Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım telefonculara bakarım o zaman. Çok teşekkür ederim ilgin için, ben 23 te oturuyorum. Yeni geldim o nedenle yakınmıyız bilmiyorum.
Sadece nette araştırıp bulamayınca emin olamadım. Cevabın için çok teşekkür ederim.
Sevgiler.
merhaba bu verdigim adresden online kitap alisverisi ve Cd alisverisi yapip evine kadar teslik ediliyor
Bizim Kitabevi
adres ve telefon numarasi
Bizim Kitabevi
Schelhammergasse 10
1160/Wien
Tel-Fax: 01 956 1423
Mobil: 069912813446
Ya kızlar Türkiye'yi ucuza aramak için bildiğiniz br yol var mı? Yazarsanız çok sevinirim. sanırım bir ön numara tuşluyorsun aramadan önce ama hangi numarayı? Bilenler yazarsa çok sevinirim.
Herkese selamlar...
selam cnm biraz uzagiz senle neler yapiyosun cocugun varmi benim iki bcuk yasinda bir kizim var almnaca kursuna gidiyorum insallah bir daki sene ise alirlar beni ne kadar calismak istesemda vermiyolar is alamca yetersiz diye
Merhaba Dilekciğim,
Ben de Almanca kursuna gidiyorum 2 aydır.
Ben Deutsch Akademie' ye gidiyorum sen hangisine gidiyorsun?
Bu arada çocuğum henüz yok ama hamileyim 4. aya girdim. Umarım sağlıklı bir bebeğim olur.Kursun dışında haftasonları bahçeyle uğraşıyorum, bisiklete biniyorum haftaiçleri kurstan sonra, temizlik vs yapıyorum bazen Günlerim böyle geçiyor.
Ben de çocuktan sonra çalışmak istiyorum, ya kendim bişeylar yaparım yada biryerde çalışmayı planlıyorum. bakalım zaman ne gösterecek. Umarım sen de Almancanı ilerletir istediğin gibi bir iş bulursun. Yeter ki azmini yitirme.
Sevgiler.
slm arkadaslar ben yeni katildim araniza ben 21deyim cok hosuma gitti burasi kendimi tanitayim kisa27 yasindayim iki cocugum var karenzdeyim herkese selamlar