acil yardım 7 de sonmu sipariş girişi
yarın 16.00 a kadar diye biliyorum canm
bende öyle biliyodum demin bi mesaj geldi cebime avondan sipariş girişi bugun 19a kadar uzatılmıştır die apar topar bende hemen siparişimi girdim 10 d. içersinde düşünmeden filan girdim hemen
Eki Görüntüle 146655
Arkadaslar, fotoğafda ki Morgan Saatin katalog fiyatını bilen var mı? Acil oğrenmem gerekli.
Canım kendi çevrende yokmu böle kişiler yada takım öncüne rica ettsen onun mutlaka vardır tamamlayamayan temscilleri. ben takım öncümden yardım istedim. o şekilde fincanları 12'ye tamamladım
bende öyle biliyodum demin bi mesaj geldi cebime avondan sipariş girişi bugun 19a kadar uzatılmıştır die apar topar bende hemen siparişimi girdim 10 d. içersinde düşünmeden filan girdim hemen
ayy kızlar valla bilmiyorum cebime avondan bi mesaj geldi 7de son bugun sipariş girişi die 10 d. vardı hemen apar topar girdim siparişlerimi şu an 19.30 yani siparişimi vereli yarım saat oldu ve faturalanmış çok şaşırdım ve birde baktı k3 filan girmemiş hala k2siparişi giriliyoo beni birisimi kandırdı accabaaa boşunamı verdim siparişş
kızlar anlamadımben şimdi fincanı nasıl 12ye tamamladınız?
ayy kızlar valla bilmiyorum cebime avondan bi mesaj geldi 7de son bugun sipariş girişi die 10 d. vardı hemen apar topar girdim siparişlerimi şu an 19.30 yani siparişimi vereli yarım saat oldu ve faturalanmış çok şaşırdım ve birde baktı k3 filan girmemiş hala k2siparişi giriliyoo beni birisimi kandırdı accabaaa boşunamı verdim siparişş
Sitede hala K2 gözüküyor nasıl iş buSenin k3 yazıyormu canım
slm kızlar bende yeni avon temsilcisi oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?