AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar duş jeli alıcam da hangisini alsam karar veremedim senses amazon mu yoksa senses tropics mi hangisini tavsiye edersiniz

summer brezee yi kesinlikle tavsiye ederim vücudunda kokusu kalıyo:KK9:bide reflection oda güzel

Son düzenleme:
peki sen ne kullaniyorsun ben duşdan sonra krem ve bazi ozel bolgelere jel kullnaiyorum

valla canım o dediğim duş jelinin banyo sonrası uygulanan spreyi var onun kullanıyorum pek vücuduma krem kullanmaktan yana değilim:KK34:

kızlar çok soru sordum biliyorum ama bukadar çok bilen olunca dayanamıyorum :KK25: şu vücut spreylerinden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız kokusundan var mı birde nemlendiriyo mu bunlar ?? vişneli,karpuzlu,menekşeli .. çeşit çok olunca kararsız kalıyo insan :18:

nemlendirme özellikleri yok ben karpuz dışındakilerin hepsini aldım erik-vanilya ve menekşe çok güzel, çilek kötü çok sahte bir kokusu var ucuz parfüm gibi geoldi bana kokusu hiç sevmedim, vişne am vişne kokuyor ekşi gelmezse o da çok hoş

kzlarr BLACK SUEDE erkek parfümünün kokusu nasıl o üründen sipariş almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız seviniirm

bahsettiğin kokuyo bir arkadaşım tütün kolonyasına benzetmişti biz pek sevmedik onun TOUCH yazanı çok hoş.

hanımlsar bir şey soracağım şu yeni çıkan NUİTin bayanını alan var mı ben testrndan RARE GOLD a çok benzettim içinizde ikisini de deneyen var mı düşüncelerinizi merak ediyorum ben mi yanıldım acaba

kızlar süpersiniz süper fikir veriyorsunuz :KK9: vücut spreyine karar verdim erikli birde menekşeli:KK12:
rujlardanda pink crush aynalı ruj birde sayfa9da fuchsia fever var sanırım onuda alıcam bunların rengi birbirine cok benzemiyordur dimi öyleyse almaya gerek yok onu ama mankende cok güzel durmuşş :107:

kızlar süpersiniz süper fikir veriyorsunuz :KK9: vücut spreyine karar verdim erikli birde menekşeli:KK12:
rujlardanda pink crush aynalı ruj birde sayfa9da fuchsia fever var sanırım onuda alıcam bunların rengi birbirine cok benzemiyordur dimi öyleyse almaya gerek yok onu ama mankende cok güzel durmuşş :107:

hayır canım birbirine çok uzak bi renk pink crush daha geçen ay aldım tatlı çok şeker bi pembe:KK76: fuchsia yı kullanmadım ama oda güzele benziyo ikiside güzel ve birbirine uzak iki renk rahatlıkla alabilirsin tatlım:21:

sana bi fikir olur canım netten buldum $avon.JPG $AVON-MOISTURE-SEDUCTION-RUJ-TVDE-5-RENK-SECENEGI__37456549_5.jpg

k11 den erikli vücut spreyi aldım, inanılmaz memnunum, çok kalıcı. Bu ay da sipariş veriyim diyorum spreylerden. Erikli den bir tane daha alıcam. Karpuzlusunu kullanan var mı?
Secret fantasy star parfümü için ne diyorsunuz? Kalıcılığı nasıl?

yeni cikan 360 derece onarici kremi kullanan var mi acaba bide parlaklik serisi nasil bunlari kullananlar yardimci olursa sevinirim

k11 den erikli vücut spreyi aldım, inanılmaz memnunum, çok kalıcı. Bu ay da sipariş veriyim diyorum spreylerden. Erikli den bir tane daha alıcam. Karpuzlusunu kullanan var mı?
Secret fantasy star parfümü için ne diyorsunuz? Kalıcılığı nasıl?

canım ben hem karpuzlu vücut spreyinden kullanıyorm çok memnunum şekerli sakız gbi kokuyo. hem de secret fantasy star dan aldm diğer secret fantasy le hemen hemen aynı hatta bu daha hafif ama kokusunun hic farkı yok nerdeyse.onu beyeniyosan bunuda beyenirsin yni. ben de erikli spreyden almayı düşünüyorm güzel bi kokusu varsa

foto da pek iyi çıkmmaış makinamım şarjı bitiyodu ama şu saat tam bi fiyasko bileğimdeki bolluğa bakar mısınız inş iade etmezler yani..birde simli rımelden almıştım kendime oda bence kötü hiiç belli olmuyo ve kurumuyo baya bi süre :KK43:
bileziğie gelince katalogta hem kaliteli hemde rengi pirinç daha güzel duruyodu o beni tam hayal kırıklığına uğrattı inş sorun çıkarmaz müşteri,kek kalıplarıma kavuştum kaybetmeyim :)
ivala küpe de güzeel bence yüzüğüde onun süper böyle şimdilik yeni kargo gelirse hemen size foto çekerim:KK17:

Eklentiler

• $SDC10015.JPG
    $SDC10015.JPG
    74,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $SDC10019.JPG
    $SDC10019.JPG
    62,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $SDC10020.JPG
    $SDC10020.JPG
    64,8 KB · Görüntüleme: 47
canım ben hem karpuzlu vücut spreyinden kullanıyorm çok memnunum şekerli sakız gbi kokuyo. hem de secret fantasy star dan aldm diğer secret fantasy le hemen hemen aynı hatta bu daha hafif ama kokusunun hic farkı yok nerdeyse.onu beyeniyosan bunuda beyenirsin yni. ben de erikli spreyden almayı düşünüyorm güzel bi kokusu varsa

Alıp deneyeceğim o halde, şekerli kokuları severim. Secret fantasy'yi kullanmadım daha önce ama o da şekerli bir koku sanırım. Onu da almayı düşünüyorum:KK9: Erikli vücut spreyini çok sevdim ben, vanilya da var içinde güzel bir birleşim olmuş bence :) Bir şişe daha alıcam bu siparişimde.

canımm çok teşekkür ederim bitanesin sen:KK71: renkleri birbirine benziyormuş son sorduğum biraz daha ben burdayım diyo sadece =))
yılbaşı kataloğu gelse birde inş çok şey olur içinde :108:

önemli değil canım benim k13 ü gören arkadaşlar var burada rujlarda ve parfümlerde baya indirim olduğunu yazmışlar:KK76: ama k13 yılbaşı kataloğu değil tatlım k14 yılbaşı kataloğu:13:

ben aldım tatlım çok güzel kokuyo çook beğendim:KK16: $asset.jpg

Son düzenleme:
X