Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar ikinizinde siirleri cok hostu.Ceydacim dilanurun yeni yasi hayirlu ugurlu sansli saglikli ve mutlu olur insallah.Kizlar bulusmaya az kaldi insallah bu sefer yapariz su piknigi

slm kizlar ya ben tarih ne zaman baktim hic yazmamisiniz tam tarihi verin ona göre ayarlayalim kendimizi haziranin ilk haftasi demisinniz ama tam tarih yazin oki öpüldünüzzzzzz:1no2:

yarencim tam tarih yazdim ben gerideiki mesajlara bakarsan görürsün 4 haziran pazartesi günü saat 1 de 67 tramvayi son duraginda yani kurz zentrum oberlaa tarafindaki son durakta bulusuyoruz:1hug:

Selam Kizlar !!
Naber Nasilsiniz ya ben iyimde az bucuk yorgunum.
Biz bu bulusmayi neden hastasonu yapmiyoruz hos benim icin egal de yinede yazmak icin birseyler bulayim dedim:sm_cool: neden kimse yok :( msn dede kimse yok görusuruz sonra insallah:1hug:

Tarih belirli iste ne güzel :) Gitgide yaklasiyor..
Hastaneyi hic duymadim ben sude_naz..Türk hastanesi olmasi cok güzel yaa..
Acaba doktorlar, hemsireler ve hastaya muamele nasil acaba merak ettim..Allah yinede kimseyi düsürmesin hastaneye...

Selam Arkadaslar !
öcelikle Cok Hosuma Gitti Bayagi Kalabalik Olmus Burasi Ben önceden Vaktim Vardi Cok Takip Ediyordum O Zamanlarda Tek Tük Avusturyadan Olan Vardi Simdi Baya Arkadas Toplanmis!
Aranizda Bundan Sonra Bende Hep Varim!
öpüldünüz!

Selam Arkadaslar !
öcelikle Cok Hosuma Gitti Bayagi Kalabalik Olmus Burasi Ben önceden Vaktim Vardi Cok Takip Ediyordum O Zamanlarda Tek Tük Avusturyadan Olan Vardi Simdi Baya Arkadas Toplanmis!
Aranizda Bundan Sonra Bende Hep Varim!
öpüldünüz!
Nurcennetcim hosgeldin canim aramiza senide piknigimizde yanimizda görmek isteriz canim.:1hug:

selam kizlar suan yaren gülüm ve miss cawres bende ve diyorlarki ayin 4 olmasin bulusma hafta sonu yapilsin ayin 10 da olmaz ya ayin 2 sinde yada 16 17 si gibi olsun diyorlar cocuklar okula gidiyor kimi calisiyor o yüzden bu tarihler bize uyuyor siz ne dersiniz

KIzlar tarihi yazali kac hafta oldu bastan yazsaniza sunu ya:mymeka:
Neyse o zaman 2 haziran cumartesi yapalim piknigimizi.Ama bu son degisiklik.Yoksa biz bu piknigi his gerceklestiremeyecegiz vallahiikafamçokkarıştı

Yeni bulusma tarihimiz.
2.Haziran.2007 Cumartesi.saat 13.00
Bulusma yerimiz.
Kurz zentrum oberlaa 67.tramvayinin son duraginda.
Bir arkadasimiz tercihen wig parkina en yakin oturan kisi olsun bu bizden önce gidip en güzel masali sadalyeli ve en genis yeri secsin arkadaslar.

Hep yazdiktan sonra aklima geliyoryerimseniben
Arkadaslar hadi son kontrolleri yapiyoruz.Herkes yapip getirecegi veya alacagi seyleri yazsin.Sonradan ortda bir karisiklik olmamasi adina.
Ben;
YAPRAK SARMASI
KIYMALI PEYNIRLI PIDE
PATATES SALATASI
Yaparim.
Sizlerde yazarsaniz sevinirim.:a015:

Kizlar mademki bulusma yakinlasti bende listemi güncelliyorum:

1- KelebekGibi - Fosforlu (2.Viyana) = Elmali kurabiye - Meyveli Kek
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi-kiymali pide-patates salatasi
5- Yaren - Gülümm (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
8-Miss Cawres ( .. ) = Makarna Salatasi - Cappucino-KeK - Bohca
9- Melisözge ( 18. Viyana ) = Pogaca - Patates Salatasi
10- Melos ( ........ ) = Mercimek köftesi
11- Nurcennet (....) =
Lütfen listede olupta önceden gelecegim deyip vazgecenler haber versin silecegim!
Nurcennet senide ekleyelim listeye ne dersin? Hosgeldin tekrardan..

2 Haziran Cumartesi saat 13:00 unutmayin heee...

Kizlar sizlerden bir ricam olacak bulusma saati konusunda.
Bulusma saatimizi bir saat ileri alabilme sansimiz varmi.Benim doktorda terminim var.Ne oradan nede sizden vazgecemeyecegim icin bir saatcik daha gec bulussak olabilirmi???Yani 13 yerine 14 hem günesinde zararlarinin en aza inmeye basladigi saatler.E malum bebislerimizi korumakda lazim dimi.

selam kizlar
saat ve tarih bana uyar,nede olsa uysal bir insanimsengözlerimebaksanab KelebekGibi sen beni lisdeye almaya unutmusun:çok üzgünüm: Ben Makarnasalatasi Cappucino-KeK ve Bohca yaparim öptum hepnizi cumartesi gunu görusmek dilegile:1hug:

Miss pardon canim listeyi taa eski tarihten kopyaladim görmemisim.
Diger listede ismi olup ses vermeyenlerrrrrrrrrrrrr ,nerdesiniz?
Saat 14 benim icinde uygun..

Yaren görümcende geliyo degilmi? Benim görümceminde gelmesini istemisti o bende cagirdim. Ikiside bekar yalniz kalmamis olurlar.

Kizlar havalar kötü diyen yok hic icinizde ama, bu havalarin durumunu ne yapiyoz? 2 gündür resmen ki$ geldi, mont giyilmeden disari cikilmiyo.
Cuma gününden belli olur bakalim..Hava serin olmasi durumunda ben gelemem, sonucta kizimi hasta edecek riske atamam. Insallah 25-30 derece arasi olur..
Sevgiler..

Back