Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

bende anca okuyorum gec oldu emmeee anapalim artikin bidahaki sefere, bu ara pasta dedinizde aklima geldi bende oglusumun pastasini kendim yapmistim sizede göstereyim dedim

evet cnm keske sende gelebilseydin ama artik bidakina artik cnm benim hatam gec haber verdim sana bu arada pastana bayyildim cok guzel yapmisin benim elimden bu tarz sey gelmiyo walla beceremiyorum ssen baya iyisin galiba yakisikli prensimide benim icin op cnm

gelin ve dilek artik birdahaki sefere bende toplaniriz :) ayarlariz!! bende cok sevindim cok güldüm dilekcimmm :)) ck sagol emeklerin icin!!

sibser canim tanismiyoruz :)) erzincanli hic kimseyi tanimiyorum hic denk gelmedi erzincanli.. ben adapazarliyim esim samsunlu bizden cok var ama erzincan pek yok heralde yada bana hic denk gelmiyor :)
Kiz ask olsun sen beni taniymiyormusun bakiyiim heeeee:mymeka:

Bilmem karsilasmis olabiliriz belkide... Ben Erzincan/Tunceli ya sen?]
OOOO hemserim gelmis.Canim hosgeldin.Erzincdanin neresindensin???opuyorumnanaktan

kiz kardelen sen erzincanlimiydin gerci benim hafiza balik gibidir hemen unuturum böyle seyleri bitek kelebek samsunlu onu biliyorum :))

Erzincanliyim ya gelincim....
Kizlar tatilden yeni geldim.15 gün Istanbul 15 gün Antalyadaydim.Muhtesem bir tatil yasadik.Allah herkese nasip etsin insallah,
Sizlerden kimler tatile gitti??

selam kizlar napiyonuz bakiyim nerelerdesiniz gelincigim msn de karsilasamiyoruz artik ben allah nasip ederse pazartesi gunu almanyaya gidiyorum artik gelince konusuruz hepinizi opuyorum

Selam kizlarr.
Izin dönüsü malesef yaramadi bize.Persembe günü kücük kizim düstü dizini yaraladi dikis felan atildi.Pazar geceside büyük kizim apansisitten AKH da ameliyat oldu.Kac gündür hastahanelerde sürünüyoruzsenağlama
Allaha sükür simdi daha iyi.
Agri deyip gecistirmemek lazim.Helede cocuklarda.Allaha emanet olun kizlar.EVE UGRADIKCA YAZARIM SIZE:

kardelen büyük gecmis olsun canim insallah tez zamanda kavursurlar sagliklarina.. büyük kizin kac yasinda da apandist ameliyati oldu?? apandisti patlamismiydi yoksa agrisindan mi ameliyat oldu?? haberlerini bekliyouz

Gelincim tesekkür ederim iyi dileklerin icin.
Ameliyat olan kizim 8 yasinda canim.Önce siddetli karin agrisi ile basladi sonra kusma ve ates.Hastahaneye götürdük birseyi yok sadece kusuyor dediler.Bir toz verip yolladilar.
Aksama dogru kusmasi gecti ilac sayesinde fakat atesi ve agrisi gecmedi.Hem kendim bu ameliyati oldugum icin biliyorum hemde netten arastirdim.Ufak bi muayene ettim kizimi ve pandisit oldugunu anladim.Hemen 9. viyanadaki kinderspitale götürdük.,Kan testi v.s yapildi.AKH ya gönderdiler.6 gibi evden ciktik iki hastahane gidis gelis v.s 11 gibi ameliyata alindi.Simdi iyi ALLAHA sükür.Bugün dikisleri alindi.Allah bize birdaha kimseye hic yasatmasin.

afferim dicem sana kardelen gercekten yani ne bileyim ben olsam sanki anlamazdim saniyorum, gerci doktorlar bile diyor kendi cocuklarinizda doktorlardan iyi bilirsiniz biseyi varmi yokmu diye ama gercekten böyle anlatinca ben sanki anlayamazdim, tekrar gecmis olsun, ya bide sasirdim ben cocuklarda apandist olmaz diye biliyordum yavrum seninkide cok kücükmüs kesin cok korkmustur tekrar gecmis olsun..

gelincim insan basian gelince biliyor.Birazda arastirmaya merakliyim ben böyle seyleri.Ameliyat olacagi kesinlesinceye kadar cok agladi kizim.Ama sonra ona ameliyatin ne oldugunu nasil yapialcagini v.s anlatinca sakinlesti.Inan igne olmak ona daha korkutucu geliyor:)

gecmis olsun kardelenmasali
Tesekkür ederim dilek.

Kizlar Viyanada hic dis kaplamasi yaptiran varmi?
Benim doktorum kaplamanin 1000 euro oldugunu söyledi bana cok pahali geldi.Bana yardimci olabilecek kimse varmi??

Kizlar Viyanada hic dis kaplamasi yaptiran varmi?
Benim doktorum kaplamanin 1000 euro oldugunu söyledi bana cok pahali geldi.Bana yardimci olabilecek kimse varmi??

kac tane dise 1000euro istedi??
eyer bütün dislere dediyse süper baya ucuz...

ben türkiyede yaptirdim 23 tane dis (porselan) 2millyar 300 verdim bir seendir kullaniyorum cok memnunum keske daha önce yaptirsaydim diyorum kendi kendime...
ama tek kötü yani eyer bir sey olursa buradaki doktorlar kesinlikle ilgilenmiyorlar dislerine yurtdisinda yaptirldigi icin :-(
ama istersen türkiyedeki doktorlarada bir sordur!!! sana basarilar diliyorum KardelenMasaliM insallah istedigin gibi dislere sahip olursun...

slm kizlar topiginizi okuyunca sasirdim bende avusturyadanim ilginc bi paylasim alani ama güzel düsünülmüs yerimseniben

Pamukcum malesef tek bir dise bin euro istediler.Trde yaptiramadim bazi nedenlerden dolayi.Sen memnun kalmissin bak ne güzel.Tr de bir tanesini 80 euroya yapiyorlardi gurbertcilere.
Burada bakip arastiracagim insallah bulurum hesapli bir disci.

slm kizlar topiginizi okuyunca sasirdim bende avusturyadanim ilginc bi paylasim alani ama güzel düsünülmüs yerimseniben
Aglama biz oldukca uzun zamandir bu topikteyiz.Aramiza hosgeldin.Hangi sehirde kaliyorsun??

Kizlar birde ben is ariyorum.Söyle privat yada geringfugig kayit olabilecegim.Ama calisma saati 8-16 arasi cumalari 15 e kadar.Duyarsaniz haber verin.Birde cok fazla almanca gerekmesinyerimsenibendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…