Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar yarin bulusuyoruz !!
kimse gelmemezlik etmesin allahima evinize gelir tek tek saclarinda yollar oberlaa ya suruklerimsengözlerimebaksanabsırnaşık şey saka maka bi yanada hava guzel gerceklesin yoksa bidaha bu firsati bulamayiz izinde yaklasdi hazirlikti temizlikti anlarsiniz ya kolay degil
Gunaydin Kizlar
anlasilan Hepiniz Yatiyorsunuz, Valla BuLusma GercekLesiyor Benim BiLDiGim SaaT 14 De Sude-Nazin Doktor termini Varmis YanLis HatirLamiyorsam ama Tramwayin SonduraGinda Bulusacagizmi onDanda Haberim Yok anLasilan Benim Hicbirseyden bir bilgim yok :)) NeYSe GöRuSMeK üZeRe öPTuM SiZLeRI
Ya kizlar bu bulusma cok karisik oldu.Daha düne kadar bulusma felan yoktu e ne oldu simdi anlamadim ben vallahi.Ben bulusma yok diye birsey yapmadim.Ne olacak anlamadim vallahikafamçokkarıştı:uhm:
Kizlar yaaa, bende bulusmayi kesin olmaz dedim benden sonra kesinlesmis aksam hersey. Ben hicbirsey yapmadim ama yanimda getirmeye
Hemde bugün icin esim birseyler planlamis ögleyin cikiyomus isten onu bekliycektim, birde kayinvalidem Tr'ye gidecek onu yol edecegiz. Amma bahanem var biliyorum ama ne yapayim.
Dün yapsaydik keske, ben 10. Viyana tarafindaydim dün.
2. bulusmaya kaldim ben maalesef. Resim cekmeyi ihmal etmeyin lütfen!
Güzel bir gün diliyorum..
Cok güzel bir gün diliyorum size ben gelemiyecegim ertelendi diye sevinmistim cünkü oglumun kolu kirik ve cok mizmizlik yapiyor beni strese sokardi yani:))gelseydim keyifli bir gün gecirin insaallah her ay yapin bence bu bulusmayi yer müsait zamanimizda var hafta ici olsun birdahaki sefere bol eglenceler sevgilerimle NURCENNET