Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Özlem yarin bulusamayacagiz maalesef. Cok isterdim ama ardiardina baska terminlerde cikti Üni ile ilgili. Insallah baska zamana hem senin kurs baslayinca bulusuruz.
Sevgiler

Merhaba canım ben de seni arıycaktım , önce bir mailimi kontrol edeyim dedim. Teşekkür ederim haber verdiğin için, ben de kendimi planlamıştım yarın için ama önemli değil, kurs başlayınca görüşürüz nede olsa.
Görüşmek üzere,
İyi akşamlar ,
Sevgiler...

Selam Özlem iyiki bakmissin burayada görmüssün mesajimi :)
Üniversite sandigimdan daha yogun basladi.
Bugün sabah 7 de uyandim giyindim ciktim ve aksam 19 da eve geldim mesela.
Bir ders oluyor sonra 1 saat bos, gene ders derken aradaki bosluklar eve gelmeye yetmiyor.
Üstelik dersler farkli binalarda ordan oraya durmadan adres degistir.
Ayrica cok esnek, kendi planimi kendim yapmak zorundayim, kimse elime al bu dersleri göreceksin demiyor. Simdilik 6 ders var girdigim sanirim ve dahada 1. dönem dersleri var bunlardan baska ama hepsine bir girip sonrada bocalamak istemiyorum, o nedenle bu dönem belki en fazla 5-6 ders alsam ve bunlari basarsam gene iyi. Matematik ilk derste ben sok oldum zaten, 2+3= 5 ama neden, bunun kaniti nasil, tamamen blimsel seyler yani. Hoca diyor asil matematik bu, okulda siz hesaplamayi ögrendiniz sadece diyor. Sayi falan yok hersey harflerle simdi.Yani ekstra vakit ayirmam gerekiyor evdede bayagi.
Neysekisaca özet gecmek gerekirse Üni. ye alisicam insallah zamanla yogun yasamaya :)
Sevgiler

Merhaba kizlar ...
benim bir sorum olacak yine :)
viyanada bildiginiz bir geschäft varmi,
böyle cd's album's satan ama türkce albümler, kasetler filan
veya kitapevi gibi..
eger varsa oradan siparis yapabiliyormuyuz ?
cevaplayanlara simdiden tesekkür ettim

mrb platonik ask ben viyava disinda kaliyorum ve bildigim kadariyla 10. viyanada pamukkale var cd satan bi bak istersen

mrb kislaar size bi sorum olacak ben couk icin tedavi olmak istiyorum ve bana önereceginiz iyi bi doktor varmi ve asilama simdi bedavaymis duyduguma göre acaba bilgisi olan lütfen cvp ben viyana disindayim cvp verirseniz sevinirim

tesekkür ederim cevap yazdigin icin..
ben viyanada oturmuyorum.
ordan acaba mail yoluyla veya telefonla
siparis yapabilirmiyim ?

platonik ask rica ederim ne demek yardimci olabildiysem siparis konusunda bi bilgim yok biz viyanaya gittigimizde bi iki kez gitmistim sen nerde kaliyosun viyana disinda türkiyeden mi geldin okumak icin esimede sordum ama galiba olmaz diyo ama sen yinede arastir derim

yok ben 12 yildir burdayim :)
viyanaya 1-1 bucuk saatlik uzakta oturuyorum ben..
tam olarak yer söylemek istemem:ecrin_bebek:
tesekkür ederim tekrar cevap yazdigin icin..
bakayim artik, olmazsa almanyadan siparis ederim
veya türkiyeye gidince alirim.. fisfisfis

merhaba bu verdigim adresden online kitap alisverisi ve Cd alisverisi yapip evine kadar teslik ediliyor
Bizim Kitabevi

adres ve telefon numarasi
Bizim Kitabevi

Schelhammergasse 10
1160/Wien
Tel-Fax: 01 956 1423
Mobil: 069912813446

Ya kızlar Türkiye'yi ucuza aramak için bildiğiniz br yol var mı? Yazarsanız çok sevinirim. sanırım bir ön numara tuşluyorsun aramadan önce ama hangi numarayı? Bilenler yazarsa çok sevinirim.
Herkese selamlar...

selam cnm ben turkiyeyi aramak icin matrix diye bir kart var ordan ariyorum ev telefonlarinla 700 dk konusabiliyosun kartin ustunde ev numari yaziyo yani 01,le baslayan bende ev teli bedava oldugu icin parada yazmiyo ararkan bu kart telefoncularda var genelikle insallah yardimci olabilmisimdir

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun, nette araştırdım ama bulamamıştım.:1no2: Çok teşekkür ederim.
Sevgiler...hihoyyyt

Dilekcim sen Avusturya 'dan mısın? Bu kartı aradım nette ama almanyada kullanılan bir kart olduğu konusunda bilgilere ulaştım. Ben Avusturya'dan Türkiye'yi ucuza aramak için birşey bulamadım.
Teşekkür ederim.
Sevgiler...

slm cnm 10.viyana danim,sen nerdensin ?:teytey:

slm cnm ben viyana disindayim baden e yakinim ama 10. viyaniyada arada bi alis verise gideriz etsana felan viyanaya da 15 20 dakika sürüyo
ee nasil gidiyo viyanada hayat mesela calisiyomusun ne zamandir burdasin biraz bahsedermisin kendinden bi sakincasi yoksa ben viyanaya gittigim zaman sanki tr yedeyim o kadar cok türk varki viyanada en cokta 10 viyanada

a.s.
selam cnm evet ben 2 viyanada yasiyorum cnm benim herzaman kullandigim kart internten bulamazsin cnm sadece internet ve telefoncularda var bana yakinsan istersen daha cok yardimci olabilirim sen avusturyanin neresinde yasiyosun cnm

a.s.

selam cnm evet ben 2 viyanada yasiyorum cnm benim herzaman kullandigim kart internten bulamazsin cnm sadece internet ve telefoncularda var bana yakinsan istersen daha cok yardimci olabilirim sen avusturyanin neresinde yasiyosun cnm

Anladım canım telefonculara bakarım o zaman. Çok teşekkür ederim ilgin için, ben 23 te oturuyorum. Yeni geldim o nedenle yakınmıyız bilmiyorum.
Sadece nette araştırıp bulamayınca emin olamadım. Cevabın için çok teşekkür ederim.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…