AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Make me wonder berbat bi koku yaa oda arkadaşım kullanırdı tüm pencereleri açardık o odadan çıkınca nefret ederdik tüm odacak Çok kötü bir koku yani şekerli zaten ama aşırı şeker ya rahatsz edecek kadar aşırı bi şeker kokusu..Bu bizim düşüncemiz tabi beğenenler olabilir ama ben zaten şeker kokusu normaldede sevmem çiçekle karışıp rahatszlık vermedikçe..Şeker kokusunu aşırı sıkan bayanlarıda anlamak güç yürüyen jelibon gibi oluyorlar

saol cnm :)sen neler aldn k8den

Ben hawaiian nemlendirici jel ile arka kapaktaki light blue-black göz kalemini aldım bu ay pek birşey almadım tatlım ama ikisine de bayıldım nemlendirici jel harika duştan sonra kullanılıyo kokusu çok hoş göz kalemininde yeşilini begendim hoş değişik bi renk:)

Son düzenleme:

Size göre öyle olabilir düşüncenize saygım var zaten insanların zevkleri tartışılmaz bu önce kendine sonra karşındakine insana duyduğun saygıdandır. Ama bu sözünüze cevap verme ihtiyacı duydum alaycı bir dille insanların tercihlerini yargılayamazsınız kimsenin böyle bir hakka sahip olduğunu düşünmüyorum...Düşüncelerinizi paylaşırken alaycı olmamanızı önerim tabiki bu sizin takdiriniz karışamam elbette ama bu söz pekte hoş değil.... ''Şeker kokusunu aşırı sıkan bayanlarıda anlamak güç yürüyen jelibon gibi oluyorlar .....''

kızlar su bazlı nemlendirici arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım Avon ürünü değil ama dermatoloğum verdiği bir krem vardı.Karma ve özellikle yağlı bir cilde sahipsen su bazlı excipial nemlendiriciyi kullanabilirsin bütün eczanelerde bulabilirsin fiyatıda gayet uygun...

hmm gule gule kullan cnm .. kargo ucretı odememk ıcın 50yı aşmak lazm :):) ben oyuzden doldrdm lısteyı

HTML:

Kajalstick gözkalemi(purple), colortrend gözkelmi(green),diğeri de m.ö kalme annemin avon gözkalemlerinden biri yeşil rengi harika, kajalstick gözkalemi(deep turquoise),kajalstick gözkalemi(dark bronze), kajalstick gözkalemi(silver)

Glimmerstick Black likit eyeliner ve glimmerstick twilight sparkle gözkalemi(hafif simli)

Glimmerstick gözkalemi(Saturn Grey'di yaqnlış hatırlamıyorsam) diğeri de Glimmerstick Gözkalemi[(Black)Bi damlacık kalmış kullana kullana]

Kızlar bu foto yükleyip yazı yazma işi biraz uğraştırıcı devamı gelicek ben yemek yemeye gidiyorum

ColorTrend Kiss&Go ruj (Sequin) açık bir renk, normal dudak renginden çok az daha koyu diyebilirim

(Rich berry) KOYU Bir renk mora yakın diyeblirim

(Ametyst) pembe rengi bir ruj

(vİNO diSCO) koyu kırrmızı renginde bir ruj bordomsu

ColorTrend Kiss&Go serisi.. İçlerinden en sevdiğim vino disco ztn diğerlerini annem almış kullanayım diye bi tek pembe rengini pek kullanmıyorum o da ben pembe rngini pek sevmyorm diye

Avon mineral içeren ruj-cyrstal coral(pek beğenmiyorum yine pembemsi çünkü

Colortrend kalpli ruj-be mine( Doğal renginde)

avonun eski rujlarından annem bitiyo diye bana vermişti ama rengi harikaaaa copper isimli bi renk colortrend serisindenmiş o da ama kaç yılı bilmiyorum yine de kullanıyorum harika rengi ve sürümü çok kolay çnkü

Bu da bi arkdşmdan aldığm ve hiç sürmediğim bi parlatıcı pink spice colortrend serisinden rengi çok açık çnkü

Ruj ve dudak parlatıcı-perfect pink tek kelimeyle harika, spectralash 3aşamalı maskara, gözkalemi açacağı, gri likitler, ve colortrend maskara

Outspoken edt+sprey el kremi de vardı ama o yurtta süper kokuyor yalnız el kremi parfümlerden daha güzel kokuyor sanıorım ve diğer kullanamadığım içi deodorant far away ve treselle

AT saç köpüğü olarak kullanıyodum ben ne işe yaradığını pek bilmyorum, elektriklenmeyi önleyen durulanmayan saç bakım kremi, kırık onarıcı serum

Ungaro bayan çok güzel kokuyor kıyamıyorum resmen kullanmaya incandessence edp vee women of earth niye kalktı bu yaa azıcık kaldı ikinci şişesi de btyo kıyamıyorum ona da

Fransız leylağı kokulu banyo köpüğü, bronzlaştırıcı krem kokusu çok güzel hindistan cevizli sanırım

Little black dress edp 30ml, little black dress dp 30ml,incandessence edp 30ml

Yeşil çaylı sanırım ayak kremi, topuk yumuşatıcı ayak kremi, dereinlemesine nemlendirici ayak kremi

Son düzenleme:

Yüzüğün adı Felicia ...

2.parfümün adı Diamond edp hatırlayamamıştım...Arkadaşlar makyaj malzemeleri hakkında renk ve kullanışlılığı açısından biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz memnun oluruz...Almak isteyenler için..

Farların resmini çekeyim ayrıntılı bilgi vereceğim...Transparan fondüten hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:

Reese Witherspoon'la sık sık ağlamak değil kahkaha atmak şekerim millet burdan yanlış anlamasın olumsuz bi yönü yok parfümün

Adını hatırlayamadığın parfümün ismi de Diamond edp yardımcı olayım dedim öğrenmek isteyen arkadaşlar için.

Son ruju da çok güzel anlatmışsın bende de eski şeklinden var ama renk aynı süremiyorum sevmiyorum çnkü aynı dediğin gibi bşy beyazımsı pembe
Paylaşımın için teşekkürler..

Son düzenleme:

Avon Active gül kokulu roll-on, Celebre roll-on kokusu gayet hoş,On Duty nerden çıkmış bilmiom.d o da avonun gayet hoş bi kokusu var şu sıralar kullanmıyorum geçen senelerde kullanıyodum bunlara hangi döneme ait bilmiyorum ama roll-on lara fln bşy olmuyo demek ki, Skin so soft&smooth tüylerin görünümünü azaltmaya yardımcı ve terlemeye karşı roll-on kokusu baştan kötü gibi ama snra sonra güzel neye benzediğini tam anlatamıcam şu an denemeye başladım birini yeni almıştm ztn işe yarar gibi görünüyor sürekli kullanmaktayım umarım pişman etmez, pro sport roll-on erkek, full-speed roll-on erkek, urban edge roll-on erkek

Makyaj paleti iki rujun da kokusu harikaaa

Super Magnify maskara satmayı düşünüyorum alıcısı çıkarsa çünkü ben yanındaki supercurlacious maskarayı merak ediyorum yani kirpiklere kıvrım veren, 3ü bir arada ruj kalem parlatıcı-berry rengi güzele benziyor ama henüz açmayı düşünmüyorum birsürü rujum varr

AT 3 yıllık yıpranmış saç bakım onarıcı henüz kullanmadı annemin, çatlak görünümünü düzgünleştirici krem ben küçük bşy bekliyodum ama baya büyükmüş ne yazık ki pek bşy göremedim gerçi hemen geçirmesi de beklenemez ama düzenli kullanırken pek sonuç göremeyince sıkıldım bıraktım kullanmayı duruyo öyle, Naturals tüm saç tipleri için mango&ginger şampuan ve saç kremi 750ml

Hawaiian shores vücut spreyi çok güzel bi koku tam denizden kokular getiriyor sanki ferahlatıcı ve tam bi yaz parfümü şimdiki favorim, little black dress vücut spreyi artık bir klasik haline geldi kokusu süperr, up to you deodorant şunun kokusunda bi türlü karar veremiyorum bi iyi geliyor kokusu bi kötü ama erkek olsam tercih etmezdim bi arkadaş çıra gibi kokuyor tabiri kullanmıştı parfüm için koklamıştım öyle mi diye hakikaten de öyle, full-speed deodorant en güzel erkek parfümlerinden biri

Senses Lagoon duş jeli 500ml, Reflection duş jeli 500ml

AT katlanabilir aynalı tarak, at saç açıcı tarak, at delikli saç tarağı, yuvarlak saç tarağı tarakların hepsi kullanışlı arkadaşlar tavsiye ederim

K-8 temsilci hediyesi banyo seti

Eklentiler

• $Görüntü0861.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 151
  • $Görüntü0865.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
bence çok kötü canım ama beyenmezsen iade edersin yada beyenen birine hediye edersin

teşekkür ederim cevabın için canım:) iade edemem ben temsilci değilim sipariş verdiğim kadın ise baya bir cadı asla şikayet bile edemezsin...yeni bir oda spreyim daha oldu öyleyse :)kısmet...

teşekkür ederim cevabın için canım:) iade edemem ben temsilci değilim sipariş verdiğim kadın ise baya bir cadı asla şikayet bile edemezsin...yeni bir oda spreyim daha oldu öyleyse :)kısmet...

Şekerim sen de iade etmek istiyorum dersin bir müşteri olarak haklarımı biliyorum müşteri memnunuiyeti denen bşy var dersin veyahut da bunu değiştirmezsen ben de senden birdaha ürün almam dersin bir temsilci olarak bunu söylüyorum bak bnm de müşteri olduğum zmnlar oldu farklı farklı kişilerden de aldım ama yani sorunsuz değiştiriyodum veya iade ettiriyodum sonuçta keyfi bşy değil bu onu iade eder sen de karpuzlusu var bak mesela onu söylersin o daha güzel kokuyo bu şeklde de sorun olmaz dye düşnüüyorum yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…