Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

haklisin cnm burdaki insanlara guvemiceksin guvenip anlatiyosun yakin saniyosun o gidiyo senin hakkinda dedikodu yapiyo o yuzden kimseye guvemiceksin iyice tanimadan bir kac dostun olsun bin arkadasa medel cnm bende gorusmek isterim cnm benimde burda esim ve kizimdam baska kimsem yok seni kocaman opüyorum en kisa zamanda görusmek dilegiyleopuyorumnanaktan

Herkes izinde galiba baya bos kalmis buralar ?
Bende gece kusuyum malum yavrum daha kücük ve uyku düzeni biraz bozuk:)
Dilek sana son derece katiliyorum canim!
En kisa zamanda görüsmek dilegiyle herkesle...

ben geldiiiiiimmmmm :)

aslinda persembe geldim ama anca yaziyorum nasilsiniz kizlar, dilek hamilelik nasil gidiyor canim??

sibser kiz senle komsuyuz biz bende 20 de kaliyorum, belkide tanisiyoruzdur...

varya izin isi güzel ama evim gibisi viyana gibisi yok arkadaslar yani sizi bilmem ama nasil özlemisim viyanayi evimi barkimi anlatamam, bu sene benim icin izin berbat gecti zaten amaaan evimde balkonumda yapiyorum ben tatilin hasini be ya türkiye fena fena ne para yetiyor insana ne sinir kaliyor adamda saglik desen o da dibe vuruyo cok sükür bitti evime döndüm, siz neler yaptiniz anlatin özledim yazismayi, öptümm

cnmmmm hosgeldin ozledim walla senle msn konusmayi cnm simdi iyi hamileligim allahtan bunalti filan kalmadi yarin hastane konturolum var walla cnm bursa süper geccti benim icin tatil oylede devam ediyo havuzdu parkati derken zaman geciyo zaten ama senlede sohbet etmeyyi ozledim walla ay cok uzun yazdim galiba kocaman opüyorum cnm seniopuyorumnanaktan

dilekcim hosbuldum canim keske bende kalsaydim gitmeseydim izinede parkdi havuzdu gecirseydim,doktora gittinmi bebis nasilmis bakim?? kac haftalik oldu? senin cimcimeden ne haber iyimi? benim oglan tr fena hastalandi ancak kendine geliyor yavrum 1 hafta boyunca ne fitil ne surup hic bir sekilde atesini 40 dereceden asasina indiremedim delirecektim az daha cok sükür gecti bende rahatladim allah evlatlarimizi hastaliklardan korusun valla cok zor...

sibser hosbuldum canim, ben hep 20 deydim nerdeyse cocuklugumdan beri bi 2 sene 8 viyanada kaldim sadece sonra gene tasindim 20 ye, hannovermarkta yakin oturuyorum belkide karsilasmisizdir eyer yakin oturuyorsan sende, bu ara nerelisin??

Ben geri geldim kaydirigubbakcemile3

Nasilsiniz iyisiniz insallah ? ya ben uzun bi siredir yazmiyorum girmiyorum yeni arkadaslar gelmis hepsi hosgelmis yeni gelenler icin ben özlem 28 yasindayim ve 12 de yasiyorum ve eskilerde beni unutduysada hatirlatayim :dance: nezamandir girmiyorsam artik o zaman icinde hamile kaldim bebisim dogdu uc aylik bile oldu ( kizim oldu adi akile ve kizim cok guzel oglu olanlar please mlease bizden uzak dursun:umursamaz:)( saka tabikide) hepiniz tatil yaptiniz yariniz daha tatilde valla bende burdayim gittmedim bi yere. simdilik hepinizi öpüyorum allaha eamnetsinkaydirigubbakcemile5iz

kiz misssss seni gören cennetlik!!! iyiki hatilatma yaptin yoksam diyecektim bu kimdi ya diye :)) allah anali babali büyütsün hayirli evlat olur insallah,, kac cocuk oldu simdi sende 4 mü 5 mi?? bide akile ilk defa duyuyorum anlami ne cok merak ettim..

kiz ben bu kafayla gidersem 5 inciyide yaparim :)) ne yapam cok seviyorum aminn alah cumlemizinkilerini annali babali buyutur insallah akile demek zekali anlayisli bide ergenligi gecirmis kadin demek ha bide kaynanamin adi dedim bi önceligim olsun adini koyamda belki beni daha cok sever :)))

cnm hersey yolun pazartesi gittim hastaneye 3 aylik oldu zaman gercekten cabuk geciyo daha ilk ogrendigimde 3 haftalikti simdi uc aylik olduk

oyoyoyoyoyoyoyoyoyoo kimler gelmis aman sitemizin catlagi gelmis tatli prenses gelmis hosgelmis cnm allah anali babali buyutsun cnm darisi bana saglikla kucagima alirim insallah ozlem sen guzel isimler buluyon bacim bana guzel erkek isiminde fikir verseen kiz ismi bulduk ama erkek bulamadik:kedi:

Merhaba kizlar bende araniza katilim olurmu :kedi:

Benim bir sorum olucak. Hall in Tirolde yasayan yada orayi iyi bilen biri varmi aranizda?

opuyorumnanaktan

baksen neler dusunuyo seni daha cok sevsin diye koydun he adina kurnaz seni aslinda iyi fikir bendemi koysam napsam erkek olsa bile belki kayinvalidemle iyi anlasirim ay dusunmek bile istemiyorum erkek bebgi gülümser gel buraya oglum :)))))delikafadulden

a.s.

Benim bir sorum olucak. Hall in Tirolde yasayan yada orayi iyi bilen biri varmi aranizda?

opuyorumnanaktan

merhaba cnm aramiza hosgeldina.s. soruna gelince cnm benim hic bir fikirim yok geldigimden beri viyanada yasiyorum oraya gelmek daha nasip olmadi ama belki diger arkadaslarim yardimci olabilir

sibser hosbuldum canim, ben hep 20 deydim nerdeyse cocuklugumdan beri bi 2 sene 8 viyanada kaldim sadece sonra gene tasindim 20 ye, hannovermarkta yakin oturuyorum belkide karsilasmisizdir eyer yakin oturuyorsan sende, bu ara nerelisin??
Bilmem karsilasmis olabiliriz belkide... Ben Erzincan/Tunceli ya sen?

opuyorumnanaktan
Bende yeniyiim aslinda ama ginede bi Hosgeldin diyeyim:)

Hosbuldum!!
Allah anali babali büyütsün , uzun ömürler versin akileye Rabbim:)

Güzeller ben Almanyadanim bu arada, cok uzak sayilmaz zaten hihoyyyt

Size Hall in Tirolde yasayan birileri hakkinda bisey sormak isterim, eger varsa oralari bilen biri.

opuyorumnanaktan

sibser canim tanismiyoruz :)) erzincanli hic kimseyi tanimiyorum hic denk gelmedi erzincanli.. ben adapazarliyim esim samsunlu bizden cok var ama erzincan pek yok heralde yada bana hic denk gelmiyor :)

Selam kizlar,
Miss evt hatirlatman iyi oldu uzun süre gecti. Maasallah sende 4 lemissin cocuklari, ben bir taneyle zor basediyorum :S Tek oldugu icin mi zor nee, cocuk yakama yapisik sekilde her daim. DOgurmaktan ck yetistirmesi zor gercekten onu iyi bir insan haline sokmak önemli, ilgilenmek. Zaten 5 yasina kadar karakteri otururmus cocugun sonra daha degismez.
Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Bu arada Dilek siz Özlemle görüsmediniz degil mi? Bende pazartesi isim oldugundan hic cvp yazmadim Özlem görüselim yazmisti ama. Bakalim kismet ne zamana...

Bu aksam Berat Kandili, hepinizin kandili mübarek olsun hanimlar.
Bugünde camasir günüm, Türkiye'den geleli ancak sira geldi bir sürü ev dolu camasir..

Sevgiler hepinize 2. Viyana'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…