AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar aranızda bilgisi olan varsa söyleyebilirmi Mesela bikac ürün sparişi var anadolu yakasına göndericem kargo ile amma Bunu en az masrafla nasıl gönderirim ? müşterim fazla kargo masrafı cekmesin istiyorum korkmasın gözü ... ne tavsıye edersiniz.

merabalar bende avondayım. bilen varsa bişey sorucam daha önce açmıştım konuyu ama yanlış yere yazmışım galiba. ben takım öncüsüyüm.sipariş veremeyen temsilcilerime kendi siparişlerimi veriyorum bazen. bu ayda öle oldu 174 tl lik sipariş verdim temsilcime rimel hediye gelmiş. şimdi bu rimel banamı ait yoksa onamı. bilgi alamadım kimseden. birde ona aitse şunu anlamıyorum hem siparişi ben vericem hem bankaya 2 tl yatırcam hemde rimel onun olucak saçma diilmi...

cnm ptt ile gönderebilirsin

canım tabiki senin hakkın rimel onun siparişi yokmuş ama kırılmasın dersen verebilirsin üyene birde akbanktan hiç bir ücret ödemedende temsilci nonu söyleyip ödeyebilirsin

canım tabiki senin hakkın rimel onun siparişi yokmuş ama kırılmasın dersen verebilirsin üyene birde akbanktan hiç bir ücret ödemedende temsilci nonu söyleyip ödeyebilirsin
zaten akbanka yatırıyorum ama her defasında 2 tl kesiyo. eskiden iş bankasında otomatik hesap açtırmıştım bu seferde yıllık ücret kestiler benden o yüzden akbanka geçtim. senden almıyolarmı. bu arada koli bana açılmadan geldi hediyeden haberi yok. ama hediye bana ait die düşünüyorum.

bencede rimel senin hakkın ona vermek zorunda değilsin

Temsilciniz siparis vermediği için tabi ki sizin oluyor bu durumda.
Ama temsilcinizin gönlü hos olsun, satısa isteği artsın isterseniz verebilirsiniz...

ykb atm'den ücret kesilmeden de yatırabilirsiniz. çok basit bir islemi var, kart gerekmiyor...

arkadaşlar acil yardımınız gerek benim sepette bekleyen siparişlerim vardı üzerine ilave yapıcaktım şimdi sipariş vereyim diye girdim benim siparişler gitmiş ama ben sipariş vermedim eminim şimdi napabilirim üzerine ilave etmem gereken şeyler var acil yardım edin

eğer siparişlerinin gitmediğinden eminsen yeniden yaz. sepette yoksa tabi..

öyle değil siparişlerim verilmiş gözüküyor ama fazladan ürün var benim vermediğim ve başka sipariş de vermem gerekiyor
siparişi iptal etmenin bir yolu var mı

nilqun, siparis takibinden kontrol edebilirsin. Faturalanmadı ise iptal edip, yeniden siparislerini gecebilirsin.

herkes avon yapıyo artık millet bıktı ben avondan geldim diyince

yokk avondan genel olarak değil ama K2 Nedense çok baydı beni. ilk haftda verdim siparişlerimi 600 Küsür dü Siparişlerim. Ve bidaha kımse k2den bişey almadı. k3teki siparişler ne zaman gelicek die sormalarından bunaldım. yarın hayırlısyla başlasada versem sipariş hemencik :) hemde k4'e ulaşmış oluruz :))

Canım bu satışa hiç sunulmadı ki biz temsilcilere hediye geldi.
Hediye geldiği ay ki faturana bakarsan kaç lira olduğunu görebilirsin.

Sağol canım ya, hiç hatırlamıyorum. Bana gelmemisti yeni geldi :) tamamen unutmusum, o zaman hak ettimde mi simdi geldi, yoksa avon mu hediye gönderdi bilmiyorum. Hangi kampanya oldugunu hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…