bana kapatıcı özeligi olan fondaten tavsiyesi olan varmı suan cilt tonuyla uygun likit fondatenı kullanıyorum yagsız hafıf cıldımı yumusacık yapıyor cok guzel ama benım sıvılcelerı cıllerı kapatmıyorcolor trend sıkıştırılmış pudrayıda kullanıyorum cok memnunum tozak tozak kalmıyor yuzumde
avon fondötenleri sivilceleri gizlemek için pek yeterli degiller canım ama pata kremi deneyebilirsin kapatıcılığı en iyi olan o diyebilirim.
Arkadaşlar avona 8. Katalogda başladım
ilk kez sipariş verdim ve k8 başlangıç paketi diye birşey var faturamda ama kolilerden öyle bişey çıkmadı bilgisi olan varmı bu konuda bu paket neyin nesi ve pakette ne var
Bu sayfayı yeni gördüm...Müsait bir zamanda bende aldıklarımın resmini çeker eklerim...
cnm başlangıç paketin verdikleri rozet temsilci kitapçığı bilmem ne fln oluyo onlr sanırım bi de ilk sipariş paketi yazar her ilk siparişinde o da avonun ücretsiz gönderdiği katalog ve numune fln çıkıyo içinden bi de temsilci fiyatlarını gösteren bi broşür umarım anlatblmşmdr
teşekkür ederim anladım bende paket diyince bişey sandım
Cnm baştan 2. rujun rengi raisin wine mı yoksa başka bi renk mi çok tatlı duruyo da renk alıntı yapmadım sayfayı kasmayım diye
raisin wine sanırım cnm çekmiştim geçen akşam şimdi hangisi unuttum