Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Guzel dilekleriniz icin tskler !

Valla ALLAH kimseye tasimiyacagi yuku vermez diyorlar o dogru, kimse benim bidaha cocuk yapacagimi dusunmezdi ikizlerden sonra :)) emeee ben yaptiktan sonra herkez yapar diye dusunuyorum amann yapin beee ayle buyuk oldumu herseyile guzel iyi gunde kötu gunde etrafinda nekadar cok insan oldumu okadar cok iyi oluyor misal benim esim 9 kardesler birinin mesela karni agrisin 9 un birden karni agriyor :)) oglumun sunnetinde hepsi coluk cocuk bi araya geldiginde yeminle bi asiret gibi bi karabalik oldu yane iki sulale yetti :)) biz iyise iki cocuktan fazla yapmiyoruz oysa bi kizin bi bacisi bi erkek oglaninda kardesi abisi sart bence neyse lafin kisasi bol bol cocuk yapin :))

Kelebe bidene daha yap gör bak hersey daha kolay olur bak dilek iyi basladi basardi sira sende dalalimda bitanemcede gelinde ikileyin sonra gelin konusak:lepi:

Hayattda bir canin, bir dostun olsun, her can dost olmaz haberin olsun, candan dostlara can kurban olsun Kaniliniz Mubarek olsun !!!

Kandiliniz mübarek olsun kizlar:)
Gelin canim tanisiriz ozaman , birtanede Erzincanli tanimis olursun artik hehe...

kizlar selam kelebekgibi cnm bizde bulusamadik benim hastanede ilk terminim vardi ama bulusma ayarlayalim kizlar nedersiniz

Ben fazla tanimiyorum sizi ama olurr benim icin uyarrr... eger kabul ederseniz benidee...

Evt iyi fikir Dilek, haftaici bir Cafe gibi biryerlerde bulusabiliriz.
Günü birkac gün önceden belirleyelim, herkesin bos oldugu bir gün olsun.

evet bende cok istiyorum bulusma yapmayi ama cafe olmasin kizlar havanin güzel oldugu bir gün disarda olsun bence cünkü coluk cocuk hep beraber cafeyi inletiriz ayip olur bence o yüzden park gibi bisey olsun bence cocuklar serbest olsun ne dersiniz?

bencede acik bir alan olsun coocuklar gercekten SIKILIYOLAR kapali yerde ve bize rahat vermez benim icin saat yer uyar arkadaslar yani sizinle herseye varim ben :)))) hahahahahahahah

sevgili formumuzun catlak kizi miss ben senin aklinla cocuk yaparmiyim kiz beni cikar listenden ben istemem 2 senem var daha cocuk yapmak icin agriyan basima bi agri daha mi ekleyim saka bi yana ben sevvalle bas edemezken ikinciyi anca rüyamda yaparim allah sevvale ömür versin onun nasibi varsa ben istemedende gelir cat kapi ama suanki planlarimda ikinci cocuk yok allah hic olmayanlara versin öpüldünüzz bye

miss ben senin kadar kari olamam kizz!! ben bitaneyle su halime stressime bakiyorumda 3-4 cocuk yapsam komalik olurum canim yetmez benim, ben ikitane düsünüyorum ama bi kac sene gecsin diyorum hele benim oglan az büyüsün yoksa dayanamam benim canim tatlidir sekerim

bu ara bulusma icin tarih teklif ediyorum bu ayin 21. cuma, iyimi?? kabul edenler el kaldirsin :))

gelincim bana uyar cnm ama ramazana denk geliyo galiba obur arkadaslarda kabul ediyosa benim icin problem yok ben varim

anaaaaa ben ramazani hep unutdum ya!!! o zaman pazartesi olsun 17 iyimi?

zipzip burdakiler cogunlukla viyanadan, tiroldan hickimse yok canim be ne yazikki sana yardimci olabilecek kimse yok galiba yoksa ilk sordugunda cvp alirdin..

anaaaaa ben ramazani hep unutdum ya!!! o zaman pazartesi olsun 17 iyimi?

zipzip burdakiler cogunlukla viyanadan, tiroldan hickimse yok canim be ne yazikki sana yardimci olabilecek kimse yok galiba yoksa ilk sordugunda cvp alirdin..

tamam cnm ben varim daha iyi pazartesi nerde nasil peki ama bildigim kadariyla havalar yagmurlu olucakmis yanis hatirlamiyosam kapali bir yer olucak hava durumuna gore bir yer secelim

evet baktimda sogukmus 20 dereceye düsüyor pazartesi, valla benim iyice kafam karisti bi fikir veren yok mu anacummmmmmmnm....

Benim icin farketmez kizlar siz ayarlayin yeri ve tarihi saati ben uyarim size bir aksilik cikmazsaa....

ohooooo katilim cok fazla!! bulusma dedik daha siteye ugrayan yok tamam ya bulusma yok siz girin yeterki siteye yazin biseyler sohbet olsun..

Selam kizlar, pazartesi-sali bana uymaz esim calismayacak ve o günler dolu geciyor.
Ramazan gelmesi sebebiyle zamanda kisitlandi simdi.
Haftasonuna misafirim var.
Yani ne gün iyi olur benimde fikrim yok simdi.

Arada okuyorum, sizler birsey belirlerseniz uyarsa bana mutlaka gelicem insallah.
Sevgiler

walla anlasiliyoki kimsenin bulusmaya niyet yok gelincim sana katiliyorumm bence kalsin bulusma kimseden ses cikmiyo ramazanda geliyo olmicak zaten belli neyse hepinizi opuyorum

slm arkadaslar ya ben son mesajlara bakamiyorum nerden bakabilirim daha önce yaziyordu simdi site degismis yazmiyor yardimci olurmusunuz gelismeleri kacirdim zaten ne zamandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…