selam bayanlar ben pamuk simdiden memnunoldum yeniyim bu site cok hosuma gitti bende 11 viyanada kaliyorum herkese iyi sohbetler bol eylenceler byy)
evet canim bosnada kesin gezicez foto cekerim siteye yüklerim güzel yerlerini bende cok merak ediyorum türkiyeye gidince ilk istanbul üsküdar akrabalar sonra yalova akrabalar sonra direk samsun esimin ailesinin yanina, samsunu pek sevmiyorum ama mecburum gitmeye ve izinin cogunu orada gecirmeye esim annesini babasini cok özlüyor keske samsun deyilde istanbul da olsalardi o zaman hic sorun cikmazdi benim acimdan dedigim gibi bu sene ne yazikki tatil yok iyi olurdu söyle antalya bodrum yapsaydik,
kiz dilek msnde catisamiyoruz bari email atalim birbirimize :))
öptümm
Gelincim start ürününün tadini reklamlaridada söylüyorlar icmekte zorlalanlar oldu diye.Ama iki gün dayanilir diye düsünüyorum.Zaten devam paketi cilekli aldim be.Cikolatalisi ve vanilyalisida var.Her bünyede farkli etki yapiyor anladigim kadari ile.yazmaya unuttum dez bir arkadas denedi cok yakin arkadasim ilk günlerde hic bir sey yemiyormusun ve dikkat edin dediki bayilacaktim az daha ayni sekilde ablasida dez almis o da öyle olmus bayilacak mis az daha cünkü ilk günler hic ama hic bir sey yemiyorsun yüzünüzün rengi gidecek ve cok halsiz olacaksiniz aman dikkat öyle olunce bir parca ekmek yiyin ve o dezi sonuna kadar yapmaniz lazimmis yani start paket vvar kilo verme paketi ve stopp paketi sonuna kadar yapmazsaniz aldiginiz kilolar cukaddan geri geliyormus. tadina da baktim moralinizi bozmak gibi olmasin ama yani onu icebilirseniz helal olsun diyorum baska bir sey demiyorum.
selam cnm aramiza hosgeldin bende 2 viyanada oturuyorum ben dilek bende memnun oldum ne zamandan beri burda yasiyosun cnm birazda daha kendini tanitirmisin ben 4 seneden beri burda yasiyorum bir kizim var 2 yasinda ve almaca ogrenmeye calisiyorumkaydirigubbakcemile3