AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

evet canım anladım keşke iade etseydin ama parlatıcısı güzelmiş olsun onu kullanırsın evet o maskara gece için bayağı güzel gider ama altın mı daha güzeldir gümüş mü:44:

Son düzenleme:
evet canım anladım keşke iade etseydin ama parlatıcısı güzelmiş olsun onu kullanırsın evet o maskara gece için bayağı güzel gider ama altın mı daha güzedir gümüş mü:44:

öyle yapıyorum artık o maskaranın gümüş rengini aldım altın biraz abes kaçar gümüş rengi daha sade ve güzel bence

öyle yapıyorum artık o maskaranın gümüş rengini aldım altın biraz abes kaçar gümüş rengi daha sade ve güzel bence

evet canım tamam alırsam ondan alırım bende bide sende göreyim de öyle karar veriyim offf bu ay alcak çok şey buldum yaa acaba yılbaşı kataloğu daha mı güzel olur? kendimi oraya mı saklasam hehe

o kirpiklere prılrıltı veren rimel güzel değil yani belli olmuyo arkdşlar grisini almştım ben panoramadan ama bşy farkedemedim yani bilemicem almaya değmez sanki belli olmuyo iade ettim cuma günü yalnız hala düşmemiş iadeler ben yurtta olduğum için de resepsiyona bırakmıştım az olduğu için poşetteydi kaybolmuş olablr mi ambar tesellüm fişi aldılar mı onu da bilmiyorum sorucam akşamleyin artık. bunun dışında takip edemez miyiz iadenin nerede olduğunu bi de fransız manikür setinin içinde bantlar var mı akşdlar şöyle yapn böyle yapın demişler ama bantların dahil olduğuna dair bi bilgi yok

kızlar aranızda extra lasting serisinin kalıcı rujlarını kullanan oldumu gerçekten dayanıklımı ben mauve ice almak istiyorum ama güzelmidir pek emin olamadım açıkçası :97:

hakikaten uzun süre kalıcı renk olarak da color trend serisinin ametist renginin aynısı

saat 5 e kadar yolu var o saate kadar gelmezse yarına kalır canım:97:

siparişlerim geldi canım rimelimde geldi kullandım ama tam belli olmuyo pek fazla alt kiprik güzel duruyo ama üst kiprikler birbirine yapışıyo tel tel oluyo böyle fırçasını sevmedim ben rulo gibi böyle fırçalı olsa daha belli olurdu ama olsun yinede beğendim ilk sürdüğünde ıslaklık oluyo gözünü kapattığında

Eklentiler

• $121020112338.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 61
  • $121020112341.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

bunu bende çok merak ediyorum alsam mı almasam mı karar veremedim gerçi birde şu fransız manikür setini kullanan var mı aranızda ??

hwa arkadaşım oriflame in mavi pure skin toniği nasıl

Son düzenleme:

hımm pek güzel değil o zaman canım anlattığına göre:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…