benim sadece 80 tllik siparişim var cnm istanbuldayım etiler tarafında faydası olursa yardımcı olabilirimkızlar ben 2.fincan takımını istiyorum o yüzden siparişi az olupta fincan takımını kazanamyan arkadaşlarla görüşebiliriz
benim sadece 80 tllik siparişim var cnm istanbuldayım etiler tarafında faydası olursa yardımcı olabilirim
sağolcnmfüme çantayı birisinde görmüştüm ben beğendim küçük değil ama çok büyükde değil bende almayı düşünüyorum bu ay ama kararsızım beğendiğim çok şey var bu katalogda ona sıra gelir mi bilmem:96:
cnm msnim yok özel mesaj at istersen bana sen öm atamıyo musun msj sayın az diye??canım çok sevinirim özel msj at msnle görüşlim benim yazı sayım az
face yok cnm sen istanbulda mısın hangi semttesincanım tö kavga ettik benim adıma sipariş falan verdi ben atamıyorum canım face falan yokmu ne olur yardımcı olurmusun bana ben atamıyorum sayım az
çorum çok uzak maalesef cnmcanım ben istanbulda değilim çorumdayım ama hallederdik boşa gitmesin siparişleri o yüzden tö kazanmasını istemiyorum kızlar yardım edin
canım avon geçenlerde bi anket yollamıştı bazı temsilcilerine anketi tamamlayan ilk 50 kişimiydi neydi onlara morgan saati hediye yolluyodu.ondan kazanmışsındır.banada gelmişti bende anketi cevapladım inşallah bende kazanmışımdır çok istiyodum çünkü o saati.güle güle kullan
canım ben istanbulda değilim çorumdayım ama hallederdik boşa gitmesin siparişleri o yüzden tö kazanmasını istemiyorum kızlar yardım edin
saol canım aynen öyle yapcammelegim, kendi bolgenden bir temsilci bulursan daha rahat edersin bence. çünkü fincan tk. Stokta kalmamıs. Sonra tekrar kargo gönderimi felan sorun olabilir.
Ayrıca, bana göre birazda güven meselesi var, zaman olsa avon hesabına tutarı yatırırdın temsilcinin, hem sen hem de sip. Gecen temsilcinin içi rahat ederdi diye düsünüyorum.
Bir onerimde eğer yıldızlar külübü üyeligin yoksa avon üyeliğini iptal edip, baska bir takım oncüsü ile kaydını yenilemendir. çünkü tk oncüsü ile birlikte hareket edip, çalısman, eğitimlerini alman satıslarına fayda sağlayacaktır.
Nacizane onerilerim :)
anım kargo ücreti ödememk için 85 tl sipariş vermen gerekiyor.
iyi geceler kızlar bişey sorcam k3 yarın kaçta başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?