Merhabalar Kizlarr..
Evet Dilek takip ettigim kadariyla bz baya yakiniz :)
Tanisalim hep beraber bir bulusma ayarlayalim sonra...
Ben burdaki insanlardan ve üc kagitci - fesat kisiliklerden biktim artik:)
Esimle ve yavrumla bi hayata bas koydum ama tabiki burda iyi anlasacagim kisiler olursa görüsmek ve iyi bir arkadaslik kurmak isterim...
Ve eminimki hepimiz bundan sikayetciyiz
:gitme:
geri dönüsmü yaptiniz antalyaya cok güzel peki orda ne is yapacaksiniz??? merak ettim kusura bakmayin özledinizmi peki burayi???
ben geldiiiiiimmmmm :)
aslinda persembe geldim ama anca yaziyorum nasilsiniz kizlar, dilek hamilelik nasil gidiyor canim??
sibser kiz senle komsuyuz biz bende 20 de kaliyorum, belkide tanisiyoruzdur...
varya izin isi güzel ama evim gibisi viyana gibisi yok arkadaslar yani sizi bilmem ama nasil özlemisim viyanayi evimi barkimi anlatamam, bu sene benim icin izin berbat gecti zaten amaaan evimde balkonumda yapiyorum ben tatilin hasini be ya türkiye fena fena ne para yetiyor insana ne sinir kaliyor adamda saglik desen o da dibe vuruyo cok sükür bitti evime döndüm, siz neler yaptiniz anlatin özledim yazismayi, öptümm
ben geldiiiiiimmmmm :)
sibser kiz senle komsuyuz biz bende 20 de kaliyorum, belkide tanisiyoruzdur...
dilekcim hosbuldum canim keske bende kalsaydim gitmeseydim izinede parkdi havuzdu gecirseydim,doktora gittinmi bebis nasilmis bakim?? kac haftalik oldu? senin cimcimeden ne haber iyimi? benim oglan tr fena hastalandi ancak kendine geliyor yavrum 1 hafta boyunca ne fitil ne surup hic bir sekilde atesini 40 dereceden asasina indiremedim delirecektim az daha cok sükür gecti bende rahatladim allah evlatlarimizi hastaliklardan korusun valla cok zor...
sibser hosbuldum canim, ben hep 20 deydim nerdeyse cocuklugumdan beri bi 2 sene 8 viyanada kaldim sadece sonra gene tasindim 20 ye, hannovermarkta yakin oturuyorum belkide karsilasmisizdir eyer yakin oturuyorsan sende, bu ara nerelisin??
Ben geri geldim kaydirigubbakcemile3
Nasilsiniz iyisiniz insallah ? ya ben uzun bi siredir yazmiyorum girmiyorum yeni arkadaslar gelmis hepsi hosgelmis yeni gelenler icin ben özlem 28 yasindayim ve 12 de yasiyorum ve eskilerde beni unutduysada hatirlatayim :dance: nezamandir girmiyorsam artik o zaman icinde hamile kaldim bebisim dogdu uc aylik bile oldu ( kizim oldu adi akile ve kizim cok guzel oglu olanlar please mlease bizden uzak dursun:umursamaz:)( saka tabikide) hepiniz tatil yaptiniz yariniz daha tatilde valla bende burdayim gittmedim bi yere. simdilik hepinizi öpüyorum allaha eamnetsinkaydirigubbakcemile5iz
kiz ben bu kafayla gidersem 5 inciyide yaparim :)) ne yapam cok seviyorum aminn alah cumlemizinkilerini annali babali buyutur insallah akile demek zekali anlayisli bide ergenligi gecirmis kadin demek ha bide kaynanamin adi dedim bi önceligim olsun adini koyamda belki beni daha cok sever :)))
Merhaba kizlar bende araniza katilim olurmu :kedi:
Benim bir sorum olucak. Hall in Tirolde yasayan yada orayi iyi bilen biri varmi aranizda?
opuyorumnanaktan
Bilmem karsilasmis olabiliriz belkide... Ben Erzincan/Tunceli ya sen?sibser hosbuldum canim, ben hep 20 deydim nerdeyse cocuklugumdan beri bi 2 sene 8 viyanada kaldim sadece sonra gene tasindim 20 ye, hannovermarkta yakin oturuyorum belkide karsilasmisizdir eyer yakin oturuyorsan sende, bu ara nerelisin??
Bende yeniyiim aslinda ama ginede bi Hosgeldin diyeyim:)Merhaba kizlar bende araniza katilim olurmu :kedi:
Benim bir sorum olucak. Hall in Tirolde yasayan yada orayi iyi bilen biri varmi aranizda?
opuyorumnanaktan
Hosbuldum!!Ben geri geldim kaydirigubbakcemile3
Nasilsiniz iyisiniz insallah ? ya ben uzun bi siredir yazmiyorum girmiyorum yeni arkadaslar gelmis hepsi hosgelmis yeni gelenler icin ben özlem 28 yasindayim ve 12 de yasiyorum ve eskilerde beni unutduysada hatirlatayim :dance: nezamandir girmiyorsam artik o zaman icinde hamile kaldim bebisim dogdu uc aylik bile oldu ( kizim oldu adi akile ve kizim cok guzel oglu olanlar please mlease bizden uzak dursun:umursamaz:)( saka tabikide) hepiniz tatil yaptiniz yariniz daha tatilde valla bende burdayim gittmedim bi yere. simdilik hepinizi öpüyorum allaha eamnetsinkaydirigubbakcemile5iz