- 6 Mart 2011
- 135
- 1
bu pudradan arıyorum aMa yok katalogundada bulamıyorum :44:
aynen bende aarıyorum bundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu pudradan arıyorum aMa yok katalogundada bulamıyorum :44:
Vücut Spreyleri (çilekli olan berbat kokuyo, onu iade edicem, ama diğerleri güzel kokular)
canım bunların vişnelisi olan güzel mi kokusu nasıl
bende almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz
canım sende bana şu likit görünümü veren göz kalemini eline çizip çekebilir misin merak ediyorum da ıslaklık veriyor mu kalemin ucu nasıl normal göz kalemleri gibi mi kalemde dahil çekip yükleyebilir misin:26:
ucu normal göz kalemi gibi, ilk sürüldüğünde hafif bi ıslaklık veriyo, ben siyahını aldım ama k9dan grisini de alıcam, beğendim çünkü kalemi ve verdiği görüntüyü
avonun güneş koruyucu kremlerini kullanan varmı memnunmusunuz
birde avon care kremlerimi yoksa avonun skin so soft kremlerimi güzel
sipariş vericemde kararsız kaldım yardım :)
eternal magic nasıl arkdslrr ya ben bu ay sprs ettm çok mrk edıorm
Canım ben geçen aylarda çanta boyundan almıştım hiç beğenmedm iğrenç bi parfüm bulaşık deterjani gibi kokuyo tabi bu benim düşüncem belli beğenen arkadaşlar vardır sende belki beğenirsin canım
hmm katalogda oryantal çiçeksi koku yazıyodu bende bu tarz kokuları sevıyorm .. incandessence mi alsaydım ya bunu merk edıodm surprz olucak artık..
Bende kokulu sayfası vardı ona göre almıştım ama begenmedim ayy canım keşke ondan alsaydın harika bi parfüm ınsandessence belki onuda beğenirsin canım
ve geldi eternal magic.. evet insandessence guzeldi ama eternal magic belkı daha ıyıdr dyp aldm :) ama kşke onu alsaydm neyse buda fena sayılmaz.. aslnda benm avonda en begendgm koku little white dress bayılıyorm ona..birde slip into guzel... ama en cok little white dress..
Güle güle kullan canım evet bende seviyorum o parfümleri çok güzeller :)
avonun güneş koruyucu kremlerini kullanan varmı memnunmusunuz
birde avon care kremlerimi yoksa avonun skin so soft kremlerimi güzel
sipariş vericemde kararsız kaldım yardım :)