- 14 Temmuz 2011
- 1.833
- 0
bn menekselısını aldm fenaa dgl.
Ben de çilek kokusunu fln severim de arkdşların yorumlarına bakaraktan hiç bulaşmadım çok farklı ağır bi koku diyolr karpuzlusu da kokulu sayfada vardı çok hoş kokuyodu ordan biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn menekselısını aldm fenaa dgl.
teşekkür ederim cevabın için canım:) iade edemem ben temsilci değilim sipariş verdiğim kadın ise baya bir cadı asla şikayet bile edemezsin...yeni bir oda spreyim daha oldu öyleyse :)kısmet...
Şekerim sen de iade etmek istiyorum dersin bir müşteri olarak haklarımı biliyorum müşteri memnunuiyeti denen bşy var dersin veyahut da bunu değiştirmezsen ben de senden birdaha ürün almam dersin bir temsilci olarak bunu söylüyorum bak bnm de müşteri olduğum zmnlar oldu farklı farklı kişilerden de aldım ama yani sorunsuz değiştiriyodum veya iade ettiriyodum sonuçta keyfi bşy değil bu onu iade eder sen de karpuzlusu var bak mesela onu söylersin o daha güzel kokuyo bu şeklde de sorun olmaz dye düşnüüyorum yine de sen bilirsin.
:) söyledim bir ağız burun büzüşü vardı aman gelmeden bir şey yapamam gelince de şöyle böyle filan ben siparişi verdim şimdi daha pek bir şey yapamayız gibi cümlelerle o kadar kastı ki boş verdim ben de bir daha ondan almamayı düşünüyorum zaten...
boşver alma ondan canım sanki müşteri olan sen değilsin birde dudak büzmüş. spreyide beyenmezsen birine verirsin ztn 6liralık birsey icin o da müşteri kaybetmiş olur
:) söyledim bir ağız burun büzüşü vardı aman gelmeden bir şey yapamam gelince de şöyle böyle filan ben siparişi verdim şimdi daha pek bir şey yapamayız gibi cümlelerle o kadar kastı ki boş verdim ben de bir daha ondan almamayı düşünüyorum zaten...
Eki Görüntüle 231881
Ultra rich impact lipstick Charged cherry, reaaly rosy(kızlar pembe göründüğüne bakmayın açınca ikisi de kırmızıydı rujların baya baya gayet güzel sürülüyolar bu renklerden alan pişman olmaz bnce)
Eki Görüntüle 231882
Makyaj paleti ve Nancy bracelets(o kdr da beğenerek almıştım büyük geldiler kimse almazsa bn de koluma kdr takçam
Eki Görüntüle 231884
Like that
Eki Görüntüle 231883
Eki Görüntüle 231885
Eki Görüntüle 231877
Lavanta kokulu banyo köpüğü 1lt, Orkide kokulu banyo köpüğü 1lt, Çilek kokulu banyo köpüğü 1 lt
Eki Görüntüle 231878
Badem çiçeği kokulu banyo köpüğü 500ml.(merak ederek aldım daha kullanmadım), Şu an kullanmakta olduğum gül kokulu banyo köpüğü1lt.(gayet hoş bi kokusu var gül kokusunu sevdiğimden aldırmıştım anneme)
Eki Görüntüle 231879
Glazewear dudak parlatıcıları iced pink, clear ve sundance
Eki Görüntüle 231876
Up to You Him 75 ml. bi karar veremedim kokusuna güzel mi kötü mü diye, Perceive for him 100ml. kokusu harika bayan kokusunun biraz serti
cnm nancy bıleklıklerın ayarı yokmu kendı bılegımıze gore ...bnde cok begndm onlrı
Maalesef cnm bn ayarlayamadım yoktu
Kızlar sitedeki en son yaz paketine baktınız mı ? wısh of love, full speed var makyaj temizleyici ve ekstra lastıng fondöten ? sizce nasıl ? tavsiye eder misiniz ?
Kızlar sitedeki en son yaz paketine baktınız mı ? wısh of love, full speed var makyaj temizleyici ve ekstra lastıng fondöten ? sizce nasıl ? tavsiye eder misiniz ?