bunlarda benim avonlarım arkadaşlar.
Extralasting makyaj temizleyici , nedense gözlerini aşırı yaktı.
Canlandırıcı fondöten , tek kelimeyle berbat bi fondöten kapatıcılığı neredeyse hiç yok renginide yanlış seçmişim yüzümü kirli gibi gösteriyor.
Rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten , kuru ciltler için olmasına rağmen yağlı cildimde çok iyi kapatıcılık sağlıyor sürmeden dışarı asla çıkmam.
Far away parfum , kalıcı olduğu için aldım kokusunu çok sevdim ama sevgilim hacı misi gibi kokuyor dediği günden beri bir köşede bekliyor :)
Simply because parfum , kokusunu çok beğendim ama kalıcı değil.
Clear skin akneye meyilli ciltler için siyah noktaların görünümünü düzgünleştiren derinlemesine temizleyici maske , işe yaradığı söylenemez ama uyguladıktan sonra cildime parlaklık veriyor bu yüzden çok seviyorum.
Advance techniques kuru ve yıpranmış saçlar için kırık uç onarıcı losyon , saçlarım zaten üst üste boyamamdan dolayı çok kötü bir haldeydi bide her gün düşleştiriyorum halini düşünün ama bu losyon mucizeler yarattı düzenli kullandım ve 1 hafta sacımı düzleştirmedim kırıktan eser yoktuu. tabi düzleştirince yine aynısı oldu. saçını düzleştirmeyenler için şiddetle tavsiye ediyorum işe yarıyor.
Soft musk parıltılı vücüt pudrası , sıradan bir ürün artısı yok benim için.
True colour allık rengi earthen rose , pek beğenmedim fırçayı değdirdiğim yere yapışıp kaldı sanki dağılmıyor.
Pata krem fondöten kapatıcılığı çok iyi beğeniyorum.
Glazewear dudak parlatıcısı rengi sundance , fena degil ara sıra kullanıyorum.
Extralasting uzun süre kalıcı ruj rengi mauve ıce , diğer rujlara oranla kalıcı rengide çok güzel ben beğendim.
Color trend dudak parlatıcı rengi startup pink , tadını çok seviyorum :)
Glazewear ruj rengi red karat , parıltıları falan var çok seviyorum bu ruju :)
Color trend ruj rengi vinco disco , katalogda güzel duruyordu ama rengini pek sevmedim kalıcılığıda 0 zaten.
Color trend ruj rengi rich berry , bunun rengide katalogda çok güzel duruyordu ama kahverengi mor gibi değişik bişey cıktı berbat.
Extralasting maskara , çok ama çok seviyorum herşeyiyle süper tam kirpiklerime göre :)
Spectra lash maskara , katalogda çok havalı duruyordu aldım o kadar para verdim bir de kirpikeleri biribirine yapıştırıyor dolgunlukla alakası yok berbat bişey.
Color trend göz kalemi rengi purple , beğenerek kullanıyorum.
Color trend göz kalemi rengi black , kullandığım süre içinde hiç akmadı bu yüzden çok memnunum.
ve son olarak fondöten fırçası sıradan fırça işte :)