Kızlar ben daha yeniyim ya biri bana anlatabilirmi acaba ..ben yarın dörde kadar diye biliyorum..
Bizde öyle biliyoruz tatlım sen gene öğlende ver varsa siparişlerin. Yada garanti olsun mümkünse bu akşamdan ver öğlene doğru faturalanır belkide.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben daha yeniyim ya biri bana anlatabilirmi acaba ..ben yarın dörde kadar diye biliyorum..
kızlar ben 2.fincan takımını istiyorum o yüzden siparişi az olupta fincan takımını kazanamyan arkadaşlarla görüşebiliriz
inş bulursun canım birinibi arkadaş yardımcı olabilirm dedi ama hbr yokmu ?
Sağol canım ya, hiç hatırlamıyorum. Bana gelmemisti yeni geldi :) tamamen unutmusum, o zaman hak ettimde mi simdi geldi, yoksa avon mu hediye gönderdi bilmiyorum. Hangi kampanya oldugunu hatırlıyor musun?
kızlar o mesaj banada geldi 7ye kadar uzatılmıştır diye bende bi anlam veremedim vallaaaa![]()
kahve fincanı stoklarda kalmamş kızlar mart sonuna doğru kargolayackmşlar almaya hak kazananlara
kızlar o mesaj banada geldi 7ye kadar uzatılmıştır diye bende bi anlam veremedim vallaaaa![]()
canım bölgelerin kapanış günleri var biliyorsunuz bölgesinin kapanış günü bugn olanlara gönderildi msj yani takım öncülerin yararına bir durum eğer bu kampanya içinde hala sipariş vermediysenz bugn 7e kadar verdiğinzde takım öncünz aktiflik primini kazanacktı sizden eğer bugnde vermeyip yarın verirsenz kazanamayack
sağol cnm.. kalitesiz durmuyo ve renkleri de güzel diyosun yani.. koluma da asabilirim ama di mi??Cnm ella bag çantayı ablam aldı güzel yani sadece sapı biraz kısa değişik o kadar ama güzel
sağol cnm.. Kalitesiz durmuyo ve renkleri de güzel diyosun yani.. Koluma da asabilirim ama di mi??
kızlar kampanya yarın 19:00 a kadar uzatılmadı
takım öncülerinin aktiflik primini almaları için kampanya kapanış günler var her bölgenin
normalde son hafta her bölgenin kapanıo bazılarının pazartesi saat 16:00a kadar falan
bugn kapananlar 19:00a kadar uzatılmış o kadar
eğer k-2 uzatılırsa msjla tüm temsilcilere k-2 25 şubat saat 19:00a kadar uzatıldı msjı gelirdi okey canlarım
k3 yarın 19a mı uzatılmış kızlar kesin bilgisi olan var mı
bir de indirim broşüründeki füme renkli çanta nası bişi balloon bag diyen 12.90 tl olan
bir de ella bag nasıl 19.90 olan??