 30 da koca bi tabak pirasa yedim,bi tabak daha yiyebilir miyim doyamadim cok guzeldi,hem pirasa havuc yani nolcak ki:confused:

watsaba ne koydunuz merak ettim.bu arada elinize 2 domates 1 salatalik alin gidin komsum gelmedin kac gundur oldunmu merak ettim yoksa mumkun degil duramazdin de
Resmi yuklemeye calistm ama yukleyemedm diger sayfalara bakarsaniz birisi paylasmisti bi karikatur onu paylasmistm

Bende cok rahatm kapimi oyle olur olmaz calan yok cok sukur
Merak edip cikip sorsaniz arsizligini iyice arttirirsiniz. Diyelimki whatsapi gordu artik isemiyor siz cikarsaniz bana yazmamis diye dusunur ve tekrar gelmeye baslar. Bence hic merak etmeyinde sormayinda bu bir sebep olmussa keyfini surun. Kotu bisey olsa kesin duyardiniz.

Merak edip cikip sorsaniz arsizligini iyice arttirirsiniz. Diyelimki whatsapi gordu artik isemiyor siz cikarsaniz bana yazmamis diye dusunur ve tekrar gelmeye baslar. Bence hic merak etmeyinde sormayinda bu bir sebep olmussa keyfini surun. Kotu bisey olsa kesin duyardiniz.
Yine aklimdan su geciyo muz istemeden onceki aksam bulasik makinesi deterjani istemisti benden alinca hemen getiririm diye buyuk ihtimal aldi deterjani onu once bana unutturmasi lazim sanirim yada benimde alisverise cikmamj falan bekliyo cnku benimde bitti 10 tane falan ancak var demistim zaten benim alisverise faln. Ciktigimi takip ediyo sanirim

Yok hic gidemem yani zaten ben kadinin kapisini bilmem boyle cok rahatim diger komsular falan bakmislardi whatsp durumuma oblar soylemis yada gostermis olabilir

Hadi herşeyi geçtim muzla elma nedir arkadaş manav misin sen yuh be ne insanlar var ben olsam kapıyı bir daha açmam yada istediği her ne ise kusura bakma yok kalmamış derim sanki marketim bence komsun yüzsüz

Hadi herşeyi geçtim muzla elma nedir arkadaş manav misin sen yuh be ne insanlar var ben olsam kapıyı bir daha açmam yada istediği her ne ise kusura bakma yok kalmamış derim sanki marketim bence komsun yüzsüz
Evet kesinlikle yuzsuz bu arada kizlarr kadina bisey olmamis 1 saat once faln bna whtsaptn komik bi video yollamis tepki vermedim

Bence bu saatten sonra fazla yüz verme yoksa daha da beteri olur yok de geç ne olursa olsun kimseden birşey istemedim gidip aldım yoksa param oturdum Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bunun ki muhtaclik değil arSizlik olmuş :skandal:

Ben yeri gelir bütün kek malzemelerini çırptıktan sonra bi bakmışım kabartma tozu kalmamıs oldugunu farkederim yine de karşı komşumdan istemem her ne kadar yakın olsakta isteyemiyorum. Sanki borç para isticem öyle utanıyorum. "Bende de yok . E malzemelerini kontrol edip girişseydin ya işe" dese ben öldüm billah bi daha yüz yüze gelemem. İnsanların bu arsızlıgını gerçekten anlamıyorum. İnsallah tez zamanda kurtulursunuz bu sorundan ♥️

Ben yeri gelir bütün kek malzemelerini çırptıktan sonra bi bakmışım kabartma tozu kalmamıs oldugunu farkederim yine de karşı komşumdan istemem her ne kadar yakın olsakta isteyemiyorum. Sanki borç para isticem öyle utanıyorum. "Bende de yok . E malzemelerini kontrol edip girişseydin ya işe" dese ben öldüm billah bi daha yüz yüze gelemem. İnsanların bu arsızlıgını gerçekten anlamıyorum. İnsallah tez zamanda kurtulursunuz bu sorundan ♥️
Insallah emin olun bende sizin gibiyim kimseden kardesim dhi olsa bisey isteyemem ha yanlis anlasilmasin komsuluk iliskilerine karsi degilim hani acil bisey olur gelinir jstenir ben isteyemem ama o an icin gerckten ihtiyaci olan hani cikip alacak durumda olmayan komsum gelsin istesin kapim sonuna kadar acik bunada yaptm ama bu konsum artk beni kullanmaya basladi

Back
X