alttan sıkıpta parlatıcı çıkan rujdan almak istiyorum fakat canlı duran bi renk olsun da istiorum .sizce poppy love nasıl beyaz ten sarı saç icin
üstünde minik bi aynası olan bir ruj vardı yeni çıkmış sanırım çok güzel duruyor alan var mı ? okadar güzel duruyorlar ki her renginden alasım geldi
canım ben bu forumda görüp beğenerek pink crush rengini aldım.gerçekten çok hoş bi ruj.diğer renklerinden de zamanla almayı düşünüyorum.
kızlar çok soru sordum biliyorum ama bukadar çok bilen olunca dayanamıyorumşu vücut spreylerinden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız kokusundan var mı birde nemlendiriyo mu bunlar ?? vişneli,karpuzlu,menekşeli .. çeşit çok olunca kararsız kalıyo insan :18:
tşkr ederim krem kullanıyorum var aslında ama sf 157 de spreyler var ya onları merak ettim güzel kokulular gibi geldi bana önerisi olan var mı diye merak ettim
genelde duştan sonra bebek yağı kullanıyorum tüm vücuduma çok iyi geliyobunları ferahlatsın günlük fresh bi koku versin diye istiyorum.. yani kısacası hangi koku sizin öneriniz sadece onu merak ettim
kızlar çok soru sordum biliyorum ama bukadar çok bilen olunca dayanamıyorumşu vücut spreylerinden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız kokusundan var mı birde nemlendiriyo mu bunlar ?? vişneli,karpuzlu,menekşeli .. çeşit çok olunca kararsız kalıyo insan :18:
üstünde minik bi aynası olan bir ruj vardı yeni çıkmış sanırım çok güzel duruyor alan var mı ? okadar güzel duruyorlar ki her renginden alasım geldi
kzlarr BLACK SUEDE erkek parfümünün kokusu nasıl o üründen sipariş almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız seviniirm