Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

selam kizlar
bugun hava harbidende berbat, eger sabaha kadar devam ederse viyanayi sel göturur 12. de cok kötu yagiyor kislik esiyalari kaldirdim bu gidisle yeniden cikaracam heralde ha bu arada bende sizin araniza katilip sizinle bulusmak isdiyorum ve benim ne hazirliyacama karar verin ve bana yazin pls öptum hepinizi

Misss senin ne hazirlayacagina sen karar ver, biz ne bilelim neler yaparsin falan heheh:) Herkes istedigini söylüyor ben yaziyorum, yani kendin belirle ne yapabilirsin?

Ayrica aramiza yeni bir arkadas daha katildi, gerci o internete takilmiyorda..

Bitanemceee tamam kiz en iyi sen bilirsin hava durumunu birsey demedik hehehehe:) Burada durmadan yagiyor (2. de) ama öyle cok asiri degil.
Yerler iyice kurumasi gerek simdi, yani ilk günes oldugu gün bulusamayiz. Birkac gün gecmeli bence!

Sudenaz öyle ama bence sicaklar biraz iyice baslasin yaa, bu hafta olmayacak gibi zaten. Haftaya belki havalar yeniden güzellesir.
Nevincik hosgeldin aramiza, sen neresindensin Avusturya'nin?

Kizlar Msn'de bulusup sohbet edelim yaaa, kalabalik sohbet iyi oluyor..

kelebekgibi canim haklisin artik bu hafta k olmaz cünkü heryer islak olur.Msn konusuna gelince ben hazirim tarih ve saat belirleyelim ve bulusalim.
Nevincik sende hosgeldin aramiza bizler viyanadaniz sanirim biraz uzagiz seninle.

hosgeldin nevin.evet gercekten uzakmisisin bizlere..ama gönüller bir olsun tabi..

havalarin kötü olmasi cok oldu.bu hafta sonudami öyle ya.hayret bisey.ma serinledi gercekten.en iyisi beklemek bencede...

Iyi yolculuklar Nevin..Bize hava mi atiyon yani Tr'ye gidiyosun diye :)
Bizde gideriz insallah...Benimki esimin isine bagli suanda.

Kizlar havalar ic karartici ama olsun.
Kizimda nezle olmus gibi, uykuuuuuuuuuuuum var uyumuyor dogru ama ne yapalim gececek elbet. Bugün kizimi doktora götürecegiz, hatta birazdan esimin telefonunu bekliyorum o da gelmek istedi doktora.
Hepinize sevgiler..

Dalolim 6. ayin sonuna kadar bulusurz elbet kizz.
Bu ay sonuda ben bulusamiycam kizimin dogumgünü telaslari olacak.

Haftaya kimler AK' nin fuarina geliyordu? Sali ve carsamba günü 9- 14 arasiydi.

ohh nevin iyiysin valla.git hadi bakalim.sen uzunda kalirsin simdi.bizim icin de git emi..

ceyda bende ayin sonuna dogru bulusamam.biliyorsun benimkide 29 mayis dogumlu.25 mayisda steirmarkta arkadaslarla 3günlügüne dag evine gidiyoruz.yani o hafta ben gelemem.simdiden söyleyeyimde.haftaya yada bir dahaki haftaya tekrar düsünelim bence.insallah güzel olur

kitkat hosgeldin aramiza, insallah cabucak alisirsin. Almancayi istersen cabuk ögreniliyor, kafaya koymak lazim yani bu istegi önce. Birde merakli olmak lazim her gördügün kelimeyi sor esine bu ne demek diye..

Nevin güzel bir tatil gecirirsin insallah ,darisi basimiza..

Herkese hayirli cumalar kizlar, eurovizyona oy verin heee:)
Ayy cumartesiye geri sayim basladiii, heyecan artiyor..

Kizlar ne o ugramiyorsunuz daha?!

Anneler gününüz kutlu olsun!
Bu cicek benden sizlere, bu gün icin:
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Tüm annelerin anneler ünü kutlu olsun.Eee ne zaman bulusuyoruz kizlar?
Bne haftalik hava durumuna baktim bu hafta havalr güzel görünüyor.
pazartesi 30 sali 22 carsamba 24 persembe 26 cuma 23 cumartesi 18.
Hadi biran önce bulusmayi gerceklestirelim...

bende tüm annelerin anneler gününü kutluyorum büyük bir özlemle bekledigim canim kizim saesinde artik bende bi anneyim bana anneligi tattirdigi icin allahima binlerce kez sükür

23 Mayis Carsamba nasil arkadaslar? Yani haftaya Carsamba..

Bu hafta en uygun günleri kacirdik bence, cünkü bugün ve yarin havar cok güzel sonra sicaklik biraz düsüyor 20 lere..Bence piknik icin en az 25 olmasi gerek, 20 biraz serin.

Benim icin sali ve persembe günleri birde haftasonlari uygun degil bu siralar. Bu haftasonu dügünler var, haftaya haftasonu kizimin dogum günü telasi falan..

Herkes 23 Mayis icin fikrini yazsin. BÖyle kesin tarih belirleyelimki daha iyi olur!

Back