k13 yayınlanmış ama yarım
hmm olsun buna da şükür demi :)))) çat diye çatlamak üzereyim :)))canım barbie onun bi yerden görmüş orda bu kadar varmış devamı yarın yüklenecek artık barbie de kataloğ yok yani rica ettim oda başka bi yerden aldı yükledi sağolsun
hmm olsun buna da şükür demi :)))) çat diye çatlamak üzereyim :)))
sen kanabiliomusun hediyeleri ?
benim öncü varya her hediyeyi kapıyo :) karaburun gibi bi yerde düşünsene izmir 3.olmuş 2 senelik avoncu yani her ay bedava parfüm filan geliyo hani yıldızlar klübü varya oaraya üye :) bende bu ay silikon kabı kaptım battani,yeyi de inş alıcam o bakalım bu katalogta ne var :) avonda ürün satmak meslee değil parayı toplamak sıkıntıe tabi canım neyse ne kaldı yarına artıkhayırrrr
benim öncü varya her hediyeyi kapıyo :) karaburun gibi bi yerde düşünsene izmir 3.olmuş 2 senelik avoncu yani her ay bedava parfüm filan geliyo hani yıldızlar klübü varya oaraya üye :) bende bu ay silikon kabı kaptım battani,yeyi de inş alıcam o bakalım bu katalogta ne var :) avonda ürün satmak meslee değil parayı toplamak sıkıntı( bende 1.000sip uaparım da parayı nasıl toplarım :)
nerdesin bölge olarak hava demi isim benim miraç?
çok güzel bi kokusu var bi arkadaş almıştı o zaman kokladım gayet güzel canım
k14 yılbaşı kataloğu öyle mi pek bilmiyom canım ksrabakmak13dede cok indirim varsa iyi canım rujlardan alırız aralıkta başka şeylerede bakarız daha iyi aslında
nemlendirme özellikleri yok ben karpuz dışındakilerin hepsini aldım erik-vanilya ve menekşe çok güzel, çilek kötü çok sahte bir kokusu var ucuz parfüm gibi geoldi bana kokusu hiç sevmedim, vişne am vişne kokuyor ekşi gelmezse o da çok hoş
bahsettiğin kokuyo bir arkadaşım tütün kolonyasına benzetmişti biz pek sevmedik onun TOUCH yazanı çok hoş.
hanımlsar bir şey soracağım şu yeni çıkan NUİTin bayanını alan var mı ben testrndan RARE GOLD a çok benzettim içinizde ikisini de deneyen var mı düşüncelerinizi merak ediyorum ben mi yanıldım acaba
evet bana geliyokızlar benim telime avondan mesaj geliyo bugun yine geldi çılgın salı ürünleri diyee internetten yüzde 75 e varan teklifi kaçırmöayın internet sitemize hemen başvurun diyor siteye giriyom bişey yok sidene geliyomu
fiyat yazmayın arkadaşlar...
kargon daha gelmedi mi canım seninde mi geç geliyo
canım kargom konyaya gelmiş.aktarmada görünüyor.iş çıkışı şubeden alacagımeğer eve getirmelerini beklersem yandım.senin kargon nerelerde?
bu ay baya bir sipariş girdim.satmaya çalışacagım bakalım.inşallah satılır.[/Q inşallah canım satabilirsin benim perşembeye geliyo canım ilçede oturduğum için kargo belirli günler geliyo
canım kargom konyaya gelmiş.aktarmada görünüyor.iş çıkışı şubeden alacagımeğer eve getirmelerini beklersem yandım.senin kargon nerelerde?
bu ay baya bir sipariş girdim.satmaya çalışacagım bakalım.inşallah satılır.[/Q inşallah canım satabilirsin benim perşembeye geliyo canım ilçede oturduğum için kargo belirli günler geliyo
konyanın hangi ilçesiii ben eşim konyada okuduk bi çok ilçesini biliom..keşke gitsem tekrar özledim nasılll varyaa
konyanın hangi ilçesiii ben eşim konyada okuduk bi çok ilçesini biliom..keşke gitsem tekrar özledim nasılll varyaa
canım ben aydınlıyım konyalı değil