Çok mersi hatunlar :) Hemen tavsıye edeyım musterıme optum :)
Ultra Colorun mus bu arada red2000 Indırımde mart ayındada :)
cnm ptt ile gönderebilirsinKızlar aranızda bilgisi olan varsa söyleyebilirmi Mesela bikac ürün sparişi var anadolu yakasına göndericem kargo ile amma Bunu en az masrafla nasıl gönderirim ? müşterim fazla kargo masrafı cekmesin istiyorum korkmasın gözü ... ne tavsıye edersiniz.
merabalar bende avondayım. bilen varsa bişey sorucam daha önce açmıştım konuyu ama yanlış yere yazmışım galiba. ben takım öncüsüyüm.sipariş veremeyen temsilcilerime kendi siparişlerimi veriyorum bazen. bu ayda öle oldu 174 tl lik sipariş verdim temsilcime rimel hediye gelmiş. şimdi bu rimel banamı ait yoksa onamı. bilgi alamadım kimseden. birde ona aitse şunu anlamıyorum hem siparişi ben vericem hem bankaya 2 tl yatırcam hemde rimel onun olucak saçma diilmi...
şu k 2 bitsin artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ööögggggg geldi banaaaaa
zaten akbanka yatırıyorum ama her defasında 2 tl kesiyo. eskiden iş bankasında otomatik hesap açtırmıştım bu seferde yıllık ücret kestiler benden o yüzden akbanka geçtim. senden almıyolarmı. bu arada koli bana açılmadan geldi hediyeden haberi yok. ama hediye bana ait die düşünüyorum.canım tabiki senin hakkın rimel onun siparişi yokmuş ama kırılmasın dersen verebilirsin üyene birde akbanktan hiç bir ücret ödemedende temsilci nonu söyleyip ödeyebilirsin
merabalar bende avondayım. bilen varsa bişey sorucam daha önce açmıştım konuyu ama yanlış yere yazmışım galiba. ben takım öncüsüyüm.sipariş veremeyen temsilcilerime kendi siparişlerimi veriyorum bazen. bu ayda öle oldu 174 tl lik sipariş verdim temsilcime rimel hediye gelmiş. şimdi bu rimel banamı ait yoksa onamı. bilgi alamadım kimseden. birde ona aitse şunu anlamıyorum hem siparişi ben vericem hem bankaya 2 tl yatırcam hemde rimel onun olucak saçma diilmi...
zaten akbanka yatırıyorum ama her defasında 2 tl kesiyo. eskiden iş bankasında otomatik hesap açtırmıştım bu seferde yıllık ücret kestiler benden o yüzden akbanka geçtim. senden almıyolarmı. bu arada koli bana açılmadan geldi hediyeden haberi yok. ama hediye bana ait die düşünüyorum.
off tek iş rimellede bitmiyo sıkıldım bu avondan eksik gelen siparişlerden. yada eksik çıkıpda bir sonraki kolide çıkan ürünlerden.bencede rimel senin hakkın ona vermek zorunda değilsin
herkes avon yapıyo artık millet bıktı ben avondan geldim diyinceNe güzel bu konuda yalnız değilim :) Bende çok sıkıldımmm
eğer siparişlerinin gitmediğinden eminsen yeniden yaz. sepette yoksa tabi..arkadaşlar acil yardımınız gerek benim sepette bekleyen siparişlerim vardı üzerine ilave yapıcaktım şimdi sipariş vereyim diye girdim benim siparişler gitmiş ama ben sipariş vermedim eminim şimdi napabilirim üzerine ilave etmem gereken şeyler var acil yardım edin
Eki Görüntüle 146655
Arkadaslar, fotoğafda ki Morgan Saatin katalog fiyatını bilen var mı? Acil oğrenmem gerekli.
herkes avon yapıyo artık millet bıktı ben avondan geldim diyince
Canım bu satışa hiç sunulmadı ki biz temsilcilere hediye geldi.
Hediye geldiği ay ki faturana bakarsan kaç lira olduğunu görebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?