AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

teşekkür ederim cevabın için canım:) iade edemem ben temsilci değilim sipariş verdiğim kadın ise baya bir cadı asla şikayet bile edemezsin...yeni bir oda spreyim daha oldu öyleyse :)kısmet...

olur yani bir şekilde değerlendirirsin:) ama belkide beyenirsin belli olmaz herkesinzevki farklı

$26072011635.jpg
Ultra rich impact lipstick Charged cherry, reaaly rosy(kızlar pembe göründüğüne bakmayın açınca ikisi de kırmızıydı rujların baya baya gayet güzel sürülüyolar bu renklerden alan pişman olmaz bnce)
$26072011636.jpg
Makyaj paleti ve Nancy bracelets(o kdr da beğenerek almıştım büyük geldiler:KK14: kimse almazsa bn de koluma kdr takçam:KK37:
$26072011639.jpg
Like that:KK69:
$26072011638.jpg
$26072011640.jpg
$26072011631.jpg
Lavanta kokulu banyo köpüğü 1lt, Orkide kokulu banyo köpüğü 1lt, Çilek kokulu banyo köpüğü 1 lt
$26072011632.jpg
Badem çiçeği kokulu banyo köpüğü 500ml.(merak ederek aldım daha kullanmadım), Şu an kullanmakta olduğum gül kokulu banyo köpüğü1lt.(gayet hoş bi kokusu var gül kokusunu sevdiğimden aldırmıştım anneme)
$26072011633.jpg
Glazewear dudak parlatıcıları iced pink, clear ve sundance
$26072011630.jpg

Up to You Him 75 ml. bi karar veremedim kokusuna güzel mi kötü mü diye:KK53:, Perceive for him 100ml. kokusu harika bayan kokusunun biraz serti:KK37:

Eklentiler

• $26072011634.jpg
    $26072011634.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
$26072011641.jpg
True Color Allık- russet rengi çok tatlı fırçası da var ama kullanmıyorum o tarz şeyler.
$26072011642.jpg Allık Fırçası $26072011643.jpg
$26072011644.jpg
Kajalstick çift tarflı gözkalemi Navy kısmı gayet hoş bir renk kendim kullanmaya saklıycm snrm o kdr çok renk gözkalemim var ki onlar bitsin önce
$26072011645.jpg
Black kısmı
$26072011646.jpg
Vee Secret Fantasy 30ml. ve şirin şişesi&anahtarlığı:KK69: Bence kokusu çok tatlı yani güzel ama aynı zamanda beğenmeyen kısım da var tabi bu parfümü tercih meselesi:KK61:
$26072011647.jpg
Pur Blanca 50ml evde resmen Pur Blanca kaynıycak ilerleyen gnülerde de olucak çnkü ama sanki Pur blanca blossom daha güzel kokuyodu katalogtan koklamıştım da bilemedim şmdi ama bu da güzel
$26072011648.jpg
Windscape edt 50 ml. kokusu fena değil ama kullanmıyorum Jet femme edt 50ml. bana göre ağır bi koku ama kötü kokmuyor.
$26072011649.jpg
Wish of Love 50 ml. şekerli bi koku ben wish of hapiiness ı daha çok seviyorum wish of love ın fanatikleri daha çok olmasına rağmen. Incandessence 50 ml. edp süper kokuyor ztn bilenler bilir.(yanlış oldu aslında ev pur blanca yerine incandessence ve little black dress kaynıyoo:KK52: ve eternal magic edt 50ml

Şekerim sen de iade etmek istiyorum dersin bir müşteri olarak haklarımı biliyorum müşteri memnunuiyeti denen bşy var dersin veyahut da bunu değiştirmezsen ben de senden birdaha ürün almam dersin bir temsilci olarak bunu söylüyorum bak bnm de müşteri olduğum zmnlar oldu farklı farklı kişilerden de aldım ama yani sorunsuz değiştiriyodum veya iade ettiriyodum sonuçta keyfi bşy değil bu onu iade eder sen de karpuzlusu var bak mesela onu söylersin o daha güzel kokuyo bu şeklde de sorun olmaz dye düşnüüyorum yine de sen bilirsin.

:) söyledim bir ağız burun büzüşü vardı aman gelmeden bir şey yapamam gelince de şöyle böyle filan ben siparişi verdim şimdi daha pek bir şey yapamayız gibi cümlelerle o kadar kastı ki boş verdim ben de bir daha ondan almamayı düşünüyorum zaten...

:) söyledim bir ağız burun büzüşü vardı aman gelmeden bir şey yapamam gelince de şöyle böyle filan ben siparişi verdim şimdi daha pek bir şey yapamayız gibi cümlelerle o kadar kastı ki boş verdim ben de bir daha ondan almamayı düşünüyorum zaten...

boşver alma ondan canım sanki müşteri olan sen değilsin birde dudak büzmüş. spreyide beyenmezsen birine verirsin ztn 6liralık birsey icin o da müşteri kaybetmiş olur

Amaan boşver sn bşy kaybetmezsin o müşterisini kaybetmiş olur boşver:KK64:

arkadaşlar bu indirim broşründe 4 tane ucu olan kolye seti var ya ondan alanınız varsa çekip resmini koyabilir mi almayı düşünüyorumda

kızlar ben ürünler hakkında fikrinizi almak için yazıyorum diğer başlıktan yanıt alamadım..belki buradan takip eden biri cevap verebilir bana...:26::26::26:

panoramadan avon clearskin soyulabilen maske alan oldu mu? kullandınız mı?nasıl bi fark yarattımı cildinizde? :44::44::44:maske görünce dayanamıyorum almadan önce size de sorayım dedim kullanan olduysa yorumlarınızı yazabilir misiniz?

kızlar bi de yine panoramada satışa çıkan yeni nar özlü yüz kremi,göz çevresi bakım,scrub 3 lü set alan kullanan olduysa yorumlarınızı paylaşabilirmisiniz?
kızlar bu ürünlerden alan kullanan oldu mu????bi de indirim broşüründeki planet spa saç maskesinden ??? :26::26::26:

yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :82::82::82::81::81::81:

$DSCI0165.JPG
bunlarda benim avonlarım arkadaşlar.
Extralasting makyaj temizleyici , nedense gözlerini aşırı yaktı.
Canlandırıcı fondöten , tek kelimeyle berbat bi fondöten kapatıcılığı neredeyse hiç yok renginide yanlış seçmişim yüzümü kirli gibi gösteriyor.
Rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten , kuru ciltler için olmasına rağmen yağlı cildimde çok iyi kapatıcılık sağlıyor sürmeden dışarı asla çıkmam.
Far away parfum , kalıcı olduğu için aldım kokusunu çok sevdim ama sevgilim hacı misi gibi kokuyor dediği günden beri bir köşede bekliyor :)
Simply because parfum , kokusunu çok beğendim ama kalıcı değil.
Clear skin akneye meyilli ciltler için siyah noktaların görünümünü düzgünleştiren derinlemesine temizleyici maske , işe yaradığı söylenemez ama uyguladıktan sonra cildime parlaklık veriyor bu yüzden çok seviyorum.
Advance techniques kuru ve yıpranmış saçlar için kırık uç onarıcı losyon , saçlarım zaten üst üste boyamamdan dolayı çok kötü bir haldeydi bide her gün düşleştiriyorum halini düşünün ama bu losyon mucizeler yarattı düzenli kullandım ve 1 hafta sacımı düzleştirmedim kırıktan eser yoktuu. tabi düzleştirince yine aynısı oldu. saçını düzleştirmeyenler için şiddetle tavsiye ediyorum işe yarıyor.
Soft musk parıltılı vücüt pudrası , sıradan bir ürün artısı yok benim için.
True colour allık rengi earthen rose , pek beğenmedim fırçayı değdirdiğim yere yapışıp kaldı sanki dağılmıyor.
Pata krem fondöten kapatıcılığı çok iyi beğeniyorum.
Glazewear dudak parlatıcısı rengi sundance , fena degil ara sıra kullanıyorum.
Extralasting uzun süre kalıcı ruj rengi mauve ıce , diğer rujlara oranla kalıcı rengide çok güzel ben beğendim.
Color trend dudak parlatıcı rengi startup pink , tadını çok seviyorum :)
Glazewear ruj rengi red karat , parıltıları falan var çok seviyorum bu ruju :)
Color trend ruj rengi vinco disco , katalogda güzel duruyordu ama rengini pek sevmedim kalıcılığıda 0 zaten.
Color trend ruj rengi rich berry , bunun rengide katalogda çok güzel duruyordu ama kahverengi mor gibi değişik bişey cıktı berbat.
Extralasting maskara , çok ama çok seviyorum herşeyiyle süper tam kirpiklerime göre :)
Spectra lash maskara , katalogda çok havalı duruyordu aldım o kadar para verdim bir de kirpikeleri biribirine yapıştırıyor dolgunlukla alakası yok berbat bişey.
Color trend göz kalemi rengi purple , beğenerek kullanıyorum.
Color trend göz kalemi rengi black , kullandığım süre içinde hiç akmadı bu yüzden çok memnunum.
ve son olarak fondöten fırçası sıradan fırça işte :)

Eki Görüntüle 231881
Ultra rich impact lipstick Charged cherry, reaaly rosy(kızlar pembe göründüğüne bakmayın açınca ikisi de kırmızıydı rujların baya baya gayet güzel sürülüyolar bu renklerden alan pişman olmaz bnce)
Eki Görüntüle 231882
Makyaj paleti ve Nancy bracelets(o kdr da beğenerek almıştım büyük geldiler:KK14: kimse almazsa bn de koluma kdr takçam:KK37:
Eki Görüntüle 231884
Like that:KK69:
Eki Görüntüle 231883
Eki Görüntüle 231885
Eki Görüntüle 231877
Lavanta kokulu banyo köpüğü 1lt, Orkide kokulu banyo köpüğü 1lt, Çilek kokulu banyo köpüğü 1 lt
Eki Görüntüle 231878
Badem çiçeği kokulu banyo köpüğü 500ml.(merak ederek aldım daha kullanmadım), Şu an kullanmakta olduğum gül kokulu banyo köpüğü1lt.(gayet hoş bi kokusu var gül kokusunu sevdiğimden aldırmıştım anneme)
Eki Görüntüle 231879
Glazewear dudak parlatıcıları iced pink, clear ve sundance
Eki Görüntüle 231876

Up to You Him 75 ml. bi karar veremedim kokusuna güzel mi kötü mü diye:KK53:, Perceive for him 100ml. kokusu harika bayan kokusunun biraz serti:KK37:

cnm nancy bıleklıklerın ayarı yokmu kendı bılegımıze gore ...bnde cok begndm onlrı

Kızlar sitedeki en son yaz paketine baktınız mı ? wısh of love, full speed var makyaj temizleyici ve ekstra lastıng fondöten ? sizce nasıl ? tavsiye eder misiniz ?

Kızlar sitedeki en son yaz paketine baktınız mı ? wısh of love, full speed var makyaj temizleyici ve ekstra lastıng fondöten ? sizce nasıl ? tavsiye eder misiniz ?

Wish of lowe çok güzel bi PARFÜM yaz için ideal tatlı bi kokusu var full speed tek kelime ile süper geçen aylarda kardeşime almıştım cezbedici bi parfüm canım tavsiye ederim diğerlernı kullanmadım malesef

wish of love böyle daha cok teen kızlara yakısıyor sanki ..yaş 20den sora pek gıtmıyor gibi glıyor bana ..çok ucucu ve koku olark bgenmıyorm pek meyvelı oldgu ıcın:)ama fena dgl

Wish of Love tatlı bi koku daha çok genç kızlara hitap ediyo gidiyo yani full speed de hwa arkdşın dediği gibi cezbedici bi koku erkeklerin terch ettiği sık kullandığı bi parfüm. Makyaj temizleyici de birkaç arkdş forumda gözlerini yaktığını söyledi ama kullanmadım bilmiyorum extralasting fondöten i de kullanmadım hiç ama snrm extralasting ve anew fondöten tutuluyor genlde bn extralasting ürünlerini beğenyorum fondöteni bilmiyorm yalnz

bana kapatıcı özeligi olan fondaten tavsiyesi olan varmı suan cilt tonuyla uygun likit fondatenı kullanıyorum yagsız hafıf cıldımı yumusacık yapıyor cok guzel ama benım sıvılcelerı cıllerı kapatmıyor:KK59: color trend sıkıştırılmış pudrayıda kullanıyorum cok memnunum tozak tozak kalmıyor yuzumde:KK16:

X