Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Hem Biran Önce Bulussak da sizlerle tanis sam hox bitanemceyi dolalimi sudenazi taniyom ama sizlerlede tanismak isdiyom

stadtpark var nasil??ama tuna kenarida güzel..ben kendimi tanitayim biraz..

ismim asuman..aslen sivasliyim dogma büyüme izmitliyim..2,5 senedir viyanadayim..22 yasindayim bekarim..insallah tanisinca daha ayrintili konusuruz...

hallloooooooooooooo ela ben melos yani melahat bende izmitte büyüdüm sevindim tanistigima ben izmitin icindenim orduevinin arkasi fethiye carsisini biliyomusun biz her sene ordayiz annemlere gidiyorum yani aslen zonguldakliyim ama ne yaparsin iste insan dogdugu yerde degil doydugu yerede oluyo daha burda yenisin ben 19senedir burdayim yani artik ikinci vatanimiz oldu burasi ben 9bölgede oturuyorum ya sen?taanistigima sevindim görüsürüzzzzzzzzz byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:içelim::çiçek:

miss cim olsun biz seni tanimiyoruz gibi gene tanisiriz yerimseniben
sudecim tesekurler iyi bakmaya calisiyoruz allah razi olsun esim cok yardimci oluyor

Vicdancim üzüldüm dogumgünü zamanlarinin dolu gecmesine. Olsun sizde gezmeye gidiyormussunuz ne güzel:) Ben dogumgünü haric birkac isim var haftaici cuma günü baslarim hazirliga, alisveristi, temizlikti derken pazargününe ancak yetisir heralde kizim üstelik hic rahatca is yaptirmiyor bana, hem yakamda. Ütülerimi bile birgünde bitiremiyorum hic, hep iki güne bölüyorum, kiz beni rahat birakmiyor:)

Kizlar dogumgününe neler ypayim sizce? Fikirlerinizi bekliyorum. Sicak seyler olmasin tabiki, cünkü sogar ve iyi olmaz. Zaten selbst bedienung seklinde olacak dogumgünü. Bana kalsa cok kisi cagirmayi istiyorumda evimde kücük onu düsünüyorum. 10 kisi ancak sigar heralde oturma odama, balkonuda sayarsak 15 diyelim hadi hava iyi olursa hehe:)
Bende en yakinlari cagiracagim mecbur..

Kizlar bu havalarin bulutlari gitmedi bir türlü, haftasonu özellikle pazar günü cok güzelmis hava, herkes piknige gitsin ne güzel ailesiyle...
Selamlar hepinize..

ceydacim vallaha ben SIK SIK ugruyorum ama bakyiorum ki kimse yazmamis bende yazmiyorum o yüzden.E nasilsiniz bakalim hersey yolundami kizlar.Bulusma tarihi hakkinda olmusuz düsünen yada isi felan olan varsa yazsin simdiden ona göre ayarlamalar yapalim

Kizlar kizim icin yazdigim siiri yazayim buraya:

D ünyaya 28 Mayis 2006'da bir melek indi.
I ki kisi sabirsizlikla onu beklemisti,biri babasi biri annesiydi.
L aflar bile o ani anlatmaya yetersizdi!
A llah'im bize onu hediye gönderdi.
N e de cabuk gecti günler, kizim 1 yasina girdi.
U facik kendi ama yuvamiza kocaman mutluluklar getirdi.
R engarenk bir dogumgünü iste sonunda geldi!

kizlar slm lar uzamandir girmiyorum. benden sonra baya yazmisinniz.hepsini teker teker okudum.missim gelmis hos geldin aramaiza canim umarim iyi vakit gecirirsin .yeni gelen arkadaslarada hos geldiniz diyim kusmesinler.kelebekgibi kizin dogum günü kutlu olsun nice yillara canim benim icinde öp dilanuru.ve yazdigin siirde cok güzel canim.hepnize iyi günler diliyorum öpüyorum sizi byeeee:sm_cool::enbuyukfb:

Benim Canlarima (Dalolim, Bitanemce,Yarencim)
Hani vardir ya her yerde, hissetmek istersin onun varligini. Hani hep yanibasinizdaymis sanirsiniz, ismini söylersiniz dalginlikla, her an berabersinizdir. Yaninda oldugunu unutuverirsin bir andan sonra, sonra üzüldügünde o simsicacik kollarini acar sana, sarilir aglarsin omzunda doya doya... Senin sorununu kendi sorunu gibi benimser, bir kolun bir bacagin olur adeta.. Ayrilmak istesen de koparip atamazsin. Bir türlü sevindiginde ise senden fazla mutluluk duyar. O senin icin farklidir bütün insanlardan, tabii sen de onun icin. Aranizdaki sevginin bitmesine izin vermezsiniz, kimse bozamaz aranizi, kimse araya girmeye dahi cesaret edemez. Ne zaman yardima ne zaman insana ne zaman dosta ihtiyaciniz olsa hep yaninizda bulursunuz, kendini adeta sizin icin ayarlamistir. Beraber gülüp beraber aglarsiniz, daima olumlu özellikler verirsiniz birbirinize. O sana gülmeyi ögretir sen ona kahkaha atmayi,O sana emeklemeyi ögretir, sen ona yürümeyi.. O sana okumayi ögretir, sen o na yazmayi ve bu böyle sürüp gider....
iste bunun adina DOST derler...
Hayatta hicbir seyiniz olmasin ama hep bir dostunuz olsun..
Dostlarinizin Kiymetini Bilin...
Hayata deger bir yasam, sevmeye deger bir ask, dostluga deger bir arkadasliktan asla vazgecme. Ne eksik ne fazlasini ara ve seni üzenle asla ugrasma!

bitanemce kizim su rengi degis saten okuyamiyom senin yuzunden iyice berbat olacak hem bu arada reca efendim nidemek :)

Tesekkürler kizlar, bende yarin alisveris falan derken bir hiz baslarim..Camlari silmistim ama yagmur yagdi falan gene silmem gerek. Haliyi sildim azcik. Evde is bitmiyor ben bunu görüyorum sadece, yapiyorum yapiyorum gene bir sürü is yaa. Calismak daha kolay evde durmaktan hehe
Bu arada pek ugramiyorsunuz buraya, bende kimse yazmiyor diye yazmiyorum..

Ben kizimin videolarini birlestirmek istiyorum ve bir sürü problem cikti programla ilgili..Sinir oluyorum birakiyorum, bir süre sonra tekrar ugrasiyorum, bakalim bugün yapabilecekmiyim...

Hepinize iyi günler..

slm kizlar bende avusturyadanim daha bulusmaniz gerceklesmedimi uzun zamandir takip ediyorum sizi malesef ben wien e uzagim senağlama siz bulusun bol bol resim cekin ve forma koyun bende böylelikle sizleride tanimis olurum insalla bir gün benimde firsatim olurda katilirim araniza simdilik kendinize iyi bakin öpüldünüz:çiçek:

:çiçek:missim siir icin cok tskler eger kalbinde böyle biryer edinmissek ne mutlu bize öpt seni canim byeeeee

Back