bende anca okuyorum gec oldu emmeee anapalim artikin bidahaki sefere, bu ara pasta dedinizde aklima geldi bende oglusumun pastasini kendim yapmistim sizede göstereyim dedim
Kiz ask olsun sen beni taniymiyormusun bakiyiim heeeee:mymeka:sibser canim tanismiyoruz :)) erzincanli hic kimseyi tanimiyorum hic denk gelmedi erzincanli.. ben adapazarliyim esim samsunlu bizden cok var ama erzincan pek yok heralde yada bana hic denk gelmiyor :)
OOOO hemserim gelmis.Canim hosgeldin.Erzincdanin neresindensin???opuyorumnanaktanBilmem karsilasmis olabiliriz belkide... Ben Erzincan/Tunceli ya sen?]
gelincim insan basian gelince biliyor.Birazda arastirmaya merakliyim ben böyle seyleri.Ameliyat olacagi kesinlesinceye kadar cok agladi kizim.Ama sonra ona ameliyatin ne oldugunu nasil yapialcagini v.s anlatinca sakinlesti.Inan igne olmak ona daha korkutucu geliyor:)afferim dicem sana kardelen gercekten yani ne bileyim ben olsam sanki anlamazdim saniyorum, gerci doktorlar bile diyor kendi cocuklarinizda doktorlardan iyi bilirsiniz biseyi varmi yokmu diye ama gercekten böyle anlatinca ben sanki anlayamazdim, tekrar gecmis olsun, ya bide sasirdim ben cocuklarda apandist olmaz diye biliyordum yavrum seninkide cok kücükmüs kesin cok korkmustur tekrar gecmis olsun..
Tesekkür ederim dilek.gecmis olsun kardelenmasali
Kizlar Viyanada hic dis kaplamasi yaptiran varmi?
Benim doktorum kaplamanin 1000 euro oldugunu söyledi bana cok pahali geldi.Bana yardimci olabilecek kimse varmi??
Pamukcum malesef tek bir dise bin euro istediler.Trde yaptiramadim bazi nedenlerden dolayi.Sen memnun kalmissin bak ne güzel.Tr de bir tanesini 80 euroya yapiyorlardi gurbertcilere.kac tane dise 1000euro istedi??
eyer bütün dislere dediyse süper baya ucuz...
ben türkiyede yaptirdim 23 tane dis (porselan) 2millyar 300 verdim bir seendir kullaniyorum cok memnunum keske daha önce yaptirsaydim diyorum kendi kendime...
ama tek kötü yani eyer bir sey olursa buradaki doktorlar kesinlikle ilgilenmiyorlar dislerine yurtdisinda yaptirldigi icin :-(
ama istersen türkiyedeki doktorlarada bir sordur!!! sana basarilar diliyorum KardelenMasaliM insallah istedigin gibi dislere sahip olursun...
Aglama biz oldukca uzun zamandir bu topikteyiz.Aramiza hosgeldin.Hangi sehirde kaliyorsun??slm kizlar topiginizi okuyunca sasirdim bende avusturyadanim ilginc bi paylasim alani ama güzel düsünülmüs yerimseniben
kizlar cok kotuyum kayinpederimi kaybetikkkk
kizlar cok kotuyum kayinpederimi kaybetikkkk