• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende öyle biliyodum demin bi mesaj geldi cebime avondan sipariş girişi bugun 19a kadar uzatılmıştır die apar topar bende hemen siparişimi girdim 10 d. içersinde düşünmeden filan girdim hemen

Şimdi bu durumda k3 ne zaman başlıyo :26: Başladı mı yoksa :30:

ayy kızlar valla bilmiyorum cebime avondan bi mesaj geldi 7de son bugun sipariş girişi die 10 d. vardı hemen apar topar girdim siparişlerimi şu an 19.30 yani siparişimi vereli yarım saat oldu ve faturalanmış çok şaşırdım ve birde baktı k3 filan girmemiş hala k2siparişi giriliyoo beni birisimi kandırdı accabaaa boşunamı verdim siparişş

ayy kızlar valla bilmiyorum cebime avondan bi mesaj geldi 7de son bugun sipariş girişi die 10 d. vardı hemen apar topar girdim siparişlerimi şu an 19.30 yani siparişimi vereli yarım saat oldu ve faturalanmış çok şaşırdım ve birde baktı k3 filan girmemiş hala k2siparişi giriliyoo beni birisimi kandırdı accabaaa boşunamı verdim siparişş

tö müsün arkadaşım? avon herkese atmazmı mesajı?bana gelmedi de:26:

kızlar anlamadımben şimdi fincanı nasıl 12ye tamamladınız?

cnm 290 TL ye fincan takımı vardı ya. Ben 290TL siprş verdim. sonra fincanlarım geldi. Bi hfta sonra gene 300 TL siprş topladm Ee kendm siprş versem fincan gelmicek bende takım öncümün yeni üye olan temsilcisine verdim kız zaten 85e zor tamamlıyodu. yanı fincanlar ona geldi o kendi temsilci numarasıyla grş yaptı siprş verdi. Daha sonrada fincanları bana verdi. Kendiminde 6 ondanda 6 Takım olmuş oldu 12 li set düzdüm

Sitede hala K2 gözüküyor nasıl iş bu :( Senin k3 yazıyormu canım

Back