AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

alttan sıkıpta parlatıcı çıkan rujdan almak istiyorum fakat canlı duran bi renk olsun da istiorum .sizce poppy love nasıl beyaz ten sarı saç icin

canım 99 veya 100 üncü sayfaya koydum koyu renk ben sevmedim ama koyu renk istiyorsan o olabilir bakabilirsin rengine burdan:KK8:

üstünde minik bi aynası olan bir ruj vardı yeni çıkmış sanırım çok güzel duruyor alan var mı ? okadar güzel duruyorlar ki her renginden alasım geldi :21:

:KK1: allaaah çok heycanlıyımmm siparişlerinizi verir vermez gelen kataloğu yayınlasanız çatlıycam :KK9: bana taa cuma gelir kargo ilçedeyim :KK5: kimler girdi sipariş :KK1: polar battaniyeyi alan var mı ?
ya ben şimdi bişey sorucam bana kırmızı mektup geldi belli günlerde sip girin işte 8li far kazanın diye,geçen sefer yapanlar olmuştur 3lü parlatıcı vermişti..şimdi o 100liralık filandı benim şimdide 300 var eklenicek demi faturama yaa :S ona göre katalog ekleyip yolluycam siparişi :KK37:

Son düzenleme:
üstünde minik bi aynası olan bir ruj vardı yeni çıkmış sanırım çok güzel duruyor alan var mı ? okadar güzel duruyorlar ki her renginden alasım geldi :21:

canım ben bu forumda görüp beğenerek pink crush rengini aldım.gerçekten çok hoş bi ruj.diğer renklerinden de zamanla almayı düşünüyorum.

canım ben bu forumda görüp beğenerek pink crush rengini aldım.gerçekten çok hoş bi ruj.diğer renklerinden de zamanla almayı düşünüyorum.

bende pink crush rengine karar verdim farklı ve güzel bir renk gibi :21: onun dışındaki rujlarda çok dikkat çekici ama sf:97de sparkling peach( bu tonda fırçalılar mı bu mu iyi olur kararsızım ) birde sf:9da fuchsia fever mankendeki ruj oda çok güzel gibi duruyor :KK16: kullananlardan gören yada kullanan var mı bunları ?

kızlar çok soru sordum biliyorum ama bukadar çok bilen olunca dayanamıyorum :KK25: şu vücut spreylerinden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız kokusundan var mı birde nemlendiriyo mu bunlar ?? vişneli,karpuzlu,menekşeli .. çeşit çok olunca kararsız kalıyo insan :18:

kızlar çok soru sordum biliyorum ama bukadar çok bilen olunca dayanamıyorum :KK25: şu vücut spreylerinden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız kokusundan var mı birde nemlendiriyo mu bunlar ?? vişneli,karpuzlu,menekşeli .. çeşit çok olunca kararsız kalıyo insan :18:

femme la rive pink aklima bunlar geliyor bazen kullanirim yatarken ben

tşkr ederim krem kullanıyorum var aslında ama sf 157 de spreyler var ya onları merak ettim güzel kokulular gibi geldi bana önerisi olan var mı diye merak ettim

genelde duştan sonra bebek yağı kullanıyorum tüm vücuduma çok iyi geliyo :21: bunları ferahlatsın günlük fresh bi koku versin diye istiyorum.. yani kısacası hangi koku sizin öneriniz sadece onu merak ettim :KK34:

genelde duştan sonra bebek yağı kullanıyorum tüm vücuduma çok iyi geliyo :21: bunları ferahlatsın günlük fresh bi koku versin diye istiyorum.. yani kısacası hangi koku sizin öneriniz sadece onu merak ettim :KK34:

ben vucutuma natural dream kullaniyorum ve ozel bolgeme jel kullaniyorum

karpuzlu ve menekşeli canım benim bildiğim diğerlerini denemedim:2:

ben aldım canım 99 veya 100 üncü sayfaya eklemiştim tam rengine bakabilirsin oradan çok tatlı ve değişik bi pembe ilk defa bi pembe tonunu bu kadar sevdim kesinlikle almanı tavsiye ederim:KK76:

canım pnik crushun rengi çok çok güzel açık pembe gibi duruyo çok tatlı bi renk bayıldım ben ona:21: bide geçen ay bi müşterim plumpet up pink aldı o da pink crushun daha koyusu orta renklerde bi pembe ama onun da rengi süper bu seride anlaşılan çok iyi renklerde ruj koymuşlar her ikisini de deneyebilirsin tatlım:KK16:

kzlarr BLACK SUEDE erkek parfümünün kokusu nasıl o üründen sipariş almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız seviniirm

kızlar duş jeli alıcam da hangisini alsam karar veremedim senses amazon mu yoksa senses tropics mi hangisini tavsiye edersiniz

X