Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

herkeze iyi bayramlar kizlar napiyorsunuz görüsmeyeli dilek basin sag olsun kardelen gecmis olsun canim bizi soracak olursaniz hep ayni evdeyiz farkli bi durum yok herkezi öpüyorum hepinize iyi bayramlar

selam kizlar sizinde gecmis bayraminiz mubarek olsun tülin06 ara,iza hosgeldin ben viyanadan sen nerden cnm bu arada gulcin is isi ne oldu basladinmi ise herkezi opüyrum kendinize iyi bakin bye

Merhaba Tülin aramiza hosgeldin.Kacinci viyanadasin ben 10. viyanadayim.
Dilek yardimin icin tesekkür ederim ama orasi olmadi.Baska biryerle anlastim Kismet olursa ay basinda oraya baslayacagim.Yinede cok tesekkür ederim.

Merhaba Tülin aramiza hosgeldin.Kacinci viyanadasin ben 10. viyanadayim.
Dilek yardimin icin tesekkür ederim ama orasi olmadi.Baska biryerle anlastim Kismet olursa ay basinda oraya baslayacagim.Yinede cok tesekkür ederim.

nedemek gulcin bir sey degil yeni isin hayirli olsun alkisalkisalkis

selam kizlar bu gun bebegimin kiz oldugunu ogrendim cok sevindim ama ama erken dogum riskim var 1 santim acilmis daha 21 haftadayim insallah bir sey olmaz benim icin dua edin kizlar bebegim vakitli dogsun hepinizi opüyorum

selam kizlar nasilsiniz?? ben uzun zamandir girmedim ya hastaydim yataklardaydim yada basimdan gelen giden hic eksik olmadi,

dilekcim basin sagolsun canim, bide insallah bebegin icin hayirlisi olur canim erken yada gec ikinizde saglikli olsun da gerisi önemli deyil..

hepnizi öptümm

selam kizlar nasilsiniz?? ben uzun zamandir girmedim ya hastaydim yataklardaydim yada basimdan gelen giden hic eksik olmadi,

dilekcim basin sagolsun canim, bide insallah bebegin icin hayirlisi olur canim erken yada gec ikinizde saglikli olsun da gerisi önemli deyil..

hepnizi öptümm

tesekur ederim cnm kusura bakma yeni gordum 11 gun boyunca hastanede yattim suyum geldi acilma oldu dun daha eve ciktim allah kismeyi hastaneye dusurmesin walla cnm cok zor kizimi turkiyeye gonderdim mecmur kayinvalidem bakiyo cok zor ama allah kimseyi evladindan hic bir sekilde ayirmasin senağlama

heralde gecti modasi kimsenin zamani yok yaa ondan bence zamaninda bulusma oluyodu cok samimi olundu tadi kacti:)))

selam kizlar uzun zamandan beri yoktum hastane ve ev arasinda mekik dokuyorum resmen iki gun evde gecioysa 5 gun hastanede yatiyorum atlattim ama sayilir bakalim haftaya kizim geliyo kayinvalidemle sizler nerdesiniz bakiyim hic ugramiyosunuz gelincigim gecermi hic buranin modasi heryerde salgin var cevremde herkes hasta is guc derken kimse kendine bile zaman ayiramiyolar bence hepinizi opyürum ozlemcim kendine cok iyi bak optum seni

Merhaba ben de Viyanadayim, burayi yeni kesfettim. Ama tenha bir Topikmis.

aslinda bir bulusma yapilsa insanlar daha kolay kaynasir.

Dilek kizin zamaninda gelir ins. dikkat et sen yine de, Doktorun kim? ya da hastanen neresi?

Merhaba ben de Viyanadayim, burayi yeni kesfettim. Ama tenha bir Topikmis.

aslinda bir bulusma yapilsa insanlar daha kolay kaynasir.

Dilek kizin zamaninda gelir ins. dikkat et sen yine de, Doktorun kim? ya da hastanen neresi?

aramiza hosgeldin cnm aslinda bu kadar tenha degil ama bu aralar nedense kimse girmiyo cnm amin cnm insallah za,maninda gelir bebegim 3 viyanadaki hastanedeyim cnm bakalim artik hayirlisi sen kacinci viyanadasin belki yakinizdir:eek:

X