hwa arkadaşım oriflame in mavi pure skin toniği nasıl
hımm pek güzel değil o zaman canım anlattığına göre:s
bunu bende çok merak ediyorum alsam mı almasam mı karar veremedim gerçibirde şu fransız manikür setini kullanan var mı aranızda ??
evet canım benim
benim k12 siparişimde var fransız manikür seti bakalım gelsin ben söylerim var mı yok mu bantlar :)ben kullanmadım ama canım fransız manikür setini içinde bantlar yok sanırım yzmıyo çünkü kataloğda sadece bence ojeler var ben normal parfümeriden aldım hiç bi farkı yok yani görerek aldım hem
BENCEDE NAZAR DEĞMESİN :))) İYİ ALMIŞINNN
SORMASI AYIP NE İŞ YAPIYOSUN ::18:
BENDE UCUNDAN BUCAĞINDAN KARLARIMLA ALMAYA ÇALIŞIYORUM ÇOK İMRENDİM :)
yaa çok güzelleer 100lira daha satış yapsaydım benim olacaklardı :güle güle kullanınn
ben bişey sorucam katalog ekleniyor ya hangi k12 mi k11 mi ekleniyor ??
inş.çalışırsın onlardan alabilrsin.bende mezunum evdeyim kızım oldu hayat bitti gibi bakalım kısmet artık :) bende demin sipariş verdim kek kalıbını kazandım aylardr üyeyim bişe alalmadımcanım ben çalışmıyorum yeni mezun oldum onlar benim 2-3 senelik eşyalarım hepsini bi anda almadım yani indirime girdikçe aldım kendimde satış temsilcisi olduğum için o bakımdan rahat aldım diyebilirm çoğunu öğrenciyken aldımşimdi onceki kadar alamıyorum artık
cnm cvp için teşekkür ederim canımm
ben erkek için olanları hiç bilmiyordum
çok sağol çok yardımcı oldun sen cvp yazmasaydın belki hepsii eşimin işine yarayacaktı
bilmeden
inş.çalışırsın onlardan alabilrsin.bende mezunum evdeyim kızım oldu hayat bitti gibi bakalım kısmet artık :) bende demin sipariş verdim kek kalıbını kazandım aylardr üyeyim bişe alalmadım
netten bi sayfa buldum link verim baksanızak13 sanki
Avon Cosmetics Romania - afacerea ta online
inş.çalışırsın onlardan alabilrsin.bende mezunum evdeyim kızım oldu hayat bitti gibi bakalım kısmet artık :) bende demin sipariş verdim kek kalıbını kazandım aylardr üyeyim bişe alalmadım
netten bi sayfa buldum link verim baksanızak13 sanki
Avon Cosmetics Romania - afacerea ta online
yok canım hepsi bu ayın değil bütün toplam eşyalarım
valla canım aman aman güzel değil ama ben beğendim sadece fırçası güzel değil normal diğer rimellerin fırçaları gibi olsaydı daha güzel olurdu bence sen bilirsin alıp almamakta tercih senin
bilmiyorum ama bende tester var sanırım onun ben bi ara yapmıştım üni.de avon ama ne zekiydim ki millete gelişinden veriyodum kataloğu yurt vardı yollamıyodum bile o zamandan bu zamana kadar olsaymıştım 2007 bahsettiğim yıl şimdiye yıldızlar klübünde olurdumkeşke ama keşke K13 olsaa orda bikere kullanabildiğim ve avonun artık türkiyede satışa çıkarmadığı bi parfüm var today tomarrow always üçlüsünden always yeşil olan keşke tekrar verselerde alsamm