Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Bulusma gibi birsey var mi bayanlar? Herkesin tatil hazirligi baslamis, benimde 1 ayim kaldi yuppiii diyorum sadece :)
Haftaya kizimin dogumgünü partisi hazirligi basliyor bende simdiden ne yapsam diye, zaten evi temizlemem bir haftayi alir, ee ögrenci evi ne de olsa :S
Daha hicbirsey almadim Türkiyedekiler icin hediyelik onlarda bayagi vakit aliyor...
Zayiflama gibi derdim yok ama hafiften karin bölgem biraz incelse hic fena olmazdi hani dümdüz. Ama kilo yönünden degismiyorum pek, 50 de kaldim dogumdan sonra öyle gidiyor. Allah kolaylik versin diyorum hepinize. Beyaz Cay öneririmZayiflamaya yardimci oluyor ve icinde bol antioksidan vücut sagligina iyi geliyor, yani yesil ve siyah cayla kiyaslanmayacak kadar iyi, kendimde iciyorum zaten. Weißer Tee mit Jasmin olanini aldim Teekanne olmali markasida.
Hee bu arada kiz Dalolim seni gördüm sanki uzaktan ama emin olamadim, tranvaya binmistim 16 'nin pazarina gittin mi birkac gün icinde ?
Hepinize iyi pazarlar.
insallah faydasini görürsün dilek ama ben gelemem öyle dez gibi diyetlere cünkü yemek yemek benim en büyük zevklerimden biri :)) yani hic bir seyden vaz gecmiyorum ama az yiyorum gec saatlerde yemiyorum ve cayimi kahvemi kandisinle iciyorum öyle veriyorum hem dezi tatdim icemem ben öyle seyleri midem almaz bide parasi cok ya baya pahali bir sey umarim verdiginiz paralarin karsilini alirsiniz..
selam arkadaslar ben baya oldu bu site yazmayali bir süredir internettim kapaliydi
dez almayi ben düsünüyorum bilgi si olan varmi!!
bu arada ben 2.viyanada kaliyorum kimler var 2.viyanada kalan bu site kullanan
görüsmek uzere kendinize bakin
selam dilek hosbulduk canim tesekur ederim!
ben wehlistrasse de kaliyorum pensionsversicherungs anstalt in yakininda
dez ismarlamayi ben de cok düsünüyordum ama posta parasiyla 100 euroyu acikcasi bu aralar beni asiyor,ama gercektende kilo verecegimi bilsem yine alirim....,ama ben bugün hoferden slim down diye bir icecek aldim onu deneyecem oda tahminimce dez benziyor cikolatali cilekli ve kahvelisi var fiyati 5,99 denemeye deger...
görüsmek üzere canim
Merhabalar! Gine ben, bende viyanada yasiyorum bu arada dilek86 adina cok sevindim
Tesekkürler kizlar güzel dogumgünü dilekleriniz icin :)
Dileeeek ikinci geliyor hee hadi hayirli olsun :) Ne güzel yaa, kolay bir hamilelik diliyorum simdiden
Türkiye'ye gitmeye az kaldi kizlarrrr cok mutluyum :) 2 sene gitmedim tabii cok özledim :)
Birde kardesimin mezun oldu bu yil Üniversiteden ondan mutluyum.
Hepinize güzel haftasonlari, bugünde ucusuyor ortalik yaa.
Sevgiler