Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kaydirigubbakcemile3 kizz simardim haaa yogunum bugünlerde misafirler geller gitler cok oldu su son günlerde ama buralardayim yine gitmem bi yereee. sırnaşık şeysırnaşık şey

aman aman arkadasim simarirmista ohh ne guze misafirler filan gelmis bir yonden iyi oluyo bir yonden kotu oluya aama ben cok severim misafiri banada beklerim walla cnm

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Bulusma gibi birsey var mi bayanlar? Herkesin tatil hazirligi baslamis, benimde 1 ayim kaldi yuppiii diyorum sadece :)
Haftaya kizimin dogumgünü partisi hazirligi basliyor bende simdiden ne yapsam diye, zaten evi temizlemem bir haftayi alir, ee ögrenci evi ne de olsa :S :p
Daha hicbirsey almadim Türkiyedekiler icin hediyelik onlarda bayagi vakit aliyor...
Zayiflama gibi derdim yok ama hafiften karin bölgem biraz incelse hic fena olmazdi hani dümdüz. Ama kilo yönünden degismiyorum pek, 50 de kaldim dogumdan sonra öyle gidiyor. Allah kolaylik versin diyorum hepinize. Beyaz Cay öneririm :KK66: Zayiflamaya yardimci oluyor ve icinde bol antioksidan vücut sagligina iyi geliyor, yani yesil ve siyah cayla kiyaslanmayacak kadar iyi, kendimde iciyorum zaten. Weißer Tee mit Jasmin olanini aldim Teekanne olmali markasida.

Hee bu arada kiz Dalolim seni gördüm sanki uzaktan ama emin olamadim, tranvaya binmistim 16 'nin pazarina gittin mi birkac gün icinde ?

Hepinize iyi pazarlar.

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Bulusma gibi birsey var mi bayanlar? Herkesin tatil hazirligi baslamis, benimde 1 ayim kaldi yuppiii diyorum sadece :)
Haftaya kizimin dogumgünü partisi hazirligi basliyor bende simdiden ne yapsam diye, zaten evi temizlemem bir haftayi alir, ee ögrenci evi ne de olsa :S :p
Daha hicbirsey almadim Türkiyedekiler icin hediyelik onlarda bayagi vakit aliyor...
Zayiflama gibi derdim yok ama hafiften karin bölgem biraz incelse hic fena olmazdi hani dümdüz. Ama kilo yönünden degismiyorum pek, 50 de kaldim dogumdan sonra öyle gidiyor. Allah kolaylik versin diyorum hepinize. Beyaz Cay öneririm :KK66: Zayiflamaya yardimci oluyor ve icinde bol antioksidan vücut sagligina iyi geliyor, yani yesil ve siyah cayla kiyaslanmayacak kadar iyi, kendimde iciyorum zaten. Weißer Tee mit Jasmin olanini aldim Teekanne olmali markasida.

Hee bu arada kiz Dalolim seni gördüm sanki uzaktan ama emin olamadim, tranvaya binmistim 16 'nin pazarina gittin mi birkac gün icinde ?

Hepinize iyi pazarlar.

selam cnm kucuk prensesin dogum gunu simdiden kutlu olsun cnm saglikli,mutlu huzurlu nice yasalara bende gidiyorum allah kismet edersse haziranin 27 sinda cok az kaldi ben hediyelerimi hazirladim yarinda kizimin kindergertende veda partisi var oraya hazirlaniyorum bu arada bu sene bulusma yapilmicak galiba cnm sende facebooka adin ne cnm eklemek istyiorum ama adnini bilmiyorum yada sen beni ekle istersen dilek kalic eklersen cok sevinirim cnm saglicakla ve sevgiyle kal cnm

sabah yazmistim ama kaydolmamis, kelebek kizinin dogum günü kutlu olsun allah nice sagliklu mutlu seneler nasip etsin..

bu ara ben coooooooooook mutluyum kizlar zayifladim tam 6 kilo verdim hemde sadece yediklerime dikkat ederek 2 ayda cok mutluyum hamile kalmadan önce 70 kilo civarindaydim bugün olmusum 70 uctum resmen simdi hedef evlenirken 65 kiloma ulasmak amma olur haaa, uzun boylu oldugumdan 65 ideal kilom yavas yavas vercem, sizin dez diyeti noldu kizlar basladinizmi merak ettim

hepinizi öptüm

selam gelincigim bende dez ismarladim iki gun sonra elimde olucak insallah cok faydasi olur benim arkadasim kullanmis gozle gorulur fark var sasirdim ve gorur gormez hemen ismarladim

insallah faydasini görürsün dilek ama ben gelemem öyle dez gibi diyetlere cünkü yemek yemek benim en büyük zevklerimden biri :)) yani hic bir seyden vaz gecmiyorum ama az yiyorum gec saatlerde yemiyorum ve cayimi kahvemi kandisinle iciyorum öyle veriyorum hem dezi tatdim icemem ben öyle seyleri midem almaz bide parasi cok ya baya pahali bir sey umarim verdiginiz paralarin karsilini alirsiniz..

:eek:
insallah faydasini görürsün dilek ama ben gelemem öyle dez gibi diyetlere cünkü yemek yemek benim en büyük zevklerimden biri :)) yani hic bir seyden vaz gecmiyorum ama az yiyorum gec saatlerde yemiyorum ve cayimi kahvemi kandisinle iciyorum öyle veriyorum hem dezi tatdim icemem ben öyle seyleri midem almaz bide parasi cok ya baya pahali bir sey umarim verdiginiz paralarin karsilini alirsiniz..

insallah cnm dedigin gibi faydasini gorurum bakalim artik elime daha ulasmadi bekliyorum bakalim gelismeleri sana bildiririm cnm

selam arkadaslar ben baya oldu bu site yazmayali bir süredir internettim kapaliydi
dez almayi ben düsünüyorum bilgi si olan varmi!!

bu arada ben 2.viyanada kaliyorum kimler var 2.viyanada kalan bu site kullanan

görüsmek uzere kendinize bakin

selam arkadaslar ben baya oldu bu site yazmayali bir süredir internettim kapaliydi
dez almayi ben düsünüyorum bilgi si olan varmi!!

bu arada ben 2.viyanada kaliyorum kimler var 2.viyanada kalan bu site kullanan

görüsmek uzere kendinize bakin

selam cnm tekrar hosgeldn ben ismarladim dez ama kullanmaa baslamadim daha bu aralar yogunum sinavim var onu atlatiyim ondan sonra cnm bende 2 viyanadayim vorgarten strasse de oturuyorum sen nerde oturuyosun cnm sevgiyla kal cnm gorusmek uzerezemuszemus

selam dilek hosbulduk canim tesekur ederim!

ben wehlistrasse de kaliyorum pensionsversicherungs anstalt in yakininda
dez ismarlamayi ben de cok düsünüyordum ama posta parasiyla 100 euroyu acikcasi bu aralar beni asiyor,ama gercektende kilo verecegimi bilsem yine alirim....,ama ben bugün hoferden slim down diye bir icecek aldim onu deneyecem oda tahminimce dez benziyor cikolatali cilekli ve kahvelisi var fiyati 5,99 denemeye deger...

görüsmek üzere canim

selam dilek hosbulduk canim tesekur ederim!

ben wehlistrasse de kaliyorum pensionsversicherungs anstalt in yakininda
dez ismarlamayi ben de cok düsünüyordum ama posta parasiyla 100 euroyu acikcasi bu aralar beni asiyor,ama gercektende kilo verecegimi bilsem yine alirim....,ama ben bugün hoferden slim down diye bir icecek aldim onu deneyecem oda tahminimce dez benziyor cikolatali cilekli ve kahvelisi var fiyati 5,99 denemeye deger...

görüsmek üzere canim

yakinmisiz cnm walla cnm bende baslangic urunu birde bir aylik urune 149 euro verdim psota ucreti yok cnm yani ben odemedim ve gercekten zayiflatiyo ben arkadasiim var kullaniyo ben onu ikinci gununde gordum baya gozle gorulur fark vardi ben daha baslayamadim bu aralar stresimm var yarin almanca sinavim var onu atlatayim hemen baslicam insallah ama kullanan herkes memnun cnm tavsiye ederim cnm kullanmani hihoyyyt

öncelikle herkese selamlar kizlar bende bu aralar yogunum ev tasidim ufak defek derken bu ev bitmek bilmiyo henuz kizimin odasida bos daha orayida dösemedik ama al al bitmek bilmedi beee
evet kelebekgibi canim bu aralar gittim 16 .viyanaya yeni ev icin perdeciye gitmistim ben seni görmedim ama evet o uzaktan gördügün ben olabilirim
kendinize iyi bakin herkese sevgiler bye

Son düzenleme:
kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm daha kucuk ama kizima kardes geliyo :)))))))))))))))))))))))))

Merhabalar! Gine ben, bende viyanada yasiyorum bu arada dilek86 adina cok sevindim

Tesekkürler kizlar güzel dogumgünü dilekleriniz icin :)

Dileeeek ikinci geliyor hee hadi hayirli olsun :) Ne güzel yaa, kolay bir hamilelik diliyorum simdiden :KK66:

Türkiye'ye gitmeye az kaldi kizlarrrr cok mutluyum :) 2 sene gitmedim tabii cok özledim :)
Birde kardesimin mezun oldu bu yil Üniversiteden ondan mutluyum.

Hepinize güzel haftasonlari, bugünde ucusuyor ortalik yaa.
Sevgiler

Tesekkürler kizlar güzel dogumgünü dilekleriniz icin :)

Dileeeek ikinci geliyor hee hadi hayirli olsun :) Ne güzel yaa, kolay bir hamilelik diliyorum simdiden :KK66:

Türkiye'ye gitmeye az kaldi kizlarrrr cok mutluyum :) 2 sene gitmedim tabii cok özledim :)
Birde kardesimin mezun oldu bu yil Üniversiteden ondan mutluyum.

Hepinize güzel haftasonlari, bugünde ucusuyor ortalik yaa.
Sevgiler

tsekur ederim cnm sana simdiden iyi tatiler cnm

dilek cok sevindim kizzz.. allah tamamini erdirsin güzel bir hamilelik ve güzel dogum nasip etsin. cok güzel yaaa :)) diyet isi kaldi taaaa seneye demi :KK66:)

kelebek sen samsunda nereye gidiyosun ve ne zaman? bu ayin 25 cikiyorum samsunda kalcam 3 hafta..
bende gecen sene gidemedim dogum tam yazin ortasina denk geldi bu sene acisini cikarayim diyorum :KK66:

X