AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

konyanın hangi ilçesiii ben eşim konyada okuduk bi çok ilçesini biliom..keşke gitsem tekrar özledim nasılll varyaa

canım selçukludayım ben.kulenin biraz arkasında oturuyorum.işte olunca şubeye istiyorum ordan gidip alıyorum.eve istedim bir kere 6 da geliyorum dedim defalarca aramam gerekti.

bu akşam siparişlerimi fotograflayacagım dün akşam baya işim vardı çekemedim.avonun yeni maskarasını sevdim.onu da çekerim.

Son düzenleme:
Haniii siparişleri gelenler siparişleri göreliiim

dün geldiler fırca güzek yumusacık rujun rengı cok tatlı fotonun üstüne tıklarsanız büyür

Eklentiler

• $SDC12812.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 22
dün geldiler fırca güzek yumusacık rujun rengı cok tatlı fotonun üstüne tıklarsanız büyür

benimde cuma gelicek inş.450liralık sip.vardı şükür bu ay çekebildiklerimi çeker koyarım
şu urban erkek saati bolca rımeeel,3lü kış paketifransız manikür seti en çok onu merak ediyorum :)

Canım mavi rimel nasıl peki onu beğendin mi?

Canım mavi rimel nasıl peki onu beğendin mi?
kapaktakini diyorsun demi..
valla doğru söylemek gerekirse kendime de aldım ben pek beğenmedim yaa yani kiripikleimi dağıtmadı top top topladı böyle ne bilim..

hani kızlar siparişi gelenler hiç resim koymamış merak ediyoruz:44: benimkiler yarın gelicek inş yarın gelince çeker koyarım

hani kızlar siparişi gelenler hiç resim koymamış merak ediyoruz:44: benimkiler yarın gelicek inş yarın gelince çeker koyarım

valla canım benimde daha gelmedi aynı sen gibiyim gelirse çeker koyarım hemen

bende allık fırçasından aldım canım içimi rahatlattın sert olmasından korkuyordum bende benim fırçada yumuşaktır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…