Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Kizlar siz simdi orad ane güzel eglenirken bende burda hasta kocama bakmakla mesgulum:çok üzgünüm:
Hadi bizim yerimizede egleninde bari öyle avunalim bizde. size iyi eglencelerr.Bu arada en kisa zamanda yeni bir bulusma istiyorummmmmm:1hug:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

SIKILDIKCA yazdim yazdikca SIKILDIMM:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Gelin bir dahaki bulusmayi simdiden organize edelim kizlar.
Haftaya cumartesi günü hava 27 derece.Bence bulusma icin cok güzel bir hava.Sizler ne dersiniz.Yarin bu bulusma isini organize edelimde bugünküne dönmesin bari.Ne dersiniz:uhm:

ben geldim kizlarrr bulusama gerceklesti ve süperdiii cok güzel gecti cok eglendik
sira resimlerde yolicam ama nasil yolanacak bilmiyorum ne olur yardim!!!!!!!!!!!!!!!!

Yetistim imdadina bitanemcea.sBen gidemedim bulusmaya ama resimleri bana geldi:teytey:Evet simdi resimleri sirasi ile yolluyorum

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Iste KK nin viyana gülleri
Soldan saga dogru su önünde bebek arabasi olan varya iste o BITANEMCE delüsü.
Onun yanindaki Yarencim
Yarencimin yanindaki Gülüm
Onun yanindaki vicdan mustafa
Onlarin yaninda varya bitane cadi kilikli delü hah o da bizim delü miss cavres
Yanindaki eso
Ve en sondakide delü Dalolim
Bir ben bir kelebekgibi birde nurcennet yok:çok üzgünüm:

Iste delüler kulubunun degisik sekilde durmus halilülülülülülü:Roflol:

Iste KK meleklerinin bebeleri:emir_bebek::Roflol:
Kiz bitanemce nerde benim Mehmet efemm:oklava:

Ay yoruldummm aaaa bana ceza verdiler akillari sira gelemedim diye bulusmaya.Ama kizlar doktora mecbur gitmem lazimdi.Kalp yetmezligi veyada kalp ritim bozuklugundan süpheleniyorlar.Ölmezde sag kalirsam birdahaki(yani haftaya yapacazya hani:Roflol:)bulusmaya geliyorum söz.Hmede bütün yiyecekler bendennnsırnaşık şey
Simdi ben gidimde az dinleniyim.Yoksa kalbim tekliycek pc basinda ölüp kalcam.:1rolleyes:

Back