slm kızlar çokmorelim bozuldu haftasonu ekmek kızartma makinasını alabilmek için 400 kusurluk sipariş girmiştir,heraLDE sotokta olmayanlar yüzünden faturam 380 ne düşmüş bu durumda göndermiyolardır kesin,amaeğer öyleyse avondan iyice soğumuş durumdayım bırakmayı bile düşünüyorum sırf bu yüzden zaten bişey kazndığım yok bari hediye alayım dieee bide gelmezse arayıpp soracağımda zatenn
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun kızlarrr... güzel paylaşımlarımız olur inş..:90:
bu konuda aslında bılgılendırme yapsalar faturalandırmadan stoklarda yok 400 lımıte ulasmak ıstermısınız ıstemezmısınız dıye mesaj cekılebılır mesela
evet öyle olsa çok iyi olur yapabileceğim bişey yok sanırım faturalandı siparişleirm çünküğ cumartesi gönderecekler,çok kızdım ama
gunaydın cnmgünaydın canılarım..... neler olmuş dünonları okuyorum deminden beri......yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun,emeği gecenlerin de ellerine sağlık......
cağıncıgım; gün hediyeleri bazen cep telimize geliyo ama gelmese bile sitesinde yazıyo canım ordan takip edebilirsin, bazen de gördükçe bizler buraya yazabiliyoruz "kızlar,şu günlerde su hediyeler varmış haberiniz olsun " şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?