Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

arkadaşlar birşey sorsam
Yarın viyana ya gidiyorum da havaalanından opera binasının önüne ne ile gidebilirim yada taksi ye binsem ne kadar tutar bir fikri olan var mı ?

selam cnm biraz uzagiz senle neler yapiyosun cocugun varmi benim iki bcuk yasinda bir kizim var almnaca kursuna gidiyorum insallah bir daki sene ise alirlar beni ne kadar calismak istesemda vermiyolar is alamca yetersiz diye

Selam bayanlar,
Nerelerdesiniz? Havalar isindi ne güzel, evde durmuyordur kimse sanirim biz öyle yapiyoruzda
Birde okul baslayali tamamen gömüldüm ben, bekledigimden zor benim icin 10 sen olunca okula gitmeyeli iste...Ama bir sekilde ilerliycem insallah!
Hepinize sevgiler, bir selam verip kacayim dedim.

selam bayanlar viyanadan bedne geldim nasilsiniz bakalim benide araniza alin tanisalim sevinirim kaydirigubbakcemile5

Selam Sevda hosgeldin aramiza, tabiki katilabilirsin :)
Insallah yazin bir bulusma yapariz kizlar
Gecen yil güzel olmustu bence, helede sessiz sinema oyunumuzu hic unutmuyorum :)
Sevgiler hepinize.

oo bulusmalarda yapilmis bi daha ki sefere bende katilabilrim insalah türkiye yolu göörünmezse haber verirseniz sevinirim :)) a.s.

eger devamli aramak icin diyorsaniz hem pratik hemde her zaman arayabileceginiz bi hazirkart alin derim size ben mesela eety türk karti aldim sabit hatlar 0,9 cent diger hatlar 0,19 cent dakikasi devamli kullaniyorum türkiye icin hem kontörlü yükleyip istedigimiz zaaman arayabiliriz ama ender arayacaksaniz arkadasin dedigi gibide 5 € luk kartlar var alabilirsiniz telefonculardan

Son düzenleme:

selam cnm biraz uzagiz senle neler yapiyosun cocugun varmi benim iki bcuk yasinda bir kizim var almnaca kursuna gidiyorum insallah bir daki sene ise alirlar beni ne kadar calismak istesemda vermiyolar is alamca yetersiz diye

Merhaba Dilekciğim,

Ben de Almanca kursuna gidiyorum 2 aydır.
Ben Deutsch Akademie' ye gidiyorum sen hangisine gidiyorsun?
Bu arada çocuğum henüz yok ama hamileyim 4. aya girdim. Umarım sağlıklı bir bebeğim olur.Kursun dışında haftasonları bahçeyle uğraşıyorum, bisiklete biniyorum haftaiçleri kurstan sonra, temizlik vs yapıyorum bazen Günlerim böyle geçiyor.
Ben de çocuktan sonra çalışmak istiyorum, ya kendim bişeylar yaparım yada biryerde çalışmayı planlıyorum. bakalım zaman ne gösterecek. Umarım sen de Almancanı ilerletir istediğin gibi bir iş bulursun. Yeter ki azmini yitirme.

Sevgiler.

selam kizlar,

niye kimse yazmiyor artik, nerelerdesiniz?neler yapiyorsunuz?hadi herkes anlatsin son durumunu

benim tüm zamanim oglumla geciyor.15. ayin icindeyiz.baska bi animasyon yok hayatimda.hos animasyona ayiracak vakitde yokya...

slm arkadaslar ben yeni katildim araniza ben 21deyim cok hosuma gitti burasi kendimi tanitayim kisa27 yasindayim iki cocugum var karenzdeyim herkese selamlar

Selam kizlar..kaydirigubbakcemile5
bu bölümü actigimdan beri epey zaman gecmis,bir sürü dostluklar kurulmus ,araniza yeni katilan arkadaslar olmus...
okudukca cok mutlu oldum..
hepinize sevgilerimi birakiyorum buradan,mutlu saglikli ve hep sevdiklerinizle birlikte olacaginiz güzel günler diliyorum hepinize....a.s.
anabell

selam cook cok uzun zaman oldu yazmayali, umarim hepniz iyisinizdir, ben iyim ehliyet yapiyorum haril haril yakinda alicam insallah ve hep oglumla ilgileniyorum hava güzelse disari atiyoruz kendimiz kötüyse tüm gün evin icinde oynuyoruz 9 aylik olacak yakinda simdiden yaramzliklara basladik tamamen ayaklaninca yandim valla yakacak canimi :) insanin evde bebegi olunca zaman ne kadar cabuk akip geciyor hayret valla.. bu yaz izine gitcem insallah 2 sene oldu artik bi gideyim yani 7.ayda, bulusma daha erken yapilirsa bende katilirim ilkine katilmistim ama ikincisine gelememistim, herkezi öptüm haberlerinizi bekliyorum

selam kizlar nasilsiniz
beni sorarsaniz iyim
kizimla vaktim geciyo ya disarda ya evde zamanimizi geciriyoruz ben bir aya kadar ev tasiyorum yani simdi basladi tasimada 1 ayicinde tamamlanir hepsi insallah daha büyük bi eve geciyorum yine 10. viyana hatta yine ayni cevre eski evle yeni evin arasi bi sokak bakalim hayirlisi biran önce biterde kurtulurum insallah sizler neler yapiyorsunuz

selam cnm kusura bakma pc bozuktu oyuzden uzun zaman nete giremedim cnm ben 10 viyanadaki armetsemin kursuna gidiyorum yakinda bitticek insallah ama cok zor gramatik uzerine oluyorum yazmada cok hatam var ve tabiki konusmada mirmirmirmir bebegin icinde hayirli olsun cnm az kalmis dogumuna allah anali babali buyutsun insallah kendine cok iyi bak

slm arkadaslar ben yeni katildim araniza ben 21deyim cok hosuma gitti burasi kendimi tanitayim kisa27 yasindayim iki cocugum var karenzdeyim herkese selamlar

selam havin aramiza hosgeldin evet burasi guzel bir sitedir hersey var burda iyi paylasimlar

eskisi gibi heralde kimse girmiyor siteye yada giriyor da yazmiyormu?? nirelerdesiniz??

Selam hepinize kizlar, bende okulla cocukla evle kosusturma icindeyim yaa nasil dolu geciyor günler hep yogun...Bende 2 sene aradan sonra bu yil 28 Haziran gibi Tr ye gitmek istiyorum, esim kizim ve ben hepimiz önce Istanbul gezisi sonra dogru memleket Samsun'a :)
Cok cabuk hasta oldum bu kisin ve ilkbahar, suan yine hastayim kizimda öyle. Öksürük ,bogaz agrisi ...
Sanirim kosusturma arasi düzensiz beslenme, az uyku ..vs. bünyem zorlaniyor tabiki.
Facebook ta olanlariniz var mi? Eklerseniz oraya daha cok takiliyorum, yeni resim falan ekliyorum arada kizimdan.
Dalolim kolay gelsin canim, yeni evinde güle güle oturmak nasip olsun insallah!
Gelincim ne cabuk zaman gecmiste senin bebis 9 aylik olmus, maasallah :)
Özlem seninlede görüsemedik gitti yaa
Benden böyle iste kizlar, su an kranktayim ve evde karsilikli öksürüyoruz kizimla :S
Sevgiler hepinize...

dalolim allah tasinirken kolaylik versin sana canim tasinmak feci zor yaa anam birinizde 20 ye tasinin yaa, kelebek allah sanda cimcime kizinada acil sifalar versin okul nasil gidiyor ? facebookda adin neyki,ben ehliyet yapiyordum bu aralar bilgisayari gectim bir sürmek kaldi allahin izniyle onuda alcam yakinda, bende gidiyorum 6 ayin sonunda samsuna bakarsin karsilasiriz kiz :)) tabi önce istanbul önce benim akrabalar sonra koca köyüne :) öptüm hepnizi bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…