AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

hwa arkadaşım oriflame in mavi pure skin toniği nasıl

ben beğenerek kullanıyorum hafif yüzümde bi gerginlik oluyo kokusu güzel ferahlatıcı yağlı ciltler için zaten bu tonik seninde cildin yağlı ise tavsiye ederim ilk önce maske ile temizliyorum daha sonra tonikliyorum güzel oluyo:21:

hımm pek güzel değil o zaman canım anlattığına göre:s

valla canım aman aman güzel değil ama ben beğendim sadece fırçası güzel değil normal diğer rimellerin fırçaları gibi olsaydı daha güzel olurdu bence sen bilirsin alıp almamakta tercih senin:KK39:

bunu bende çok merak ediyorum alsam mı almasam mı karar veremedim gerçi :KK43: birde şu fransız manikür setini kullanan var mı aranızda ??

ben kullanmadım ama canım fransız manikür setini içinde bantlar yok sanırım yzmıyo çünkü kataloğda sadece bence ojeler var ben normal parfümeriden aldım hiç bi farkı yok yani görerek aldım hem:KK24:

ben kullanmadım ama canım fransız manikür setini içinde bantlar yok sanırım yzmıyo çünkü kataloğda sadece bence ojeler var ben normal parfümeriden aldım hiç bi farkı yok yani görerek aldım hem:KK24:
benim k12 siparişimde var fransız manikür seti bakalım gelsin ben söylerim var mı yok mu bantlar :)

ELO64 diye biş arkadaş saat bozuldu demiş kampanya dahil 3 aydı sanırım değişim iade hakkı var diye biliyorum ??? garanti belgeside olması lazım

:nazar: BENCEDE NAZAR DEĞMESİN :))) İYİ ALMIŞINNN
SORMASI AYIP NE İŞ YAPIYOSUN ::18:
BENDE UCUNDAN BUCAĞINDAN KARLARIMLA ALMAYA ÇALIŞIYORUM ÇOK İMRENDİM :)

canım ben çalışmıyorum yeni mezun oldum onlar benim 2-3 senelik eşyalarım hepsini bi anda almadım yani indirime girdikçe aldım kendimde satış temsilcisi olduğum için o bakımdan rahat aldım diyebilirm çoğunu öğrenciyken aldım:KK9:şimdi onceki kadar alamıyorum artık:KK50:

Son düzenleme:
yaa çok güzelleer 100lira daha satış yapsaydım benim olacaklardı ::KK59: güle güle kullanınn
ben bişey sorucam katalog ekleniyor ya hangi k12 mi k11 mi ekleniyor ??

ayyy yaşasıın demin sip verdim benimde olcaklaaar sonundaaa :)

canım ben çalışmıyorum yeni mezun oldum onlar benim 2-3 senelik eşyalarım hepsini bi anda almadım yani indirime girdikçe aldım kendimde satış temsilcisi olduğum için o bakımdan rahat aldım diyebilirm çoğunu öğrenciyken aldım:KK9:şimdi onceki kadar alamıyorum artık:KK50:
inş.çalışırsın onlardan alabilrsin.bende mezunum evdeyim kızım oldu hayat bitti gibi bakalım kısmet artık :) bende demin sipariş verdim kek kalıbını kazandım aylardr üyeyim bişe alalmadım :KK70::KK43:
netten bi sayfa buldum link verim baksanıza :KK70: k13 sanki :p

http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201114

Son düzenleme:
cnm cvp için teşekkür ederim canımm
ben erkek için olanları hiç bilmiyordum
çok sağol çok yardımcı oldun sen cvp yazmasaydın belki hepsii eşimin işine yarayacaktı
bilmeden:KK52:

canım bnm yanlış anlamayın saın..erkekler için sadece amazon we lagoon war.diğer hepsi bayanlar için :)

inş.çalışırsın onlardan alabilrsin.bende mezunum evdeyim kızım oldu hayat bitti gibi bakalım kısmet artık :) bende demin sipariş verdim kek kalıbını kazandım aylardr üyeyim bişe alalmadım :KK70::KK43:

Avon Cosmetics Romania - afacerea ta online

inşallah canım olur mu öyle bak ne güzel bi kızın olmuş:emir_bebek: güle güle büyütürsün inşallah:21:zamanla alırsın umarım bence büyütülecek kadar bi sorun değil kızınla mutlu olmaya bak:KK49: sen daha önce bakmıştım canım ben bu sayfaya sağol yinede:KK3:

Avon Cosmetics Romania - afacerea ta online

keşke ama keşke K13 olsaa orda bikere kullanabildiğim ve avonun artık türkiyede satışa çıkarmadığı bi parfüm var today tomarrow always üçlüsünden always yeşil olan keşke tekrar verselerde alsamm:KK43:

pink sunrise - rich berry - vino disco - raisin vine
$Fotoğraf2224.jpg

valla canım aman aman güzel değil ama ben beğendim sadece fırçası güzel değil normal diğer rimellerin fırçaları gibi olsaydı daha güzel olurdu bence sen bilirsin alıp almamakta tercih senin:KK39:

tamam tatlım tşk ettim :KK1:

keşke ama keşke K13 olsaa orda bikere kullanabildiğim ve avonun artık türkiyede satışa çıkarmadığı bi parfüm var today tomarrow always üçlüsünden always yeşil olan keşke tekrar verselerde alsamm:KK43:
bilmiyorum ama bende tester var sanırım onun ben bi ara yapmıştım üni.de avon ama ne zekiydim ki millete gelişinden veriyodum kataloğu yurt vardı yollamıyodum bile o zamandan bu zamana kadar olsaymıştım 2007 bahsettiğim yıl şimdiye yıldızlar klübünde olurdum :KK43: martta tekrar üye oldum bu ay daha ilk hediye kazandım silikonlar varya onları önümüzdeki ay da inş.polar battaniye :)
avonu yapmak kolay sipariş işi mesele parayı denklemek toplamak :KK43:((

ne mezunusun ?
ben önlisans bilg.prog.ve tekn.
bi işe yaramaz :KK43:

alttan sıkıpta parlatıcı çıkan rujdan almak istiyorum fakat canlı duran bi renk olsun da istiorum .sizce poppy love nasıl beyaz ten sarı saç icin

X