- 12 Aralık 2006
- 470
- 2
Merhaba kizlar ...
benim bir sorum olacak yine :)
viyanada bildiginiz bir geschäft varmi,
böyle cd's album's satan ama türkce albümler, kasetler filan
veya kitapevi gibi..
eger varsa oradan siparis yapabiliyormuyuz ?
cevaplayanlara simdiden tesekkür ettim
mrb platonik ask ben viyava disinda kaliyorum ve bildigim kadariyla 10. viyanada pamukkale var cd satan bi bak istersen
tesekkür ederim cevap yazdigin icin..
ben viyanada oturmuyorum.
ordan acaba mail yoluyla veya telefonla
siparis yapabilirmiyim ?
platonik ask rica ederim ne demek yardimci olabildiysem siparis konusunda bi bilgim yok biz viyanaya gittigimizde bi iki kez gitmistim sen nerde kaliyosun viyana disinda türkiyeden mi geldin okumak icin esimede sordum ama galiba olmaz diyo ama sen yinede arastir derim
Avusturya dan herkese selamlar...
Merhaba kizlar ...
benim bir sorum olacak yine :)
viyanada bildiginiz bir geschäft varmi,
böyle cd's album's satan ama türkce albümler, kasetler filan
veya kitapevi gibi..
eger varsa oradan siparis yapabiliyormuyuz ?
cevaplayanlara simdiden tesekkür ettim
a.s.sanada slm cnm avusturyanin neresindensin?
Ya kızlar Türkiye'yi ucuza aramak için bildiğiniz br yol var mı? Yazarsanız çok sevinirim. sanırım bir ön numara tuşluyorsun aramadan önce ama hangi numarayı? Bilenler yazarsa çok sevinirim.
Herkese selamlar...
selam cnm ben turkiyeyi aramak icin matrix diye bir kart var ordan ariyorum ev telefonlarinla 700 dk konusabiliyosun kartin ustunde ev numari yaziyo yani 01,le baslayan bende ev teli bedava oldugu icin parada yazmiyo ararkan bu kart telefoncularda var genelikle insallah yardimci olabilmisimdir
slm cnm 10.viyana danim,sen nerdensin ?:teytey:
Dilekcim sen Avusturya 'dan mısın? Bu kartı aradım nette ama almanyada kullanılan bir kart olduğu konusunda bilgilere ulaştım. Ben Avusturya'dan Türkiye'yi ucuza aramak için birşey bulamadım.
Teşekkür ederim.
Sevgiler...
a.s.
selam cnm evet ben 2 viyanada yasiyorum cnm benim herzaman kullandigim kart internten bulamazsin cnm sadece internet ve telefoncularda var bana yakinsan istersen daha cok yardimci olabilirim sen avusturyanin neresinde yasiyosun cnm