Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

bu sene cok giden var izine bende gidecegim gecen sene gidemedim cünkü ev alacagim kismet olursa fiyatlar baya düsmüs cünkü bu firsati kacirmayin derim (GELIN 54 bende seneye ahliyet yapacam simdi calisiyorum bilgisayara karenzdeyim simdi yapamiyorum sabah türkce ders veren yer varmi biliyomusunacaba senin gittigin yer veriyomu simdiden tesekkürler

dalolim allah tasinirken kolaylik versin sana canim tasinmak feci zor yaa anam birinizde 20 ye tasinin yaa, kelebek allah sanda cimcime kizinada acil sifalar versin okul nasil gidiyor ? facebookda adin neyki,ben ehliyet yapiyordum bu aralar bilgisayari gectim bir sürmek kaldi allahin izniyle onuda alcam yakinda, bende gidiyorum 6 ayin sonunda samsuna bakarsin karsilasiriz kiz :)) tabi önce istanbul önce benim akrabalar sonra koca köyüne :) öptüm hepnizi bye bye

selam cnm ben sana yakinim ama insallah 20 de olucam gemeindeden istedim bakalim nerdden cikicak sen 20 de nerdde oturuyosun ben ikide vorgartendeyim kaydirigubbakcemile3

havin bende karenz deyim asil simdi yapabiliyorsan yapsan daha iyi olur sabah türkce kurs veren hic duymadim genelde aksam 6 ila 8 arasi oluyor ben 21 de gidiyorum fahrschule werbach süper hocasi var cocugu iki saatline ya esim bakiyor yada anneme birakiyorum yakinsan 21 tavsiye ederim calismaya baslarsan hic yapamazsin hem is hem ev bide cocuk hic vaktin olmaz benden söylemesi..

dilek86 canim yakin sayiliriz gene haa milleniyum citiye yakinim ben 5 dk yürümeye variyorum millenyuma sen kk bulusmasina gelmismiydin hatirlamiyorum ama sevindim yakinimda bir kk li var :)) bide tasiniyormusun tam yanima komsu oluyormusuz tam olur :))

benim cocuga bakan yok werbachi biliyorum araba sürdüren serpil benim komsum simdi krankta galiba kaza gecirmis kaynanami getirecem galiba cocuga bakar ben giderim kazenz bitince bi süre calimayi düsünmüyorum ama bakalim türkiyede iki ay cilt bakim üzerine kurs veriyolarmis eltim yapacak olmazsa onu yapmayi düsünüyorum karenz bitince hayirlisi artik saol verdigin ilgi icin

dilek86 canim yakin sayiliriz gene haa milleniyum citiye yakinim ben 5 dk yürümeye variyorum millenyuma sen kk bulusmasina gelmismiydin hatirlamiyorum ama sevindim yakinimda bir kk li var :)) bide tasiniyormusun tam yanima komsu oluyormusuz tam olur :))[/QUOTE]

evet cnm yakinmisiz baya ben millenyuma cok gelirim ikinci kk bulusmasindaa vardim ben cnm insallah komsu oluruz seninle yuz yuzede gorusmek isterim cnm tabi sende istersen bir kahve icmeye beklerim seni:kahve:

havin tabi canim sen ne yapacagini daha iyi bilirsin hayirlisi olur insallah o serpil hanimi ben hic göremedim benim yazildigimdan beri krankda kaza gecirmis diye söylediler araba carpmis yanlis hatirlamiyorsam ama yakinda gelecekmis sende yazilmaya karar verirsen zamanin olursa erteleme bence..

dilek 86 canim bende cok gelirim millenyuma tabi isterim bi kahve iki kelam sohbete kim hayir diyebilirki :) özelden msn vereyim ekle istersen konusuruz

evet araba carpmis carpan sarhosmus disarda gördüm iyi cok iyi bi bayan ben yardimci olurum sana gel diyo ama cocuklardan dolayi yapamiyorum araba hazir bekliyo ehliyet yok ::)) sabah var diye duydum arastirmam lazim esim gece calistigi icin aksam gidemiyorum ama icim gidiyo valla:)))

Herkese merhaba .Uzun bir aradan sonra firsat buldum ve yaziyorum:)
Aramiza yeni yeni arkadaslar katilmis.Hepiniz hosgeldiniz.a.s.
Bu ara ehliyet sinavina calismaktan nete firsat kalmiyor,Insallah cabucak sinavimi verip ehliyetimi alirim.Havin arkadasimiz sabah türkce kurslari varmi diye sormus.Fahrschule Michelbeuern nin 18. viyanadaki kursuda türkce kurslar sabah veriliyormus.Bir arayip sorun isterseniz.Ama aksam kursu derseniz ben Fahrschule Roth u vede Ahmet hocayi siddetle tavsiye ediyorum.
Bu aralar Viyanada grip salgini var bizde ailecek nasibimizi aldik malesef:KK43:
Aile boyu grip olduk:KK43:
Insallah sizelrde bir rahatsizlik yoktur.
Penguencim Gelincim Kelebegim sizleri cok özledim tabi.Özellikle gelin ce penguenin bebislerini görmeyi cok istiyorum.Havalar isininca insallah bir araya gelebiliriz.Hepinizi ÖpüyorummmŞeniz(hastaligim size gecsin ben hafif atlatayim diyekaydirigubbakcemile3)

kardelen gecmis olsun canim ailecek acil sifalar diliyorum allahtan, insallah görüsürüz bu yaz bende cok istiyorum bu sefer toplanirsak kesin gelicem allah saglik problemi vermedigi sürece ama sen nezleysen gelme anacim bebislerimizi hasta edersin allah korusun :))
umarim ehliyetini bir an önce yaparsin ben gecen yaptim bilgisayar sinavini aldim cok mutluyum o sorulardan kurtuldum artik kafayi yeme noktasina gelmistim sorular sorular sorular... hadi hepinizi öptüm

kardelen cok saol okadar yardimci oldun ki anlatamam bana sabah lazim malesef aksam gidemiyorum gecmis olsun bu arada bizdede vardi grip ama iyiler cocuklar sükür bu sene izine giden varmi kimler gidiyo ben gidiyorum temmuzun ilk haftasi cikiyoruz yola cocuklarla nasil olacak bilmiyorum ama:)) hayirlisi artik

bende gidiyorum 6ayin 25 de planliyoruz yola cikmayi, su izin zamanli baslamadan bir bulusma yapsaydik iyi olurdu..

Gelincim ben bebisleriize nasil kiyarimda hastaligimi geciririm onlara:)
Bu ehliyet isinin en zor kismi teori sinavi bence,Bende kafayi siyirmak üzereyim ianinki.Evde 92/100 yaptigim oluyor artik.Bu aksam Fahrschleye ugrayip bakicam ordA neler yapabiliyorum diye.Hayirlisi insallah.
Havincim yardimci olabildiysem cok memnun oldum cnm.
Bu arada ben 22 temmuzda gidip 22 agustosta geliyorum.Bu sene 15 günlük Antalya tatilim var.Insallah bu sene cok güzel bir tatil yapacagim.Darisi herkese insallahhhh.

selam kizlar gelincigim sen bilirsin ehliyet kursunda birdde hizlandirilmis diye bir sey varmis bu konuda bilgin varmi cnm bende 6 ayin 26 gidiyorum senden bir gun sonra ama ucakla bende cok istyiorum arabayla gitmeyi ama insallah bir daki yaza sevgiyle kalin kizlar

yardimci oldun canim cok saol gelin sen erken cikiyosun yola okula giden cocuk yokmu bide gece cikmanizi tavsiye ederim gündüz gecmis oluyosun tehlikeli yerleri biz öyle yapiyoruz iyi oluyo pazar günü gece saat birde cikiyoruz iyi oluyo gecen sene yollar tamir edilmis cok iyi olmus diyolardi insallah sag saglim gider geliriz kazasiz belasiz insallah bizde bir hafta antalyaya gidecez burdaki arkadaslarla kalabalik gidince daha eylenceli geciyo bes aile gidecez süper oluyo valla:)))

valla dilekcim hizlandirilmis kurs var sanirim 1 ayda aliyorsun ama türkce yok benim bildigim sirf almanca hem o hizlandirilmis tam acemiler icin deyil heralde, ben olsa bile gitmezdim insan stresse girer öyle,

kardelen valla 15 gün dedin gözlerimi pörtlettin kiz bana bu sene tatil yok öyle sadece samsundayim hic gidesim yok ama mecburum, ben sinavi 96/100 gectim feci gururlandim syk sende disini biran önce al 90lara cikdiysan yakinda girersin hadi allah kolaylik versin, hepinizi öptüm

havin benim 9 aylik oglum var onu annemle ucakla yolluyorum 25 ucuyor istanbula bende o yüzden ayni gün cikmam gerek aksama dogru cikmayi planliyorduk gecen sefer öyle yaptik iyi gittik bizde ama bakalim daha cok var gitmeye ne olur ne olmaz belli deyil, keske ucakla gitsem bende ucagi cok severim böyle cicilerini giycen en karizmasindan yapcan makyaj sac bas sonra mis gibi parfümlencen daha parfümünüm kokusu üstünden gitmeden ini vercen en havalisindan ucaktan :)) ne güzel anlatdim beya canim ucak cekti :))

X