Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Herkes bu hafta gelip gelemeyecegini belirtsin lütfen..
Gün 23 Mayis Carsamba

Önceki geleceklerin ve yapilacaklarin listesi:
1- KelebekGibi - Fosforlu (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren - Gülümm (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
8- Ela ( 2. Viyana ) = Kek
9- Melisözge ( 18. Viyana ) = Pohaca - Patates Salatasi
10- Melos ( 9. Viyana ) = Mercimek köftesi
11- Miss caWRes ( 12.Viyana ) =

arkadaslar saat ortalama 1 gibi felan olur cünkü okul olmasada bir cogumuzun cocugu kindergartene gidiyor.Sabahin köründede piknik olmazki zaten.En makulu öglen 1 sulari.siz ne dersiniz??

Kizlar size yer konusunda bir teklifim olacak Böhmischer Prater burasida cok güzel bir yerdir.Isterseniz burayi bir inceleyin hosunuza giderse buradada yapabiliriz piknigimizi.Hem lunaparki felanda var güzel temiz bir yer.
Incelemek icin Link Silinmiştir. adresine tiklayin

arkadaslar ben o gün calisiyorum saat 3 e kadar.gerci yakinda olacagim ama.ben durakta önünde inilen eczanede calisiyorum.isterseniz ben iki saat sonrada gelirim diyecegim ama bu sefer yaptiklarim ve oturmak icin getirecegim seyler ne olacak.ve saat en gec 5 gibi kalkmak istersiniz herhalde.bende cok görmemis olrum hepinizi.sali ve persembede ceydaya uymuyormus.cuma günü bizde dag evine 4 günlügüne tatile gidiyoruz.peki 21 mayisda hava nasil.uygun olurmu sizler diye sorsam...

21 Mayis olur ama havalar gene bu aralar yagisli falan, insallah o zamana düzelir..

Saat 1 civarlari iyi bencede..

Gidilecek yer benim icinde degismez ama bu Prater'in orada piknik icin uygun alan var mi? Hic gitmedim oraya daha önce..

Eger haftaya olmazsa zaten Haziran'in ilk haftasina kalacak bulusma...Havalar baktikki soguk gidiyor mecburen erteleyecegiz gene.

Kizlar AK'nin fuarina giden oldu mu?

Ben gittim, birkac bilgi aldim iyi oldu. Aslinda uzun kalsam daha cok sey ögrenmis olurdumda, 1 bucuk saat durabildim, isim vardi.
Pek Türk göremedim sanki orada..
Millet 1 aylik bebegiyle gelmisti valla, ayrica hamile olanlar bile vardi..

Selam Kizlar,
Nasilsiniz insallah iyisinizdir yaw ben hec iyi degilimm bir kizim hasta evde yatiyor iki benim dislerimi sökecekler 3 tane hemde cok cirkin duracam ya:( uc bu benim koca evde krank yapti ve calismaya daha niyeti yok ve bende ondan giremiyorum su pc.
Kelebek eger bulusursak Nudelsalat yaparim Kek mit Schokolade yaparim Eiaufstrich yaparim.
Havalar duzelmese de Hepiniz cikar bana gelirsiniz ev buyuk karisanda yok edende yok :))
Öptum ben sizleri

ha bide ben yazmayi unutdumm siz nerde ben ordaa yer mekan benim icin fark etmez ama bizim burda WIENERBERG diye bi yer var 67 Straßenbahn önunde duruyor guzl yesilik alani cok erikler cok caglalar cok :)) bebelerin oyniyacagi yerler guvenli ve oturuklar var yerde oturmayada gerek yok teklif edeyim dedim baya bi yagmur yagdi yerler soguk islak mazallah birde altan usutmeyek vide Blasen entzündung almiyalim

merhaba kizlar..

miss cawres wieneberg dedigin yer kurpark olmasin.67 tramvayinin son duragi.yoksa baska biryermi var.gerci wienerberg baska yer oberlaa baska yer ama.anlayamadim nerde....

Selam
Vicdan oberlaa 67 son duragi 10 viyananin bir ucu benim dedigim wienerberg 10 cu viyanin öbur ucu yane ottoprobst strasse tarafi...

Kizlar kimsede girmiyorki siteye yaaa, bulusmayi ayarlasak digerlerinin haberi gec olacak yani..
Haziranin ilk haftasi yapalim bulusmayi kizlar 15- 20 gün var ama...
Ben bu siralar bayagi yogunum, siz gene bur ara bulusabilirseniz bulusun tabiki o zaman ben katilamam gibi.

Kizlar bir bulusmayi gerceklestiremedik vallahi.Hadi artik herkes bir araya gelsinde bulusalim .Anlasilan bu bulusma haziran ayinin ilk haftasina kaldi .O zaman söyle yapalim.4 haziran pazartesi günü kurz zentrum oberlaa parkinin arka girisi olan yani 67 tramvayinin son duraginda saat 1 de bulusuyoruz kizlar herkes ok liyorsa yazsin.Isi olanlar icin veyada hava durumuna göre bir gün ileri yada iki gün geri v.s alabiliriz.Ama suanda elimizde kesin yer tarih ve saat olsun degilmi?

Tamam tarih bu olsun simdilik, ilerleyen günlere göre bir ileri iki geri olabilir Sude_naz'in da dedigi gibi.
Banada uyar simdilik..
Bir bulusmayi beceremiyoruz yaaaaa..
Bu arada bulusmaya gelemeyecekler söylesin önceden o tarih yaklasirken en azindan, listeyi o zamana güncellerim ben gene simdilik gerilerde dursun..

bende okeyliyorum kizlar.bu seferki benim yüzümden ertelendi galiba.üzgünüm kizlar napayim calisiyorum o gün..
miss cawres kizin nasil oldu.daha iyidir insallah.yolunda gitmeyen seyler düzelyiormu tekrar..

ceyda bende cok yogunum bu aralar.sen dpgum günü hazirliklari yapacaksin herhalde benim ona bile firsatim olmayacak galiba.haftaya cuma günü steirmakta gidiyoruz 4 günlügüne.pazertesi dönecegiz.ertsei günü dogum günü .ama keske bütün gün evde kalsam ve hazirlik yapabilsem .nerde..sabahtan bir akrabamla tercümanlikicin AMS e gitcez.ögleden sonra doktor terminim var.ve malesef hazirlik zor gibi gözüküyor.zaten sadece yakin cevremi cagiririm büyük yapamam bu sene...
bakalim artik...

Back