AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar ben daha yeniyim ya biri bana anlatabilirmi acaba ..ben yarın dörde kadar diye biliyorum..

Bizde öyle biliyoruz tatlım sen gene öğlende ver varsa siparişlerin. Yada garanti olsun mümkünse bu akşamdan ver öğlene doğru faturalanır belkide.

çok sinirimbozuldu yarına kadarda bi arkadaştan sipariş gelcekti k2den onuda veremedim mesajı görür görmezz atladım hemen siparişee

kızlar o mesaj banada geldi 7ye kadar uzatılmıştır diye bende bi anlam veremedim vallaaaa

Sağol canım ya, hiç hatırlamıyorum. Bana gelmemisti yeni geldi :) tamamen unutmusum, o zaman hak ettimde mi simdi geldi, yoksa avon mu hediye gönderdi bilmiyorum. Hangi kampanya oldugunu hatırlıyor musun?

canım avon geçenlerde bi anket yollamıştı bazı temsilcilerine anketi tamamlayan ilk 50 kişimiydi neydi onlara morgan saati hediye yolluyodu.ondan kazanmışsındır.banada gelmişti bende anketi cevapladım inşallah bende kazanmışımdır çok istiyodum çünkü o saati.güle güle kullan

kızlar o mesaj banada geldi 7ye kadar uzatılmıştır diye bende bi anlam veremedim vallaaaa

canım bölgelerin kapanış günleri var biliyorsunuz bölgesinin kapanış günü bugn olanlara gönderildi msj yani takım öncülerin yararına bir durum eğer bu kampanya içinde hala sipariş vermediysenz bugn 7e kadar verdiğinzde takım öncünz aktiflik primini kazanacktı sizden eğer bugnde vermeyip yarın verirsenz kazanamayack

k3 yarın 19a mı uzatılmış kızlar kesin bilgisi olan var mı

bir de indirim broşüründeki füme renkli çanta nası bişi balloon bag diyen 12.90 tl olan

bir de ella bag nasıl 19.90 olan??

Hadi ya k3 saat 19:00'da mı başlayacak tühh neyse azda olsa bi sipariş gireceğim çünkü indirim broşüründen siparişlerim var onlar gelsin geri kalan siparişleri daha sonra gireceğim.

kızlar k3 şimdi yarın kaçta başlıyo? 16da mı 19 da mı? ona göre indirim broşüründen baya sipariş var da hemen girmem gerek.yoksa mahcup olurum arkadaşlara :44:

kızlar kampanya yarın 19:00 a kadar uzatılmadı
takım öncülerinin aktiflik primini almaları için kampanya kapanış günler var her bölgenin
normalde son hafta her bölgenin kapanıo bazılarının pazartesi saat 16:00a kadar falan
bugn kapananlar 19:00a kadar uzatılmış o kadar
eğer k-2 uzatılırsa msjla tüm temsilcilere k-2 25 şubat saat 19:00a kadar uzatıldı msjı gelirdi okey canlarım

Son düzenleme:

bu mesajımdada belirtmiştim ama okumayan arkadaşlar içn tekrar belirteyim

He iyimiş Londra'dan bi arkadaşıma dedim yarın 4'ten sonra Avon'un sitesine girip bak sipariş bekliyorum senden diye o yüzden şey ettiydim inşallah 4'te başlar.:)

k3 yarın 19a mı uzatılmış kızlar kesin bilgisi olan var mı

bir de indirim broşüründeki füme renkli çanta nası bişi balloon bag diyen 12.90 tl olan

bir de ella bag nasıl 19.90 olan??

füme çantayı birisinde görmüştüm ben beğendim küçük değil ama çok büyükde değil bende almayı düşünüyorum bu ay ama kararsızım beğendiğim çok şey var bu katalogda ona sıra gelir mi bilmem:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…