öyle valla dilekcim bosverelim biz bu isi, biz gene iki bas görüsürüz senle :)
zehracik son mesajlar derken neyi kast ettin anlamadim ben yoksa hemen yardimci olcam ama valla anlamadim..
Az önce okudum buluşma günü 17 Ağustos p.tesi, saati de netleştirirsek ben gelirim, p.tesi için bir planım yok şimdilik. Netleştirirsek plan da yapmam o gün için ama lütfen herkes fikrini söylesin buluşma olmayacaksa ona göre planımı yapayım ben de.
ugruyoz ya kiz daha ne istiyon, ben yetmiyormuyum sanaask olsun yani !!! saka yapiorum canim ne demek istedigini anladimda civitiyorum iste :)
Kizlar cocuksuz diyorsunuzda benim kizim suan 5bucuk aylik ben eylülde türkiyedeyim geri geldigimde eger bulusma oldugunda kizim 6bucuk aylik felan olucak. rahatsiz olmazsinz dimiii??
Dilek ben bugün geldim ama burayi yeni okuyorum iremin dogum gününü coktan kutladin saniyorum ben o yüzden dogum günü oldugunun yeni farkina vardim bugün zaten pastayi görünce biraz sasirdim acaba nilay arkadasi yoktu ona özelmi pastayi tekrar kestdi diye düsündüm :roflol: kusura bakmaa yaaa Iremcigimin hediyesini en kisa zamanda getiricem ( ay rezillik ) heheheeh....