kızlar duş jeli alıcam da hangisini alsam karar veremedim senses amazon mu yoksa senses tropics mi hangisini tavsiye edersiniz
kızlar duş jeli alıcam da hangisini alsam karar veremedim senses amazon mu yoksa senses tropics mi hangisini tavsiye edersiniz
biliyorum sevgilim kullaniyor saden o yuzden yazdim )))))))
peki sen ne kullaniyorsun ben duşdan sonra krem ve bazi ozel bolgelere jel kullnaiyorum
kızlar çok soru sordum biliyorum ama bukadar çok bilen olunca dayanamıyorumşu vücut spreylerinden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız kokusundan var mı birde nemlendiriyo mu bunlar ?? vişneli,karpuzlu,menekşeli .. çeşit çok olunca kararsız kalıyo insan :18:
kzlarr BLACK SUEDE erkek parfümünün kokusu nasıl o üründen sipariş almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız seviniirm
kızlar süpersiniz süper fikir veriyorsunuzvücut spreyine karar verdim erikli birde menekşeli
rujlardanda pink crush aynalı ruj birde sayfa9da fuchsia fever var sanırım onuda alıcam bunların rengi birbirine cok benzemiyordur dimi öyleyse almaya gerek yok onu ama mankende cok güzel durmuşş :107:
kızlar süpersiniz süper fikir veriyorsunuzvücut spreyine karar verdim erikli birde menekşeli
rujlardanda pink crush aynalı ruj birde sayfa9da fuchsia fever var sanırım onuda alıcam bunların rengi birbirine cok benzemiyordur dimi öyleyse almaya gerek yok onu ama mankende cok güzel durmuşş :107:
k11 den erikli vücut spreyi aldım, inanılmaz memnunum, çok kalıcı. Bu ay da sipariş veriyim diyorum spreylerden. Erikli den bir tane daha alıcam. Karpuzlusunu kullanan var mı?
Secret fantasy star parfümü için ne diyorsunuz? Kalıcılığı nasıl?
sana bi fikir olur canım netten buldumEki Görüntüle 274193 Eki Görüntüle 274194
canım ben hem karpuzlu vücut spreyinden kullanıyorm çok memnunum şekerli sakız gbi kokuyo. hem de secret fantasy star dan aldm diğer secret fantasy le hemen hemen aynı hatta bu daha hafif ama kokusunun hic farkı yok nerdeyse.onu beyeniyosan bunuda beyenirsin yni. ben de erikli spreyden almayı düşünüyorm güzel bi kokusu varsa
canımm çok teşekkür ederim bitanesin senrenkleri birbirine benziyormuş son sorduğum biraz daha ben burdayım diyo sadece =))
yılbaşı kataloğu gelse birde inş çok şey olur içinde :108:
canım ben hem karpuzlu vücut spreyinden kullanıyorm çok memnunum şekerli sakız gbi kokuyo. hem de secret fantasy star dan aldm diğer secret fantasy le hemen hemen aynı hatta bu daha hafif ama kokusunun hic farkı yok nerdeyse.onu beyeniyosan bunuda beyenirsin yni. ben de erikli spreyden almayı düşünüyorm güzel bi kokusu varsa