AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

ucu normal göz kalemi gibi, ilk sürüldüğünde hafif bi ıslaklık veriyo, ben siyahını aldım ama k9dan grisini de alıcam, beğendim çünkü kalemi ve verdiği görüntüyü

Sağol canım bende grisini almayı düşünüyorum tam kararda veremedim nasıl rengi katalogdaki gibiyse çok güzel

avonun güneş koruyucu kremlerini kullanan varmı memnunmusunuz
birde avon care kremlerimi yoksa avonun skin so soft kremlerimi güzel
sipariş vericemde kararsız kaldım yardım :)

sevgili gdmt şeffaf fondüten nası bir işe yarıyor mu yoksa adı gibi etkisiz eleman mı?

Kalebodur diye banyoda çektim sanmayın balkon yani ... Sırasıyla(soldan sağa baştan ayağa eller havaya) parfimler reese whiterspoon laugh often (ööfff içim bayılıyor bunun adını yazariken anlamı riz vaytırspun ile sık sık ağlamak bu parfim çay demlersiniz bergamut kokar ya öyle işte aldığıma pişmanım ama çok geç..herkes çay demledim sanıyo insanoğlu bu yaşadıkça görüyo aklı başına geliyo

İkinci parfimimiz today tmorrow serisinden adını unuttum iyi mi hatırlayamadım.Bu da ezilmiş çimle ferah çiçek kokusu karışımı ilginç...

Üçüncü parfimimiz incandescence çiçek kokusu hafif çok feminen kadınsı ama klasik...gecelere birebir..

Dördüncü parfimimiz eternal magic egzotik bir koku biraz dikkat çekici ama ağır değil yine çiçek kokusu leopar kaplan çita türü giysilerle müthiş oluyor denedim inanın günlükte kullanılabilir..

Son parfimimz today tmorrow romantik voyage (bugün hergün yarın ölene dek romantik çapkınlar için) çok tatlı şekerli hafif insanı cıvıl cıvıl yapıyor..Yaz ve ilkbahar için birebir ..Kışın uçuk izlenimi verebilir.Yani aklı bi karış havada!..

Bu takımızın adı Aaliyah takı seti...Çok şeker kenarı minik incili hepsi akrilik melamin tabakın ham maddesi de akrilik miydi? yani taş değil yavrılar..yalınız zencirinin pirinç kaplaması boyun teriynen temas edip çabık çıktı..belirtiim..

zencirin bozulmasını görmekteyiz..

Bu yüksüğümüzün adını hatırlayamadım katalögğden bulunabilir yeni çıkanlardan.Alttaki koliye eskiden satılıyordu şimdi yerinde yeller esiyor çok sevmiştim o zamanler...

Bu likit ruşumuz angel colortrend serisinden rengi korkarsınız dudağınız beyazımsı penbe olur ya da nohut yersiniz bulaşığı kalır herkes size güler sanki balodaymıymışta bir siz kötü görünüyomuşçasına halbuki herkes kötü görünüyor ama ben dikkat etmiyorum adiler hemen kıs kıs gülerler..Dünyanın sonu gelir benim dudağımda nohut bulaşığı kalsa..işte öyle bi renk kendisi iki dudak b harfini telafuz ederse yapışıyor ve ayrılmıyor bi daha.. yıkayınca da yine mumumsu bi şey kalıyo bilemiyorum...

bu günlük bu kadar daha niler niler var dukkan açabilirim avon malzemelerimle o kadar yaaaniii!.

Son düzenleme:

Canım güneş kremlerin den kullanmadım kremlerin ikiside güzel ama ben skin soft un kokusunu beğenmiyorum avon care nin hem el hem vücut kremlerini kullandım çokta memnunum kokusunuda seviyorum

eternal magic nasıl arkdslrr ya ben bu ay sprs ettm çok mrk edıorm

Canım ben geçen aylarda çanta boyundan almıştım hiç beğenmedm iğrenç bi parfüm bulaşık deterjani gibi kokuyo tabi bu benim düşüncem belli beğenen arkadaşlar vardır sende belki beğenirsin canım

kokusu harika bir kere aldım ve bir daha bulamadım satış yapan varsa yardımcı olursa cok sevinirim... Kesinlikle bu parfümü tavsiye ederim yaz aylarında kullanılabilecek hafif bir koku nereye gitsem kokunuz harika adını söylermisiniz diye tepki almıştım...

hmm katalogda oryantal çiçeksi koku yazıyodu bende bu tarz kokuları sevıyorm .. incandessence mi alsaydım ya bunu merk edıodm surprz olucak artık..

hmm katalogda oryantal çiçeksi koku yazıyodu bende bu tarz kokuları sevıyorm .. incandessence mi alsaydım ya bunu merk edıodm surprz olucak artık..

Bende kokulu sayfası vardı ona göre almıştım ama begenmedim ayy canım keşke ondan alsaydın harika bi parfüm ınsandessence belki onuda beğenirsin canım

Bende kokulu sayfası vardı ona göre almıştım ama begenmedim ayy canım keşke ondan alsaydın harika bi parfüm ınsandessence belki onuda beğenirsin canım

ve geldi eternal magic.. evet insandessence guzeldi ama eternal magic belkı daha ıyıdr dyp aldm :) ama kşke onu alsaydm neyse buda fena sayılmaz.. aslnda benm avonda en begendgm koku little white dress bayılıyorm ona..birde slip into guzel... ama en cok little white dress..

Güle güle kullan canım evet bende seviyorum o parfümleri çok güzeller :)

kızlar önerebilceğiniz su bazlı nemlendiriciler varmı yardım lütfen

ben bunu kullanıyorum kıvamı çok güzel yağlı bir his bırakmıyor hafif bir yapısı var koruması da iyi memnunum tavsiye ederim

kızlar su bazlı nemlendirici arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…