Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

saol cnm bilgilendirdigin icin turkce olmamasi kotu ama ya keske olsaydi haklisin aslinda en guzel ve konforlusu ucakla gitmek benim gidiyorum 26 sinda gel senide goturuyim ay bizim bir dugun var 8 ayda kaynim evleniyo ay bir suru is beni bekliyo kiyafetti aman kim ugrasicak simdi yaaa bir ara goruselim cnm ya haftaya filan

öylede araba cok lazim oluyo türkiyede ben korktugum icin ucakta bana araba iyi oluyo biz kalabalik gidecez bu sene yunanistan üzerinden gitmedik hic ordan valla cok eylenceli oluyo arkadaslarla iki günde orada kalmayi düsünuyoruz bakalim artik hayirlisi:))

Gelincim benim biray attilim ama ilk 13 günüm Istanbulda gececek.Hem ailemle hasret giderecegim hemde esimin teyzesinin dügüünü var.Suara hem dügün icin kilo verme ve elbise arama derdindeyim hemde Antalya icin bikini sevdasindayim:):)
Birde ehliyet stresi...........
Kizlar araba ile gitmek cok güzel oluyor.Ben gece seneye kadar araba,tren ve gemi ile gittim.Gecen sene ucakla.Ucak hem cok pratik hemde cok güzel.Ama arabanin yerini asla tutmuyor.
Yolunuz acik olsun.

selam kizlar tren yada gemiyle nasil gidiliyo ben cok isterdim turkiyeye gemiyle gitmeyi cok zevkli olur gemiyle burdan direk mi gidiyo yada turkiyede nerye kadar gidiyo bilgilendiriseniz sevinirim ben cok arastirdim treni ve otobusu biliyorum ama gemiyim ilk defa duyuyorum seneye oyle gitmek isterim cok zevklidir ya herhalde ??????

hanimlar 21de scn alisveris magzasinin icinde ayakkabici var hersey yari fiyatina cok ucuz izine gidenlere tavsiye ben on cif cocuk ayakkabisi aldim üc euroya türkiyede i
htiyaci olan cocuklara verecem cok seviniyolar her sene yapiyorum

selam bayanlar ben pamuk simdiden memnunoldum yeniyim bu site cok hosuma gitti bende 11 viyanada kaliyorum herkese iyi sohbetler bol eylenceler byy )

selam bayanlar ben pamuk simdiden memnunoldum yeniyim bu site cok hosuma gitti bende 11 viyanada kaliyorum herkese iyi sohbetler bol eylenceler byy )

selam cnm aramiza hosgeldin bende 2 viyanada oturuyorum ben dilek bende memnun oldum ne zamandan beri burda yasiyosun cnm birazda daha kendini tanitirmisin ben 4 seneden beri burda yasiyorum bir kizim var 2 yasinda ve almaca ogrenmeye calisiyorumkaydirigubbakcemile3

valla kizlar ucak iyi ama haklisiniz tr de araba lazim ben keske ucakla gitsem ama olmuyor arabaylan bi kerede otobüsle gitmistik o zamanlari bekardim o da fena deyil uyuya uyuya gidiyorsun iste ... arabayla bosnada kalmayi düsünüyoruz bir kac gün cok güzel yerler varmis gidenler söylüyor bakalim olmadi yunanistani bizde denicez :))

kardelen bende diyet yaptim bir kac kilo verdim sonra pes ettim yaza zayif gireyim diyorum göbek gittsin ama yemeden icmeden cok zor kesiyorum yemiyince aklim kaliyor yemeklerde :))

pamuk prenses hos geldin canim aramiza umarim iyi vakit gecirirsin

hepinizi öptüümm

valla ben artik ucakla gitmem araba süper cok memmunum canim istediginde istedigin yere bas git türkiyede en ideal bence bende diyetteyim üc aydir verdim baya simdi dez ismarladim haftaya gelecek 4veya5 öyle versem yetersırnaşık şey

haklisin gelincigim ucak rahat ve hizli insallah araba alirsak bende denemek istyiorum arabayla gitmeyi cnm bosnadan gecersem benim yerimede gez benim icin cok merka ediyorum oralari turkiyede nerelere gidieceksin cnm

Havicim sendemi dezcilerdensin:):)
Bende ismarladim.Bu hafta sonu gelecekmis.:)
Diyete artik gücüm yetmiyor benim-
Pamukcum sende hosgeldin aramiza kendini tanitirmisin??
Bende 10, viyanada oturuyorum.

evet canim bosnada kesin gezicez foto cekerim siteye yüklerim güzel yerlerini bende cok merak ediyorum türkiyeye gidince ilk istanbul üsküdar akrabalar sonra yalova akrabalar sonra direk samsun esimin ailesinin yanina, samsunu pek sevmiyorum ama mecburum gitmeye ve izinin cogunu orada gecirmeye esim annesini babasini cok özlüyor keske samsun deyilde istanbul da olsalardi o zaman hic sorun cikmazdi benim acimdan dedigim gibi bu sene ne yazikki tatil yok iyi olurdu söyle antalya bodrum yapsaydik,

kiz dilek msnde catisamiyoruz bari email atalim birbirimize :))

öptümm

yazmaya unuttum dez bir arkadas denedi cok yakin arkadasim ilk günlerde hic bir sey yemiyormusun ve dikkat edin dediki bayilacaktim az daha ayni sekilde ablasida dez almis o da öyle olmus bayilacak mis az daha cünkü ilk günler hic ama hic bir sey yemiyorsun yüzünüzün rengi gidecek ve cok halsiz olacaksiniz aman dikkat öyle olunce bir parca ekmek yiyin ve o dezi sonuna kadar yapmaniz lazimmis yani start paket vvar kilo verme paketi ve stopp paketi sonuna kadar yapmazsaniz aldiginiz kilolar cukaddan geri geliyormus. tadina da baktim moralinizi bozmak gibi olmasin ama yani onu icebilirseniz helal olsun diyorum baska bir sey demiyorum.

benimkide bu hafta icinde gelecek kardesim aldi ilk bagirsaklari bosaltiyosun onunla bir haftada 3 kilo verdi simdi öburune basladi ama cok su iciyo bayilacak bi durumu olmadi günde 3litreye yakin su iciyo cok önemli _ tatile gidecem kilo vermem lazim izin hazirligi basladi valla cok stresliyim:))

selam cnm ben bu yazini gormedim bende sana misafir defterine yazmistim evet bir turlu karsilasamadik bende stress var cnm yarin esmin dogum gunu ona süpriz yapmak istiyorum vizeye basvirmam lazim pasporta basvurmam lazim uffff bir suru is var cnm bir arar goruselimya turkiyeye gitmeden bende optum haytim

Gelincim start ürününün tadini reklamlaridada söylüyorlar icmekte zorlalanlar oldu diye.Ama iki gün dayanilir diye düsünüyorum.Zaten devam paketi cilekli aldim be.Cikolatalisi ve vanilyalisida var.Her bünyede farkli etki yapiyor anladigim kadari ile.
Bir ara Lida vardi.Bazilarinda kalitsal rahatsizliklar birakti bazilarini ölümün esigine getirdi bazilarida saglikli kaldi ve kilo verdi.Biraz sans birazda bünye meselesi.
Haftaya carsamba günü baslarim ben.Sali sinavim var.Iki gün evde cikmadan:)
Gelismeleri yazarim size.
Bu arada havincim zayiflama destegi ürünler bölümünde DEZ ile ilgili paylasimlarda bulunuyoruz senide bekleriz oraya.

gunaydinn kizlar bu gun biricik esimin dogum gunu ona süpriz hazirlamak istiyorum sevgiyle kalin kizlar

kendini biraz daha tanitirmisin derken boyum 1.76 kilo kilomu bosver :uhm: 11 viyanada oturuyorum evliyim bir kizim var burada dogdum büyüdüm reisebüro assistentligi okudum öyle yani insallah istedigin gibi olmustur:teselli:

gelincigim nelerdesin hic ugraiyosun artik msn dede yoksun ozlettin iyice kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…