AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

birde solutions perfect tone gece gündüz kremini ve krem temizleyici sipariş vericem 9. katologtan kullanan menun kalan varmı

avon fondötenleri sivilceleri gizlemek için pek yeterli degiller canım ama pata kremi deneyebilirsin kapatıcılığı en iyi olan o diyebilirim.

avon fondötenleri sivilceleri gizlemek için pek yeterli degiller canım ama pata kremi deneyebilirsin kapatıcılığı en iyi olan o diyebilirim.

tesekkürler canım bıde onu deneyelım cıldım yaglı oldugu için sıcaktan yuzum terlıyo akıp gıdıyor malesef

Arkadaşlar avona 8. Katalogda başladım
ilk kez sipariş verdim ve k8 başlangıç paketi diye birşey var faturamda ama kolilerden öyle bişey çıkmadı bilgisi olan varmı bu konuda bu paket neyin nesi ve pakette ne var

cnm başlangıç paketin verdikleri rozet temsilci kitapçığı bilmem ne fln oluyo onlr sanırım bi de ilk sipariş paketi yazar her ilk siparişinde o da avonun ücretsiz gönderdiği katalog ve numune fln çıkıyo içinden bi de temsilci fiyatlarını gösteren bi broşür umarım anlatblmşmdr

teşekkür ederim anladım bende paket diyince bişey sandım

Cnm baştan 2. rujun rengi raisin wine mı yoksa başka bi renk mi çok tatlı duruyo da renk alıntı yapmadım sayfayı kasmayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…