AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canımm çok teşekkür ederim bitanesin sen:KK71: renkleri birbirine benziyormuş son sorduğum biraz daha ben burdayım diyo sadece =))
yılbaşı kataloğu gelse birde inş çok şey olur içinde :108:

buda pink crush rengi tatlım $assetlii.jpg $asset.jpg

canım barbie onun bi yerden görmüş orda bu kadar varmış devamı yarın yüklenecek artık barbie de kataloğ yok yani rica ettim oda başka bi yerden aldı yükledi sağolsun:KK16:
hmm olsun buna da şükür demi :)))) çat diye çatlamak üzereyim :)))
sen kanabiliomusun hediyeleri ?

e tabi canım neyse ne kaldı yarına artık:KK9:hayırrrr:KK52:
benim öncü varya her hediyeyi kapıyo :) karaburun gibi bi yerde düşünsene izmir 3.olmuş 2 senelik avoncu yani her ay bedava parfüm filan geliyo hani yıldızlar klübü varya oaraya üye :) bende bu ay silikon kabı kaptım battani,yeyi de inş alıcam o bakalım bu katalogta ne var :) avonda ürün satmak meslee değil parayı toplamak sıkıntı :KK43:( bende 1.000sip uaparım da parayı nasıl toplarım :)
nerdesin bölge olarak hava demi isim benim miraç:KK52:?

benim öncü varya her hediyeyi kapıyo :) karaburun gibi bi yerde düşünsene izmir 3.olmuş 2 senelik avoncu yani her ay bedava parfüm filan geliyo hani yıldızlar klübü varya oaraya üye :) bende bu ay silikon kabı kaptım battani,yeyi de inş alıcam o bakalım bu katalogta ne var :) avonda ürün satmak meslee değil parayı toplamak sıkıntı :KK43:( bende 1.000sip uaparım da parayı nasıl toplarım :)
nerdesin bölge olarak hava demi isim benim miraç:KK52:?

havva canım benim takımöncüm ile bi sorunum yok allahtan inşallahta olmaz:21:

kızlar benim telime avondan mesaj geliyo bugun yine geldi çılgın salı ürünleri diyee internetten yüzde 75 e varan teklifi kaçırmöayın internet sitemize hemen başvurun diyor siteye giriyom bişey yok sidene geliyomu

k14 yılbaşı kataloğu öyle mi pek bilmiyom canım ksrabakma :KK43: k13dede cok indirim varsa iyi canım rujlardan alırız aralıkta başka şeylerede bakarız daha iyi aslında :21:

k14 yılbaşı kataloğu öyle mi pek bilmiyom canım ksrabakma :KK43: k13dede cok indirim varsa iyi canım rujlardan alırız aralıkta başka şeylerede bakarız daha iyi aslında :21:

evet canım öyle bu ay indirim broşürü var hem:KK55:

nemlendirme özellikleri yok ben karpuz dışındakilerin hepsini aldım erik-vanilya ve menekşe çok güzel, çilek kötü çok sahte bir kokusu var ucuz parfüm gibi geoldi bana kokusu hiç sevmedim, vişne am vişne kokuyor ekşi gelmezse o da çok hoş

bahsettiğin kokuyo bir arkadaşım tütün kolonyasına benzetmişti biz pek sevmedik onun TOUCH yazanı çok hoş.

hanımlsar bir şey soracağım şu yeni çıkan NUİTin bayanını alan var mı ben testrndan RARE GOLD a çok benzettim içinizde ikisini de deneyen var mı düşüncelerinizi merak ediyorum ben mi yanıldım acaba

canım rare goldla bu yeni christianı ben hiç benzetemedim birbirine :44: rare goldların ikisini de kokladım ama christianla farklılar

Satanlar belki bilirler krem far true color silky eye shadow iki rengi hoşuma gitti somon olmasını istiyorum ikisinin fotoğrafını koyabilir misiniz mevcutsa? golden champagne ve first blush..ikisinden hangisi somona yakın...altın pırıltılı istemiyorum bu arada...teşekkürler..:nazar:

kızlar benim telime avondan mesaj geliyo bugun yine geldi çılgın salı ürünleri diyee internetten yüzde 75 e varan teklifi kaçırmöayın internet sitemize hemen başvurun diyor siteye giriyom bişey yok sidene geliyomu
evet bana geliyo
incadessence parfüm 23lira bize gelişi 17 filan
simly because parfüm 9 bize gelişi sanırım 6,5 filna
winona küpe seti 3lü 8lira
color trend kalem yeşil ve siyah uçlu 5lira

bunlar bugün saat 16 ya kadar geçerli :)

kargon daha gelmedi mi canım seninde mi geç geliyo:KK31:

canım kargom konyaya gelmiş.aktarmada görünüyor.iş çıkışı şubeden alacagım :KK34: eğer eve getirmelerini beklersem yandım.senin kargon nerelerde?

bu ay baya bir sipariş girdim.satmaya çalışacagım bakalım.inşallah satılır.

canım kargom konyaya gelmiş.aktarmada görünüyor.iş çıkışı şubeden alacagım :KK34: eğer eve getirmelerini beklersem yandım.senin kargon nerelerde?

[/Q inşallah canım satabilirsin benim perşembeye geliyo canım ilçede oturduğum için kargo belirli günler geliyo:KK47:

Son düzenleme:

[/Q inşallah canım satabilirsin benim perşembeye geliyo canım ilçede oturduğum için kargo belirli günler geliyo:KK47:

konyanın hangi ilçesiii ben eşim konyada okuduk bi çok ilçesini biliom..keşke gitsem tekrar özledim nasılll varyaa

X