AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

arkadaşlar ben corsage çantadan almak istiyorum gül şeklinde olan yani sizce nasıl alan varmı acaba

Ben geçen aylarda panaromadan almıştım canım çok güzel şık bi çanta tavsiye ederim tatlım

canım zahmet olmazsa çantayı detaylıca bi çekip resmini koyabilir misin? iyice göreyim de ona göre karar vericem bi dahaki ay alsam mı almasam mı diye

bu arada bunlar da benim K8 siparişlerimmm

Solutions Complete Balance Gece Kremi ve Köpük Temizleyici

Vücut Spreyleri (çilekli olan berbat kokuyo, onu iade edicem, ama diğerleri güzel kokular)

Suya Dayanıklı Güneş Yüz Kremi & Güneşsiz Bronzlaştırıcı Losyon

Peer off - Soyulan yüz Maskesi (panoramadan), Pore Penetrating Sıkılaştırıcı Tonik & Aile Boyu Krem

Total Curling Maskara , Likit Eyeliner Görünümlü Göz Kalemi (panoramadan), Sparkling Peach & Iced Coffee ruj numuneleri

24K 4lü Göz Farı - Golden Splendour

Moisture Seduction Ruj - Rose Ribbons & Mocha Plum , Fondoten Numuneleri

Hollywood Starlet Duş Jeli & Ice Sheers - Refreshing Edt

canım sende bana şu likit görünümü veren göz kalemini eline çizip çekebilir misin merak ediyorum da ıslaklık veriyor mu kalemin ucu nasıl normal göz kalemleri gibi mi kalemde dahil çekip yükleyebilir misin:26:

kızlar k8 panaromadan color trend cocoa dreams dörtlü göz farından alanınız var mi varsa renklerini merak ediyorum çekip koyabilir misiniz

canım sen o likit görünüm veren göz kaleminin hangi rengini aldı ben koyu gri olanını almayı düşünüyorum da açık gri olmasından korkuyorum siyaha yakın gri gibi duruyo ama karar veremedim siyah mi koyu gri mi alsam her iki renkten de alan varsa net çekip koyabilir mi acaba özellikle koyu gri rengini merak ediyorum yorumlarınzı ve fotolarnzı bekliyorum canlarm

avon ürünlerinden genel olarak memnunum... şayet fazla bir bütçeniz yoksa kullanabileceğiniz en ekonomik ve iyi ürünlerden biri... hatta kokuları olarak jf women bu aralar favorim biraz escape biraz da issey miyake karışımı bir parfüm...gerçi fazla kalıcı değil ama kokusu hoş...

Bunlar da benden kızlar devamı gelicek bazıları eski ürünler görünümleri değişik sadece ne bulduysam çektim

Eklentiler

• $20072011508.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $20072011509.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $20072011510.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $20072011511.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 103
  • $20072011512.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $20072011513.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $20072011514.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $20072011515.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $20072011516.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $20072011517.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $20072011519.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $20072011520.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 85
ben denemıstım onu :) ındırıme fln gırerse almak ısterm...littlle white dress sugune kdr favorı kokum avonda..

Ben de genelde little black dress kullanırım denemediysen onu da denemelisin bence harika bi kokusu var evde onlardan stok var resmen. Bu arada Slip Into EDT alana sprey bedava k9'da 36tl temsilci fiyatıyla düşer o.:13:

Vücut Spreyleri (çilekli olan berbat kokuyo, onu iade edicem, ama diğerleri güzel kokular)

canım bunların vişnelisi olan güzel mi kokusu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…