Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Ceydacim havalarin soguklugunu farkindayiz ama söyleiynce degismiyor malesef:sm_confused:
Persembe cumaya kadar bekleyelim o zaman belli olur zaten c.tesinin havasi.Eger yine kötü görünüyorsa bizde cocuklarimiz riske atip erteleriz tabiki.Sonucta bebislerimizi hasta etmeyi hicbirimiz istemeyiz!:emir_bebek:

Ortalama 18 derece olacak gösteriyor cumartesi günü icin hava durumlari.Anlasilan yine yatti bu piknik.:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar..
uzun zamandir giremiyorum siteye.cuma steiermarkta gittik.pazartesi aksami döndük.dünde oglumun dogumgünü hazirliklarini ancak yetistirebildim.aksam dogumgününüde kutladik.pasam artik 1 yasinda delikanli oldu teyzeleri...bugünde calistik geldik.artik rahatladik.bundan sonra girebiliriz artik ...
bulusmamiz insallah ertelenmez tekrar.havada insallah güzel olur ama böyle giderse hos gözükmüyor.ben yapacaklrimi okeyliyorum ceyda.silmene gerek yok yani...

Bende hava durumuna baktim netten 21 derece gösteriyo ama yagisli..
Bizdede sans yok yaa..
Piknik yapmadan bulussak olmaz mi? Yani kapali bir yerde bulusamaz miyiz?
piknigide sonra gene yapardik:)
Neyse bir hafta icinde düzelir ama havalar..Bir hafta ileriye atalim mi?
Cocuklarimiz icin yoksa biz her sekilde piknik yapariz:)
Vicdan Mustafa'nin dogum günü kutlu olsun. Dogumgünü aceleye geldi ama güzel olmustur insallah..Ne cabuk büyüyorlar degilmi!
Kizimin cilek yemesini izleyebilirsiniz video ekledim:)

dogum günü kutlamasi icin cok tesekkürler ceydacim.dogumgünü sadece 10 lisi arasindaydi ´zaten.kalabalik degildik yani.oda aile zaten.yapabildigim kadariyla yaptim biseyler.yine tesekkürler canim..

bu arada dilanurun cilek yiyisini seyrettim.özendim valla.benimki hala meyva yemek pek istemiyor.bakalim ne zaman sizin gibi yeriz...darisi bizim basimiza...

Kizlar bende havalardan umudumu kestim acikcasi.Bende ceydaya katiliyorum.Kapali bir meaknda toplanalim bencede.Daha sonra piknigimizi yapariz yine.Hadi yine yer konusunda fikirlerimiz söyleyelim.
Ben esimle konustum bizim icin bir arkadasi ile konusacak.Derya restorant belki biliyorsunuzdur.Aksama haber verir.fix menü ve biize özel masa.Siz ne dersiniz??

vicdan mustafanin yeni yasi kutlu olsun ve ona bir cicek göndereyim a.s.sünnetinin ve dügünününde haberlerini aliriz insallah birgün buradan a.s

ceydacim ne tatli yemis o cilegi sapur supur canim cekti valla :Roflol:
valla kapali mekan fikri cok iyi havalari beklersek biz bulusamiyacagiz galiba

Ben bir hafta daha beklerim degismez, kapali yerde olabilir bence.
Hem eninde sonunda kapali yerlerdede bulusacagiz birgün . Yoksa seneden seneye yazlari mi bulusucaz hehe:)
Sudenaz ben o restoranti bilmiyorum ama orasi ayarlanirsa adresi bulurum elbet:)
Ayy kizlar az önce yemegi yaktim Pc basindayken ocagin altini kapadim zannediyordum meger kisik ateste yaniyormus. Koku gelince birde su icmeye gitmistim mutfaga zaten..Esim gelince artik hazirdan birseyler yer:)

slm kizlar yani bu cumartesidemi ertelendi, bulusma olmayacakmi? ya bence benim fikrimi soracak olursanizda kapali biryerde olsun ama kapali bir yerdediysem hani bazi yerler var site icinde dogum günü part yerleri var öyle bir yer ayarlayalim en iyisi hem cocuklar hemde bizim icin cok güzel olur aynen yemeklerimizi cöreklerimizide getiririz. ben bir yer biliyorum eger arkadasim yardimci olursa orayi ayarlarim ama genede söz veremem sizde bakin benim dedigim yer cocuk lar icin oyuncaklar kaykaylar ve anneler icin oturma yerleri hepsi bir arada arkadasa yarin sorarim cünkü disardan kimseye vermiyorlar anca site icinde olacak dua edin orasi olsun süper biryer fisfisfis

KIzlar siz ayarlayin bir yerler bende size uyarim artik ne zaman ve nerede olacaksan foruma yazilsin ona göre hazirlanir gelirim bende.Yarinin hava raporuna göre hava sicakligi 21 derece.

Selam Kizlar,
Biz yane Miss.caWRes, DALOLIM, Bitanemce, yarencim, Eso, Gülüm, Bizler Yarin GeLiyoruz.
Sizden GeLen oLursa Haber Verin. Sizde aKsama Kadar Dusunun Ve Forma Yazin. Size SaaT Gece 12 Kadar Mutdet.
öPTum Hepinizi!!

sanada tesekkürler melisözge.insallah sünnet ve dügün haberlerinide yazarim burdan dedigin gibi....

miss cawres ...biz geliyoz demissin.nereye?oberlaa yami?anlayamadim..
derya restoranti biliyorum.oraya gercekten hepimiz cocuk arabalariyla zor sigariz gibi geliyor.bu konuda bitanemceye katiliyorum.yarencimin fikri güzel ama.pek ümidim yok acikcasi ordan.site icinde pek izin verceklerini zannetmiyorum.bakalim nasil olacak...yada haftaya bekleyecegiz artik....

Kizlar siz hepiniz 10. Viyana'dasiniz ve yakinsiniz bol bol bulusun yaa. Ben 2. Viyana'dan biri olsaydi coktaan bulusurdum. Ela var ama o hic gözükmüyo ve cok isleri yogun anlasilan..
Yaa yarin yagmurlu hava hee ona göre.
Haftaya bir tarih verecegiz anlasilan..

Bizim icin fark etmiyor ama karar verin saat gitikce yaklasiyor. Yarin 24°C Yagmur yok GuzeL oLacak Hava, kaRaR VeRiN ona GöRe HazirLanacaz Bence Yarin bulusalim ama yinede siz bilirsiniz Cevap veririnde ona göre hazirlananim..
öPTuM SiZLeRi....

vallahi hic birsey anlamiyorum artik.ne yapiyoruz.ceyda diyor hava yagisli.dalolim diyo hava bugünkü gibi güzel.miss cawres diyo bulusuyoz.ben napiyom anlamadimki..tekrar bir bakayimda yapacagimi ona göre hazirlayayim dedim ama bisey gözükmüyor ortada.....

neyse ben bekledim ama cevap yoktu.ben yine tiramisumu yapayimda ne olur olmaz.nede olsa birgün önceden olmasi gerekiyor.kurabiye yarin yaparim.bizde yiyen bulunuyor.bulusamasak bile yeriz artik.neye niyet neye kismet bakalim...

Back