AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

k13 yayınlanmış ama yarım

canım barbie onun bi yerden görmüş orda bu kadar varmış devamı yarın yüklenecek artık barbie de kataloğ yok yani rica ettim oda başka bi yerden aldı yükledi sağolsun

canım barbie onun bi yerden görmüş orda bu kadar varmış devamı yarın yüklenecek artık barbie de kataloğ yok yani rica ettim oda başka bi yerden aldı yükledi sağolsun
hmm olsun buna da şükür demi :)))) çat diye çatlamak üzereyim :)))
sen kanabiliomusun hediyeleri ?

e tabi canım neyse ne kaldı yarına artıkhayırrrr
benim öncü varya her hediyeyi kapıyo :) karaburun gibi bi yerde düşünsene izmir 3.olmuş 2 senelik avoncu yani her ay bedava parfüm filan geliyo hani yıldızlar klübü varya oaraya üye :) bende bu ay silikon kabı kaptım battani,yeyi de inş alıcam o bakalım bu katalogta ne var :) avonda ürün satmak meslee değil parayı toplamak sıkıntı ( bende 1.000sip uaparım da parayı nasıl toplarım :)
nerdesin bölge olarak hava demi isim benim miraç?

havva canım benim takımöncüm ile bi sorunum yok allahtan inşallahta olmaz

kızlar benim telime avondan mesaj geliyo bugun yine geldi çılgın salı ürünleri diyee internetten yüzde 75 e varan teklifi kaçırmöayın internet sitemize hemen başvurun diyor siteye giriyom bişey yok sidene geliyomu

k14 yılbaşı kataloğu öyle mi pek bilmiyom canım ksrabakma k13dede cok indirim varsa iyi canım rujlardan alırız aralıkta başka şeylerede bakarız daha iyi aslında

k14 yılbaşı kataloğu öyle mi pek bilmiyom canım ksrabakma k13dede cok indirim varsa iyi canım rujlardan alırız aralıkta başka şeylerede bakarız daha iyi aslında

evet canım öyle bu ay indirim broşürü var hem

canım rare goldla bu yeni christianı ben hiç benzetemedim birbirine :44: rare goldların ikisini de kokladım ama christianla farklılar

Satanlar belki bilirler krem far true color silky eye shadow iki rengi hoşuma gitti somon olmasını istiyorum ikisinin fotoğrafını koyabilir misiniz mevcutsa? golden champagne ve first blush..ikisinden hangisi somona yakın...altın pırıltılı istemiyorum bu arada...teşekkürler..

evet bana geliyo
incadessence parfüm 23lira bize gelişi 17 filan
simly because parfüm 9 bize gelişi sanırım 6,5 filna
winona küpe seti 3lü 8lira
color trend kalem yeşil ve siyah uçlu 5lira

bunlar bugün saat 16 ya kadar geçerli :)

kargon daha gelmedi mi canım seninde mi geç geliyo

canım kargom konyaya gelmiş.aktarmada görünüyor.iş çıkışı şubeden alacagım eğer eve getirmelerini beklersem yandım.senin kargon nerelerde?

bu ay baya bir sipariş girdim.satmaya çalışacagım bakalım.inşallah satılır.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…