- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 38
Siz ne zaman geldiniz avusturyayaValla bizde bilemedik bos yere uzattikca uzattilar dediginiz gibi irdeliyorlar insallah atlatiriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne zaman geldiniz avusturyayaValla bizde bilemedik bos yere uzattikca uzattilar dediginiz gibi irdeliyorlar insallah atlatiriz
Amin canimBen daha vizemi alamadim onaylanmasini bekliyorum artik ne zaman onaylanirsa kafayi yiycemm artik rabbim yardim etsin
Merhaba siz bu mesajı yazalı zaman geçmiş, merak ettim alışabildinizmi? Hani çevre açısından, kimsemiz yok demişsiniz? Havasına alıştınızmı?Bizde 8 ay önce Belçikaya geldik, kimsemiz yok yalnızlık kötü.Ben aklıma İstanbul geldikçe kötü oluyorum, kızım için sabredeceğim diyorum ama çok zor geliyor.Alistigin yer onemli cevren olmasi gerek biz cevremizi arkamizda biraktik geldik buralara sonumuz hayirli olur insallah
Merhaba, konu gelmişken sormak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim :) Acaba nasıl Belçika'ya taşındınız?Merhaba siz bu mesajı yazalı zaman geçmiş, merak ettim alışabildinizmi? Hani çevre açısından, kimsemiz yok demişsiniz? Havasına alıştınızmı?Bizde 8 ay önce Belçikaya geldik, kimsemiz yok yalnızlık kötü.Ben aklıma İstanbul geldikçe kötü oluyorum, kızım için sabredeceğim diyorum ama çok zor geliyor.
turist vizesi aldım 1 hafta sonra 3 günlüğüne Viyana ya gidiyorum.. ama vizeyi sadece 16 günlük verdiler.daha uzun süreliğine alabildim diyelim. bu şekilde çalışabilmem mümkün mü? hiç tanıdığım yok buaradaTurist vizesi alip gidip görebilirsiniz pasaport varsa bide tanidik biri varsa size gitmeniz icin istek atmasi kaafi
Turist vizesiyle tabiki calisamazsinizturist vizesi aldım 1 hafta sonra 3 günlüğüne Viyana ya gidiyorum.. ama vizeyi sadece 16 günlük verdiler.daha uzun süreliğine alabildim diyelim. bu şekilde çalışabilmem mümkün mü? hiç tanıdığım yok buarada
Blau Karte (Mavi kart) çalışma vizesini araştırmanı öneririm.Merhaba, konu gelmişken sormak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim :) Acaba nasıl Belçika'ya taşındınız?
Ben Avrupa'nın bir kentinde yaşamayı çok çok istiyorum, ara ara iş başvurularında bulunuyorum ama firmalar oturum ve çalışma izni almaya sıcak bakmıyor. Ama aksi halde de nasıl gidebilirim bilmiyorum.