Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

öyle valla dilekcim bosverelim biz bu isi, biz gene iki bas görüsürüz senle :)

zehracik son mesajlar derken neyi kast ettin anlamadim ben yoksa hemen yardimci olcam ama valla anlamadim..

:Saruboceq:
öyle valla dilekcim bosverelim biz bu isi, biz gene iki bas görüsürüz senle :)

zehracik son mesajlar derken neyi kast ettin anlamadim ben yoksa hemen yardimci olcam ama valla anlamadim..

selam cnm haklisin goruselim cnm cok sevinirim senle sohbet etmek gercekten cok guzel ne zaman istersen cnm

zehracik cnm son mesajlara derken sayfanin en altinda numaralar var ordan istedigin yerden bakabilirsin cnm gecmiste ne konusmusuz gorebilirsin cnm insallah dogru anlamisimdir

Kızlar ben de gelirim buluşacağınız zaman haber verin bana da lütfen, Dilek 'le zaten görüşmek istiyordum, ama görüşemedik.

Az önce okudum buluşma günü 17 Ağustos p.tesi, saati de netleştirirsek ben gelirim, p.tesi için bir planım yok şimdilik. Netleştirirsek plan da yapmam o gün için ama lütfen herkes fikrini söylesin buluşma olmayacaksa ona göre planımı yapayım ben de.

Az önce okudum buluşma günü 17 Ağustos p.tesi, saati de netleştirirsek ben gelirim, p.tesi için bir planım yok şimdilik. Netleştirirsek plan da yapmam o gün için ama lütfen herkes fikrini söylesin buluşma olmayacaksa ona göre planımı yapayım ben de.

selam cnm malsef bulusma olmuyo cnm kimseye uymadigi tarih zaten sonrada ramazan geldigi icin olmuyo zaten ama ben gelinle bulusmaya dusnuyorum ama bir tarih konusmadik tarih belli olunca sana bildiririu cnm

Bende gelmek istiyorum bulusmaaayaaaaa...
Pazartesi bana uyar ayarlayin surda kaldi iki güncükkk

gelincim yanlsi hatirlamiyosam bu gun kucuk prensinin dogum gunu nice mutlu saglikli huzurlu yaslara kucuk prensim iyi dogdun allah sana ve aile uzun omurler versin sevgiyle kalin

selamin hello kizlar

Ne o bulusma yine olmamis yaw ben diyorum ben olmadan bu bulusma olmaz olamaz :)))) siteyi basiniza yikarim heheeh gelin dilek kelebek yaw sekerler ramazanda geliyor bulusma bence ramazandan sonraya kalsin ne guzel rahat rahat sizinkilerde kindergartene gider rahatca oturur sohbet edersiniz.

valla bulusma olsun istiyorum ama artik miss dediyin gibi ramazandan sonraya kaldi zaten bulusma olursa sogukta kapali yerde olacak heralde bende oglani anneme satarim rahat rahat bulusurum tabii olursa bulusma.. neyse bulusma bi yana ramazan nasil basladi sizde ben baslayamadim bir gün öncesinden hastalandim o yüzden ramazan duygularina giremedim daha :) dilekcim saol canim seninkinin de vardi heralde ikinizide öpüyorum allah cocuklarimza uzun ömürler nasip ettsin..

selam kizlar ozlem ve gelincigim haklisiniz en iyisi ramazandan sonra cocuksuz rahat tahat otururuz kizlar cnm ben ramazan dolayisiyla erken yaptim iremin dogum gununu normalde yarin iremin dogum iyi dileklerin icinde tesekur ederrim cnm kocaman optum sizleri bu arada ( NEDEN KIMSE UGRAMIYO BURAYA ) kayduruburakcemile

ugruyoz ya kiz daha ne istiyon, ben yetmiyormuyum sana :KK43: ask olsun yani !!! saka yapiorum canim ne demek istedigini anladimda civitiyorum iste :)

Kizlar cocuksuz diyorsunuzda benim kizim suan 5bucuk aylik ben eylülde türkiyedeyim geri geldigimde eger bulusma oldugunda kizim 6bucuk aylik felan olucak. rahatsiz olmazsinz dimiii??

ugruyoz ya kiz daha ne istiyon, ben yetmiyormuyum sana :KK43: ask olsun yani !!! saka yapiorum canim ne demek istedigini anladimda civitiyorum iste :)

banane banane yetmiyo bana 24 burda olun ozluyorum sizi iste anam sizde kiybet bilmiyosunuz daha ne iste ozleniyosunuz aman keske beni bu kadar ozleyen biri olsa hahahahahaha:kedi:eek:puyorumnanaktan ( saka yapiyorum cnm bende ) bu arada yarin iremin dogum gununu evde kutlicam davetlisin ozelikle sen gelincim insallah zamanin vardir beklerim yarin hepinizi kocaman opüyrummmmmmmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
Kizlar cocuksuz diyorsunuzda benim kizim suan 5bucuk aylik ben eylülde türkiyedeyim geri geldigimde eger bulusma oldugunda kizim 6bucuk aylik felan olucak. rahatsiz olmazsinz dimiii??

ask olsun cnm neden rahatisz olalim prensesten cokta hosuma gider walla benim kiz yaramaz ondan rahat olamam diye senin prensesin sana bir zarari olmaz bu arada cnm sende davetlisin yarin gelirsene beklerin cnm biz bize olucaz yani gelincigim gelirse birde sen birde nilay diye bir arkadasim olucak beni yanliz birakmiyin gelin hem tanismista olururuz

Dilek ben bugün geldim ama burayi yeni okuyorum iremin dogum gününü coktan kutladin saniyorum ben o yüzden dogum günü oldugunun yeni farkina vardim bugün zaten pastayi görünce biraz sasirdim acaba nilay arkadasi yoktu ona özelmi pastayi tekrar kestdi diye düsündüm :roflol: kusura bakmaa yaaa Iremcigimin hediyesini en kisa zamanda getiricem ( ay rezillik ) heheheeh....

bende anca okuyorum gec oldu emmeee anapalim artikin bidahaki sefere, bu ara pasta dedinizde aklima geldi bende oglusumun pastasini kendim yapmistim sizede göstereyim dedim:nazar:

Eklentiler

• $15082009064.jpg
    $15082009064.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $15082009065.jpg
    $15082009065.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 50
Dilek ben bugün geldim ama burayi yeni okuyorum iremin dogum gününü coktan kutladin saniyorum ben o yüzden dogum günü oldugunun yeni farkina vardim bugün zaten pastayi görünce biraz sasirdim acaba nilay arkadasi yoktu ona özelmi pastayi tekrar kestdi diye düsündüm :roflol: kusura bakmaa yaaa Iremcigimin hediyesini en kisa zamanda getiricem ( ay rezillik ) heheheeh....

aslinda bir hafta once kutladim cnm ama bu gunde dayanamadim bir pasta alip kutliyim dedim aslinda dogum gunu partisi yapildi amac hep beraber guzel vakit gecirmekti senle tanistigimada cok sevindim cok eglendim bu gun en kisa zamanda tekrarliyalim walla cok eglendim ve cokta guldum ruyami benim icin yanigina kocaman bir opüucuk kondur cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X